Provoni Toyota-n pa pagesë
Gjej një përfaqësi shitje
E-risitë
Kërko broshurën
Çmimoret dhe katalogjet

Rav4 Elegant hibrid

Çmimorja
Motori dhe transmisioni Lloji i shasisë Me cilat rrotë tërheqë Çmimi me TVSH
2.5 L4 HV 25H- (116 HP) Electronically controlled Continuously Variable Transmission MPV 5 Doors (LWB) 4X2
36,100 €
Konfiguro
2.5 L4 HV 25H- (116 HP) Electronically controlled Continuously Variable Transmission MPV 5 Doors (LWB) 4X4
39,390 €
Konfiguro
Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.