Provoni Toyota-n pa pagesë
Gjej një përfaqësi shitje
E-risitë
Kërko broshurën
Çmimoret dhe katalogjet

Supra Sport

Çmimorja
Motori dhe transmisioni Lloji i shasisë Me cilat rrotë tërheqë Çmimi me TVSH
3.0 L Turbo e dyfishtë 30PT (340 HP) 8 Shpejtësi Automatik Coupé 2 Dyer 4X2
70,900 €
Konfiguro
Pajisja:
disqe aliazhi 19" të farkëtuara të zeza dhe të argjendta (me 5 rreze të dyfishta)
Udhëzues LED i fenerit të përparmë
Sensori i muzgut
Ndërprerës automatik i dritës mbi krye
Sensor shiu
Pasqyra dere elektro-kromatike
Suspensioni Adaptues i Ndryshueshëm (AVS)
Diferencial Aktiv Sportiv
Sensorë të përparmë të parkimit
Sensorë të pasëm të parkimit
Kamera e pamjes së pasme
Sistemi i para-ndeshjes me zbulimin e këmbësorëve dhe çiklistëve
Alarm i Daljes nga Korsia me Kontrollin Drejtues
Ndihma për shenja rrugore
Drita të gjata automatike dhe adaptive
Monitor i Pikës së Vdekur (BSM)
Dritat e ditës (tip LED)
Kontrolli Adaptues i Lundrimit me funksion të plotë Stop dhe Ec
Sistemi i navigimit
Njohje zanore
Ajër i kondicionuar automatik në dy zona
Ulëse e vozitësit me rregullim lartësie
Mbështetja lumbare e rregullueshme elektrike e ulëses së vozitësit
Ulëse me ngrohje të vozitësit dhe pasagjerit
Ulëse e pasagjerit me lartësi të rregullueshme
Mbështetja lumbare e rregullueshme e ulëses së pasagjerit
Ulëse sportive të përparme
ekran 8.8" ekran për shfaqjen e informacionit
Sistem Stop & Start
Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.