Provoni Toyota-n pa pagesë
Gjej një përfaqësi shitje
E-risitë
Kërko broshurën
Çmimoret dhe katalogjet

Rav4 EXECUTIVE HYBRID

Çmimorja
Motori dhe transmisioni Lloji i shasisë Me cilat rrotë tërheqë Çmimi me TVSH
2.5l Hybrid Dynamic Force (FWD/218 DIN hp) Transmision vazhdimisht Variabil MPV 5 dyer (LWB) 4x2
41,440 €
Konfiguro
2.5l Hybrid Dynamic Force (FWD/218 DIN hp) Transmision vazhdimisht Variabil MPV 5 dyer (LWB) Hibrid AWD-i
43,590 €
Konfiguro
Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.