Provoni Toyota-n pa pagesë Gjej një përfaqësi shitje E-risitë Kërko broshurën Çmimoret dhe katalogjet

Rav4 Executive

Çmimorja
Motori dhe transmisioni Me cilat rrotë tërheqë Çmimi me TVSH Konfiguro
2.0L petrol 20P4 (151 HP) 6 Speed Manual 4X4 36,200 €
2.0L petrol 20P4 (151 HP) Continuously Variable Transmission 4X4 37,910 €
2.0D 20D1 (143 HP) 6 Speed Manual 4X2 34,600 €
Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.