Provoni Toyota-n pa pagesë
Gjej një përfaqësi shitje
E-risitë
Kërko broshurën
Çmimoret dhe katalogjet
Moja Toyota

Verso Elegant

Çmimorja
Motori dhe transmisioni Lloji i shasisë Çmimi me TVSH
1.6L petrol Valvematic 16PV (132 HP) 6 Speed Manual MPV 5 Doors
23,080 €
Konfiguro
1.8L petrol Valvematic 18PV (147 HP) 6 Speed Manual MPV 5 Doors
24,175 €
Konfiguro
1.8L petrol Valvematic 18PV (147 HP) 7 CVT MPV 5 Doors
26,010 €
Konfiguro
1.6D 16D1 (112 HP) 6 Speed Manual MPV 5 Doors
26,300 €
Konfiguro
1.6L petrol Valvematic 16PV (132 HP) 6 Speed Manual MPV 5 Doors (7 Seats)
23,690 €
Konfiguro
1.8L petrol Valvematic 18PV (147 HP) 6 Speed Manual MPV 5 Doors (7 Seats)
24,780 €
Konfiguro
1.8L petrol Valvematic 18PV (147 HP) 7 CVT MPV 5 Doors (7 Seats)
26,620 €
Konfiguro
1.6D 16D1 (112 HP) 6 Speed Manual MPV 5 Doors (7 Seats)
26,930 €
Konfiguro
Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.