Provoni Toyota-n pa pagesë
Gjej një përfaqësi shitje
E-risitë
Kërko broshurën
Çmimoret dhe katalogjet

Verso Terra

Çmimorja
Motori dhe transmisioni Lloji i shasisë Me cilat rrotë tërheqë Çmimi me TVSH
1.6L petrol Valvematic 16PV (132 HP) 6 Speed Manual MPV 5 Doors 4X2
20,155 €
1.6D 16D1 (112 HP) 6 Speed Manual MPV 5 Doors 4X2
23,230 €
1.6L petrol Valvematic 16PV (132 HP) 6 Speed Manual MPV 5 Doors (7 Seats) 4X2
20,760 €
1.6D 16D1 (112 HP) 6 Speed Manual MPV 5 Doors (7 Seats) 4X2
23,870 €
Pajisja:
Follow-me-home headlights
Electric door mirrors
Daytime running lights (bulb type)
Front fog lamps
Rear combination lamps (LED type)
Hill-start Assist Control (HAC)
Vehicle Stability Control Plus (VSC+)
Audio switches on steering wheel
4 speakers
USB connector
Front power windows
Manual air conditioning
Supplemental Restraint System (SRS) airbags - 7 airbags
Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.