Provoni Toyota-n pa pagesë Gjej një përfaqësi shitje E-risitë Kërko broshurën Çmimoret dhe katalogjet

Rav4 Limited hibrid

Çmimorja
Motori dhe transmisioni Me cilat rrotë tërheqë Çmimi me TVSH Konfiguro
2.5 L4 HV 25H- (116 HP) Electronically controlled Continuously Variable Transmission 4X2 34,690 €
Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.