Provoni Toyota-n pa pagesë
Gjej një përfaqësi shitje
E-risitë
Kërko broshurën
Çmimoret dhe katalogjet

Rav4 HIBRID KOMFORTI

Çmimorja
Motori dhe transmisioni Lloji i shasisë Me cilat rrotë tërheqë Çmimi me TVSH
2.5l Hybrid Dynamic Force (FWD/218 DIN hp) Transmision vazhdimisht Variabil MPV 5 dyer (LWB) 4x2
36,400 €
Konfiguro
2.5l Hybrid Dynamic Force (FWD/218 DIN hp) Transmision vazhdimisht Variabil MPV 5 dyer (LWB) Hibrid AWD-i
39,200 €
Konfiguro
Pajisja:
Disqe aliazh argjendi 17" (5 rreze)
Udhëzues LED i fenerit të përparmë
Veshje e poshtme e përparme e zezë
Udhëzues LED për dritat e pasme
Veshje e poshtme e pasme e zezë
Pasqyra dere elektrike të rregullueshme
Pasqyra dere me ngrohje
Sistemi i para-ndeshjes me zbulimin e këmbësorëve dhe çiklistëve
Alarmi i Daljes nga Traka me Kontrollin e Drejtimit

Alarmi i Daljes nga Traka me Kontrollin e Drejtimit

Duke përdorur një kamera për të zbuluar shenjat e trakave në rrugën përpara, Alarmi i Daljes nga Traka i Shqisës së Sigurisë së Toyota-s, do të paralajmërojë shoferin me paralajmërime zanore dhe vizuale nëse automjeti fillon të devijojë nga drejtimi pa u përdorur treguesi i kthesës. Kontrolli i drejtimit aplikon forcën korrektuese në rast të daljes së paqëllimshme nga traka.

Mbylle
Ndihma për shenja rrugore

Ndihma për shenja rrugore

Ndihma për shenjat rrugore e Shqisës së Sigurisë së Toyota-s monitoron shenjat rrugore përpara, duke shfaqur informacion të dobishëm, siç është kufiri aktual i shpejtësisë ose kufizimet e tejkalimit, me pamje të qartë në ekranin TFT me ngjyra të konsolës. Sistemi ofron edhe një paralajmërim vizual dhe akustik nëse nuk e respekton shenjën rrugore.

Mbylle
Drita të Gjata Automatike

Drita të Gjata Automatike

Dritat e Gjata Automatike të Shqisës së Sigurisë së Toyota-s janë projektuar për të optimizuar shikueshmërinë gjatë vozitjes natën për të gjithë përdoruesit e rrugës. Një kamera detekton dritat e automjeteve që po afrohen dhe mjeteve që ecin përpara, duke monitoruar edhe ndriçimin rrugor. Kalon automatikisht nga drita të gjata në të shkurtra për vozitje më të sigurt gjatë natës.

Mbylle
Kontroll Adaptiv i Vozitjes me gamë të plotë
Dritat e pasme LED të frenave
Drita të ditës (lloji LED)
Sistemi multimedial Toyota Touch® 2

Sistemi multimedial Toyota Touch® 2

Toyota Touch® 2 është një sistem multimedial i integruar plotësisht, me ekran me prekje me ngjyra me aftësitë e tërheqjes dhe lëvizjes së shpejtë, dhe një sistem audio të avancuar që përputhet me pajisjet USB, iPod dhe telefona të mençur. Bluetooth® 3.0 mundëson funksione të tilla si thirrjet pa duar, integrim SMS dhe streaming të muzikës. Ekrani WVGA është gjithashtu i lidhur me një kamerë të pamjes së pasme për kthim të sigurt.

Mbylle
Timon lëkure me 3 rreze
Insert kromi në timon
Konsol i qendrës i z
Rrethojë argjendi e ekranit multimedial
Ekran informacioni me ngjyra TFT
Airbag me Sistem të Mbajtjes Shtesë (SRS) - 7 airbag-e

Airbag me Sistem të Mbajtjes Shtesë (SRS) - 7 airbag-e

Ky model është i pajisur me shtatë airbag-e. Ato përfshijnë airbag të gjunjëve të vozitësit, airbag-e SRS për vozitësin dhe pasagjerin e përparmë, airbag anësorë për ulëset e përparme dhe airbag mburojë SRS që mbulojnë pasagjerët e përparme dhe të pasëm.

Mbylle
Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.