Provoni Toyota-n pa pagesë
Gjej një përfaqësi shitje
E-risitë
Kërko broshurën
Çmimoret dhe katalogjet

Rav4 Active

Çmimorja
Motori dhe transmisioni Lloji i shasisë Me cilat rrotë tërheqë Çmimi me TVSH
2.0L petrol 20P4 (151 HP) 6 Speed Manual MPV 5 Doors (LWB) 4X4
29,900 €
Konfiguro
2.0L petrol 20P4 (151 HP) Continuously Variable Transmission MPV 5 Doors (LWB) 4X4
31,190 €
Konfiguro
2.0D 20D1 (143 HP) 6 Speed Manual MPV 5 Doors (LWB) 4X2
31,270 €
Konfiguro
Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.