Provoni Toyota-n pa pagesë
Gjej një përfaqësi shitje
E-risitë
Kërko broshurën
Çmimoret dhe katalogjet
Moja Toyota

Rav4 Elegant

Çmimorja
Motori dhe transmisioni Me cilat rrotë tërheqë Çmimi me TVSH
2.0L petrol 20P4 (151 HP) 6 Speed Manual 4X4
34,190 €
Konfiguro
2.0L petrol 20P4 (151 HP) Continuously Variable Transmission 4X4
35,490 €
Konfiguro
2.0D 20D1 (143 HP) 6 Speed Manual 4X2
34,990 €
Konfiguro
Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.