Provoni Toyota-n pa pagesë
Gjej një përfaqësi shitje
E-risitë
Kërko broshurën
Çmimoret dhe katalogjet

Rav4 PREMIUM

Çmimorja
Motori dhe transmisioni Lloji i shasisë Me cilat rrotë tërheqë Çmimi me TVSH
2.0L NA 20P- (167 HP) 6 shpejtësi Manual MPV 5 dyer (LWB) 4x2
42,200 €
Konfiguro
2.0L NA 20P- (167 HP) Transmision vazhdimisht Variabil MPV 5 dyer (LWB) 4x2
44,000 €
Konfiguro
Pajisja:
Disqe aliazh argjendi 19" (5 rreze të dyfishta)
Udhëzues LED i fenerit të përparmë
Udhëzues LED për dritat e pasme
Sistemi i mençur hyrjes dhe nisjes

Sistemi i mençur hyrjes dhe nisjes

Në vend të një çelësi konvencional, sistemi i mençur i hyrjes dhe nisjes përmban një transmetues që ju lejon të zhbllokoni dyert duke tërhequr dorezën, dhe t’i mbyllni përsëri duke shtypur një buton. Për të ndezur ose ndalur motorin, thjesht shtypni butonin Start/Stop. Ju duhet vetëm të mbani çelësin e mençur të hyrjes në xhepin tuaj ose në kuletë.

Mbylle
Pasqyra dere elektrike të rregullueshme
Pasqyra dere me ngrohje
Sensorë të përparmë parkimi
Sensorë të pasëm inteligjentë parkimit me frenim automatik
Sensorë të pasëm të parkimit
Kamera e pamjes së pasme

Kamera e pamjes së pasme

“Ecni mbrapsht në mënyrë më të sigurt duke përdorur kamerën e pasme. Pamja e qartë dhe me ngjyra e shfaqur në ekran* ju ndihmon të përcaktoni rreziqet fshehura dhe të parkoni me lehtësi. * Vetëm Pro-Touch. Nëse nuk është e pajisur, imazhi shfaqet në retrovizore."

Mbylle
Sistemi i para-ndeshjes me zbulimin e këmbësorëve dhe çiklistëve
Alarmi i Daljes nga Traka me Kontrollin e Drejtimit

Alarmi i Daljes nga Traka me Kontrollin e Drejtimit

Duke përdorur një kamera për të zbuluar shenjat e trakave në rrugën përpara, Alarmi i Daljes nga Traka i Shqisës së Sigurisë së Toyota-s, do të paralajmërojë shoferin me paralajmërime zanore dhe vizuale nëse automjeti fillon të devijojë nga drejtimi pa u përdorur treguesi i kthesës. Kontrolli i drejtimit aplikon forcën korrektuese në rast të daljes së paqëllimshme nga traka.

Mbylle
Ndihma për shenja rrugore

Ndihma për shenja rrugore

Ndihma për shenjat rrugore e Shqisës së Sigurisë së Toyota-s monitoron shenjat rrugore përpara, duke shfaqur informacion të dobishëm, siç është kufiri aktual i shpejtësisë ose kufizimet e tejkalimit, me pamje të qartë në ekranin TFT me ngjyra të konsolës. Sistemi ofron edhe një paralajmërim vizual dhe akustik nëse nuk e respekton shenjën rrugore.

Mbylle
Drita të Gjata Automatike

Drita të Gjata Automatike

Dritat e Gjata Automatike të Shqisës së Sigurisë së Toyota-s janë projektuar për të optimizuar shikueshmërinë gjatë vozitjes natën për të gjithë përdoruesit e rrugës. Një kamera detekton dritat e automjeteve që po afrohen dhe mjeteve që ecin përpara, duke monitoruar edhe ndriçimin rrugor. Kalon automatikisht nga drita të gjata në të shkurtra për vozitje më të sigurt gjatë natës.

Mbylle
Kontroll Adaptiv i Vozitjes

Kontroll Adaptiv i Vozitjes

Kontrolli Adaptiv i Vozitjes i Shqisës së Sigurisë së Toyota-s mban një distancë minimale të paracaktuar nga automjeti përpara. Nëse kjo distancë bie, sistemi redukton shpejtësinë dhe përfundimisht do të përdoren frenat dhe do të aktivizohen dritat e frenave. Nëse distanca rritet përsëri, do të përshpejtohet gradualisht derisa vozitësi të kthehet në shpejtësinë tuaj të zgjedhur të vozitjes.

