Provoni Toyota-n pa pagesë
Gjej një përfaqësi shitje
E-risitë
Kërko broshurën
Çmimoret dhe katalogjet
Moja Toyota

Verso Stella

Çmimorja
Motori dhe transmisioni Lloji i shasisë Me cilat rrotë tërheqë Çmimi me TVSH
1.6L petrol Valvematic 16PV (132 HP) 6 Speed Manual MPV 5 Doors 4X2
22,590 €
Konfiguro
1.8L petrol Valvematic 18PV (147 HP) 6 Speed Manual MPV 5 Doors 4X2
23,680 €
Konfiguro
1.8L petrol Valvematic 18PV (147 HP) 7 CVT MPV 5 Doors 4X2
25,520 €
Konfiguro
1.6D 16D1 (112 HP) 6 Speed Manual MPV 5 Doors 4X2
25,770 €
Konfiguro
1.6L petrol Valvematic 16PV (132 HP) 6 Speed Manual MPV 5 Doors (7 Seats) 4X2
23,200 €
Konfiguro
1.8L petrol Valvematic 18PV (147 HP) 6 Speed Manual MPV 5 Doors (7 Seats) 4X2
24,290 €
Konfiguro
1.8L petrol Valvematic 18PV (147 HP) 7 CVT MPV 5 Doors (7 Seats) 4X2
26,125 €
Konfiguro
1.6D 16D1 (112 HP) 6 Speed Manual MPV 5 Doors (7 Seats) 4X2
26,400 €
Konfiguro
Pajisja:
Toyota Touch® 2 multimedia system
Piano black licence plate garnish
Roof rails
Daytime running lights (bulb type)
Front fog lamps
Follow-me-home headlights
Rear combination lamps (LED type)
Electric door mirrors
Retractable door mirrors
Rear-view camera
Privacy glass
Front power windows
Rear power windows
Leather gear shift knob
3-spoke leather steering wheel
Aviation tables
Cruise control
Automatic Speed Limiter (ASL)
Automatic air conditioning
Upper glove box with cooler
Fabric armrest on console box
Audio switches on steering wheel
Bluetooth® hands-free system
Rear-view camera display
6 speakers
Hill-start Assist Control (HAC)
Supplemental Restraint System (SRS) airbags - 7 airbags
Vehicle Stability Control Plus (VSC+)
Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.