Provoni Toyota-n pa pagesë
Gjej një përfaqësi shitje
E-risitë
Kërko broshurën
Çmimoret dhe katalogjet

Rav4 I LIMITED - MPV 5 dyer (LWB)

  • E Bardhë e Pastër (040) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
  • Kaki Urbane (6x3) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
  • E Përhitur (1G3) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
  • Argjend Zirkoni (1D6) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
  • Spërkatje Ciani (8W9) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
  • Blu Mesnate (8X8) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
  • E Zezë Attitude (218) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
  • E Bardhë Perle (070) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
  • E Kuqe e Tokios (3T3) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
Nga
33,900 €
Kombinuar (l/100km)
7 l/100 km
CO2 Kombinuar (g/km)
159 g/km

Pa kompromis

RAV4 është ndërtuar për t’u ngarë dhe i dizajnuar për t’u dalluar. Makineria inovative e hibride vetë-mbushëse siguron se ju do t’i gëzoni të gjitha përfitimet e energjisë elektrike, pa asnjë shqetësim. Dhe me interier që është aq i rehatshëm sa edhe i gjerë, mund të kaloni nëpër qytet në siguri ekstreme, rehati dhe ta lënë kompromisin prapa shpine.

Çdo milimetër i RAV4.

I rafinuar dhe individual, RAV4 e shkrinë karakterin e vërtetë të SUV me stil dhe teknologji.

 • Një pasqyrë e fuqishme e dizajnit.

  I fuqishëm me prani të vërtetë në rrugë, trupi i fortë i RAV4 e tërheqë syrin nga dritat e përparme elegante LED, përgjatë siluetës së profilit të guximshëm dhe gjer tek dritat unike të pasme LED - duke e prodhuar një pamje që është individuale dhe e rafinuar.

 • Një interier i dizajnuar rreth jush.

  I dallueshëm dhe i sofistikuar me hapësirën për t’u zgjatur. RAV4 ka interier që është bashkëkohor, i pajisur mirë dhe i mbushur me teknologji kuptimplote.

 • RAV4, si asnjë SUV tjetër.

  Falë platformës inovative TNGA*, pesha e veturës dhe qendra e gravitetit janë ulur, ndërsa fortësia e shasisë dhe dukshmëria e shoferit janë rritur. Rezultati është një SUV tepër i aftë me të cilin mund të shkosh kudo me stili dhe me siguri.

  *Toyota arkitekturë e re globale.