1. New Cars
 2. Veçoritë dhe specifikimet

Ndrysho përzgjedhjen

Rav4 ELEGANT
Veçoritë dhe specifikimet

MPV 5 dyer (LWB)

Rav4 - ELEGANT - MPV 5 dyer (LWB)
E Bardhë e Pastër (040)

Motor

2.0L NA 20P- (167 HP)

Garancia

standarde 10 VJEQARE

Rav4 - ELEGANT - MPV 5 dyer (LWB)

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq

 • Numri i dyerve
  5
 • Lartësia (mm)
  1685 mm
 • Shtrirja e pasme (mm)
  1640 mm
 • Gjerësia (mm)
  1855 mm
 • Gjatësia e boshtit (mm)
  2690 mm
 • Gjatësia (mm)
  4600 mm
 • Shtrirja e përparme (mm)
  1610 mm

 • Kombinuar (l/100km)
  7.5 l/100 km
 • CO2 Kombinuar (g/km)
  170 g/km
 • Kapaciteti i rezervuarit të karburantit (l)
  55 l
 • Klasa Euro
  EURO 6 AM
 • Numri i ulëseve
  5 ulëseve

Legend
 • Standardi
 • Opsionale
 • Nuk aplikohet
 • Promovimi
 • Përjashtimet
 • E disponueshme në paketë opsionale
Interieri
 • Sistemi multimedial Toyota Touch® 2
 • Sistem pa duar Bluetooth®
 • Trasnmetim Digjital i Audios (DAB)+
 • 6 zërues
 • Ekran multimedia 8"
 • Lidhës USB
 • Shërbimet të Lidhura MyT
Pamja e jashtme
 • Veshje mbrojtëse e zezë në anësoret e dyerve
Interieri
 • Tepih i këmbëve për vozitës dhe pasagjer para
 • Floor mats
Pamja e jashtme
 • Sensorë të përparmë parkimi
 • Sensorë të pasëm të parkimit
 • Kamera e pamjes së pasme
 • Sistemi i para-ndeshjes me zbulimin e këmbësorëve dhe çiklistëve
 • Alarmi i Daljes nga Traka me Kontrollin e Drejtimit
 • Ndihma për shenja rrugore
 • Drita të Gjata Automatike
 • Kontroll Adaptiv i Vozitjes
 • Kontroll Inteligjent Adaptiv i Vozitjes
 • Kufizues i Rregullueshëm i Shpejtësisë (ASL)
 • Asistim i Frenimit (BA)
 • Dritë-sinjal e Frenimit Emergjent (EBS)
 • Sistem Frenues Anti-Bllokim (ABS) me Shpërndarje Elektronike të forcës së Frenimit (EBD)
 • Llamba e montuar në lartësi e ndalimit (lloji LED)
 • Dritat e pasme LED të frenave
 • Kontrolli i Stabilitetit të Automjetit (VSC)
 • Llamba mjegulle të përparme (me poç)
 • Llambat e kombinimit të pasëm (lloji LED)
 • Llamba mbi krye LED me multi-reflektues
 • Nivelim automatik i dritës mbi krye
 • Drita të ditës (lloji LED)
 • Sinjali i kthimit (me poç)
 • Monitor i Pikës së Vdekur (BSM)
 • Sinjali i kthimit i integruar në pasqyrat e dyerve
 • Kujtesa në kufizuesin e shpejtësisë
 • Monitor Panoramik
 • Bllokues
 • Kontrolli i ndihmës në fillim të kodrës (HAC)
 • Sinjal i Vëmendjes së Vozitësit
 • Alarm i trafikut të pasëm kryqëzues (RCTA)
 • Sistem i thirrjeve emergjente eThirrje
 • Sistemi i paralajmërimit të presionit të gomave (TPWS)
 • Kontrolli i luhatjes së rimorkios (TSC)
Interieri
 • Airbag me Sistem të Mbajtjes Shtesë (SRS) - 7 airbag-e
 • Detektor i airbagut të pasagjerit të përparmë
 • Çelësi i airbagut të pasagjerit të përparmë
 • Kujtues i rripit të përparmë të sigurimit
 • Zgjatues i rregullueshëm i rripit të ulëses së pasagjerit përpara
 • Zgjatues i rregullueshëm i rripit të ulëses së vozitësit
 • Para-tensionues dhe limitues force
 • Ulëse të vozitësit dhe pasagjerit përpara me Zbutje të Lëndimit nga Vala Goditëse (WIL)
 • Kapja e ulëseve ISOFIX
 • Kujtues i rripit të pasëm të sigurimit
 • Mbështetëse e kokës prapa (3)
Pamja e jashtme
 • Skarë e përparme e himtë e errët
 • Skara e përparme rrjetë
 • Udhëzues LED i fenerit të përparmë
 • Rrethore të zeza të dritave të përparme të mjegullës
 • Veshje argjendi nga poshtë para
 • Udhëzues LED për dritat e pasme
 • Veshje argjendi nga poshtë mbrapa
 • Spoiler i pasëm ime ngjyrë trupi
 • Insert argjendi në derën e bagazhit
 • Pasqyra dere me ngjyrë trupi
 • Doreza dere me ngjyrë trupi
 • Xham për privatësi në dritaret e pasme
 • Kulm me ngjyrë trupi
 • Antenë pendë peshkaqeni
 • Antenë pendë peshkqeni me ngjyrë trupi
Interieri
 • Teksturë e butë në konsolën e sipërme
 • Insert argjendi në pultin e sipërm
 • Teksturë e butë në konsolën e poshtme
 • Rrethojë argjendi e tahometrit analog
 • Ndriçimi i kuq në tahometër
 • Timon lëkure me 3 rreze
 • Insert kromi në timon
 • Konsol i qendrës i z
