Provoni Toyota-n pa pagesë Gjej një përfaqësi shitje E-risitë Kërko broshurën Çmimoret dhe katalogjet

RAV4

SUV. I ripërkufizuar.

Çmimi

Nga 27,970 €

Prikazani pojedinačni iznosi su najveći ili najmanji u dostupnoj ponudi motora i nužno ne predstavljaju određenu kombinaciju vozila
Prikazana potrošnja goriva i CO2 emisije su dobijene kombinovanim stilom gradske vožnje i vožnje izvan grada (primjenjivo propisima).
Mbylle
Shiko deklaratën e mohimit
Ice Blue (8X7)
Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.