Mbylle
Dritat e pasme LED të frenave
Pastrues të dritave mbi krye
Drita të ditës (lloji LED)
Monitor i Pikës së Vdekur (BSM)

Monitor i Pikës së Vdekur (BSM)

Kjo ju lejon të manovroni me më shumë siguri gjatë ndryshimeve të trakës. Nëse sensorët e radarëve të montuar në pjesën e pasme zbulojnë një automjet në anën tuaj ose në pikën e verbër të pasme, një tregues paralajmërimi ndriçon në pasqyrën e duhur anësore. Nëse tregoni se do të ndryshoni trakë dhe një automjet është në pikën tuaj të verbër, do të pulsojë treguesi i paralajmërimit.

Mbylle
Monitor Panoramik

Monitor Panoramik

Monitori panoramik ndihmon në shtimin e sigurisë dhe lehtësimin e parkimit dhe manovrimit. Ai kombinon imazhe nga katër kamera për të krijuar një pamje pothuajse 360º të mjedisit. Shfaqet qartë në ekranin e sistemit multimedia Toyota Touch® 2, dhe vozitësi mund të zgjedhë nga dy mënyra të shikimit: Pamja e lëvizjes dhe Pamja transparente për të kontrolluar ndonjë pengesë ose rreziqe të fshehura.

Mbylle
Alarm i trafikut të pasëm kryqëzues (RCTA)

Alarm i trafikut të pasëm kryqëzues (RCTA)

RCTA ju lejon të ktheheni mbrapsht nga një vend parkimi në mënyrë të sigurt duke zbuluar automjete të tjera që i afrohen pikës tuaj të verbër. Duke përdorur radar me valë kuazi-milimetër, RCTA ju njofton me një sinjalizues dhe tregues pulsues në pasqyrat e jashtme.

Mbylle
Alarm i trafikut të pasëm kryqëzues me ndihmës frenimi (RCTAB)
Toyota Touch® 2 me sistem Go navigation

Toyota Touch® 2 me sistem Go navigation

Duke u bazuar në njësinë bazë multimediale të Toyota Touch® 2, Toyota Touch® 2 me Go përfshin një sistem navigimi me mbulim të plotë të hartave evropiane, me funksionet e devijimit dhe eko-itinerarit. Ekrani i tij WVGA shfaq një pamje të hartës 2D dhe 3D me shërbime të lidhura, duke përfshirë përditësimet e trafikut në kohë reale dhe opsionet lokale të kërkimit në internet. Avanced Bluetooth® mundëson funksione të tilla si asistenca rrugore Toyota Eurocare dhe mbështetja për thirrje për emergjenca.

Mbylle
Sistemi multimedial Toyota Touch® 2

Sistemi multimedial Toyota Touch® 2

Toyota Touch® 2 është një sistem multimedial i integruar plotësisht, me ekran me prekje me ngjyra me aftësitë e tërheqjes dhe lëvizjes së shpejtë, dhe një sistem audio të avancuar që përputhet me pajisjet USB, iPod dhe telefona të mençur. Bluetooth® 3.0 mundëson funksione të tilla si thirrjet pa duar, integrim SMS dhe streaming të muzikës. Ekrani WVGA është gjithashtu i lidhur me një kamerë të pamjes së pasme për kthim të sigurt.

Mbylle
Sistemi zërimi Premium JBL
Timon lëkure me 3 rreze
Insert kromi në timon
Konsol i qendrës i z
Rrethojë argjendi e ekranit multimedial
Timon me ngrohje
Ulëse e vozitësit me zhvendosje elektrike
Ulëse e vozitësit me ulje elektrike
Ulëse e vozitësit me rregullim elektrik të lartësisë
Mbështetja lumbare e rregullueshme elektrike e ulëses së vozitësit
Funksioni i kujtesës në ulësen e vozitësit
Ulëse me ngrohje të vozitësi dhe pasagjerit para
Driver & front passenger air ventilated seats
Vende të pasme të ndezura
Ekran informacioni me ngjyra TFT
Sistem Stop & Start

Sistem Stop & Start

Sistemi Stop & Start e ndalon automatikisht motorin kur automjeti juaj është i palëvizshëm dhe në neutral - në semafor të kuq, për shembull, ose në një situatë të ngjashme. Kjo përmirëson efikasitetin e karburantit dhe redukton shkarkimet e gazrave të shkarkimit. Motori rindizet menjëherë kur shtypni friksionin.

Mbylle
Airbag me Sistem të Mbajtjes Shtesë (SRS) - 7 airbag-e

Airbag me Sistem të Mbajtjes Shtesë (SRS) - 7 airbag-e

Ky model është i pajisur me shtatë airbag-e. Ato përfshijnë airbag të gjunjëve të vozitësit, airbag-e SRS për vozitësin dhe pasagjerin e përparmë, airbag anësorë për ulëset e përparme dhe airbag mburojë SRS që mbulojnë pasagjerët e përparme dhe të pasëm.

Mbylle
Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.