 • Insert argjendin në konsolën qendrore
 • Rrethojë argjendi e ekranit multimedial
 • Insert kromi në ajrosjet qendrore
 • Insert kromi në ajrosjet anësore
 • Kokë lëkure e ndërruesit të shpejtësive
 • Rrethojë argjendi e kokës së ndërruesit të shpejtësive
 • Rrethojë argjendi e konsolës së ndërrimit të shpejtësive
 • Fren elektronik i parkimit
 • Bordura me imitim lëkure të derës së përparme
 • Mbështetëse krahu të dyerve të përparme me imitim lëkure
 • Insert argjendit në ndihmëset e kapjes në derën e përparme
 • Doreza e brendshme të dyerve me krom saten
 • Astar i hirtë i kulmit
 • Bordurë e butë e derës së pasme
 • Mbështetëse e pasme e krahut
 • Tabaka e hapur në pultin e pasagjerit
Pamja e jashtme
 • Rrota e përkohshme rezervë
Pamja e jashtme
 • Sistemi i mençur hyrjes dhe nisjes
 • Mbrojtje kundër bllokimit në kulmin panoramik
 • Fenerët Më ndiq drejt Shtëpisi
 • Sensor i muzgut
 • Sensor shiu
 • Hapje e derës së bagazhit me buton me shtypje
 • Bagazh elektrik
 • Hapje në largësi me çelës e derës së bagazhit
 • Hapje në largësi në kabinë e derës së bagazhit
 • Pasqyra dere elektrike të rregullueshme
 • Pasqyra dere me ngrohje
 • Pasqyra dere me lëvizje automatike
 • Llamba pellg në pasqyrat e dyerve
 • Kyç elektrik në largësi i derës
 • Hapje elektrike e kulmit
 • Kulmi panoramik
Interieri
 • Klimatik automatik me zona të dyfishta
 • Ndezje me buton
 • Timon me orientim manual
 • Timon teleskopik manual
 • Tahometër analog
 • Drejtim Elektrik (EPS)
 • Retrovizore elektro-kromatike
 • Pamja e kamerës së pasme shfaqet në ekranin audio
 • Vija udhëzuese dinamike në ekranin e kamerës së pasme
 • Filtër poleni i ajrit
 • Filtër për ajër të pastër
 • Ajrues të pasëm të pasagjerëve
 • Mbajtëse krahu qendrore
 • Ulëse vozitësi me lartësi të rregullueshme manualisht
 • Mbajtësi i krahut në derën e pasme
 • Ulëse të pasme të përkulshme
 • Ulëse të pasme të ndara dhe paluese 60:40
 • Sistemi Toyota Easy Flat
 • Dritaret e përparme elektrike
 • Dritaret e pasme elektrike
 • Ngritje dhe ulje automatike në të gjitha dritaret elektrike
 • Mbrojtje kundër bllokimit në dritaret elektrike
 • Llamba personale të vozitësit dhe pasagjerit përpara (me poç)
 • Llamba qendrore (poç)
 • Llamba e bagazhit
 • Sistemi i ndriçimit të hyrjes
 • Llamba e këmbëve
 • Llambë në vizorin e diellit të pasagjerit
 • Llambë në vizorin e diellit të vozitësit
 • Pasqyra në vizorin e diellit të vozitësit
 • Pasqyra në vizorin e diellit të pasagjerit
 • Prizë rryme 12V e përparme (2)
 • Prizë rryme 12V në bagazh
 • Ngarkues pa tel i telefonit mobil
 • Kyç elektrik i derës
 • Kyç automatik i derës me dedektim të shpejtësisë së
 • Kyç i dyerve për siguri të fëmijëve
 • Paralajmërim i përkujtesës kyçe
 • Ekran informacioni me ngjyra TFT
 • Ekran 7" për shfaqje informacioni
 • Indikatori i Ndërrimit të Shpejtësisë (GSI)
 • Butona audion në timon
 • Çelësa të ekranit të informacionit në timonin
 • Çelës i telefonit në timon
 • Çelës i njohjes zanore në timon
 • Kontrolli Adaptiv i Vozitjes në timon
 • Çelës i Alarmit të Daljes nga Traka në timon
 • Buton në timon i Kufizuesit të Rregullueshëm të Shpejtësisë (ASL)
 • Çelës i kyçjes/fikjes së Dritave të Gjata Automatike
 • Mbështetëset e kapjes të pasme mbi krye
 • Ndihmëse të kapjes të përparme
Pamja e jashtme
 • Selektor i mënyrës së vozitjes
 • Çelës AWD
 • Kyçi i diferencialit të rrëshqitjes i limituar i pasëm (LSD)
 • Gypa të dyfishtë të shkarkimit
 • Rear spoiler
Interieri
 • Sistem Stop & Start
Pamja e jashtme
 • Shina kulmi të Zeza Attitude
Interieri
 • Fjokë argjendi
 • Fjokë me kyçje
 • Mbajtës shishesh të përparmë
 • Mbajtësit e pasëm të shisheve
 • Mbajtës për shishe 1.5 litra
 • Mbajtës gotash të përparmë
 • Mbajtësit e pasëm të gotave
 • Varëse xhakete të pasme të pasagjerëve (2)
 • Mbajtësja e syzeve
 • Xhepi i mbështetëses vetëm të pasagjerit
 • Kutia e konsolës së pasme
 • Mbulesë e tërheqshme e karrocerisë
 • Panel i dyfishtë
 • Dysheme e dyanshme e bagazhit (tepih dhe plastike)

Pajisje standarde

Personalizo

Që nga sistemet inteligjente të sigurisë deri tek veçoritë intuitive të brendshme, çdo Toyota del nga fabrika me një mori pajisjesh thelbësore si standarde. Mësoni më shumë rreth pajisjeve standarde të disponueshme në automjetin tuaj Toyota më poshtë:

Rrota e përkohshme rezervë
Rrota e përkohshme rezervë

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-standard/xk/sq?modelId=a68a58fb-a10e-41ae-9459-3a7c4060500f&carId=0c600c69-922d-4bcc-8a49-bdeaacc04d4c&carColourId=b4da34a1-391c-4b57-a153-13ac02e8da7f

Pajisje opsionale

Personalizo

Cilido të jetë stili i jetesës suaj, Toyota ofron një gamë të gjerë të pajisjeve opsionale për të përfituar më së shumti nga makina juaj. Që nga aksesorët stilizues e teknologjia inteligjente, e deri tek tiparet praktike të dizajnuara për të gjitha kushtet e vozitjes, jeni i pajisur për udhëtim të sigurt dhe të rehatshëm. Lista e plotë e pajisjeve opsionale që janë dizajnuar dhe ndërtuar posaçërisht për automjetin tuaj Toyota, mund të shihen më poshtë:

Mbrojtje kundër bllokimit në kulmin panoramik
Mbrojtje kundër bllokimit në kulmin panoramik
Llamba pellg në pasqyrat e dyerve
Llamba pellg në pasqyrat e dyerve
Hapje elektrike e kulmit
Hapje elektrike e kulmit
Kulmi panoramik
Kulmi panoramik

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-optional/xk/sq?modelId=a68a58fb-a10e-41ae-9459-3a7c4060500f&carId=0c600c69-922d-4bcc-8a49-bdeaacc04d4c&carColourId=b4da34a1-391c-4b57-a153-13ac02e8da7f

Sistemet e sigurisë

NDJEHUNI TË SIGURT DHE TË RREGULLT ME TOYOTA SAFETY SENSE

Toyota Safety Sense është një pako e teknologjive të asistencës në vozitje, që ndihmojnë me gjithçka, nga zbulimi i ndeshjeve të mundshme deri tek monitorimi i shenjave rrugore, për t'ju mbajtur të sigurt.

JASTËKËT E AJRIT JANË VENDOSUR NË TË GJITHË KABINËN

Shtatë jastëkë ajri SRS janë instaluar në të gjithë brendinë e automjetit, duke siguruar që në rast ndeshjeje, secili pasagjer në automjet të mbrohet mirë.

TEKNOLOGJI E AVANCUAR

ZGJEDH HIBRID PËR NJË TË ARDHME MË EFIKASE

As the pioneer of hybrid powertrain technology, we have set the standard and continued to develop innovative ways to travel efficiently through modern cities and beyond.

VETURË QË LIDHET ME BOTËN TUAJ

Që nga gjurmimi i veturës e deri tek planifikimi i udhëtimit, MyT është tërësi e shërbimeve digjitale të lidhura. Përmes aplikacionit MyT, mund të qëndroni në kontakt me veturën tuaj, duke hapur një botë mundësish, që e bëjnë jetën më të rehatshme.

SHUMËSI E MUNDËSIVE MULTI-MEDIALE

Me integrimin e telefonit me Bluetooth, përputhshmërinë me MP3/WMA, si dhe programin Toyota Real Time Traffic, fuqizuar nga Tomtom, Toyota Touch 2 vë të gjitha informatat dhe mediumet që ju duhen në maje gishti.