Provoni Toyota-n pa pagesë
Gjej një përfaqësi shitje
E-risitë
Kërko broshurën
Çmimoret dhe katalogjet

Veçoritë dhe specifikimet

 • 16" black machined-face alloys wheels
 • Drita të mesme LED
 • Llambat e përparme të mjegullës (lloji LED)
 • Pasqyrë retrovizore elektro-kromatike
Toyota Yaris - Sport - Hatchback 5 Doors
  • E bardhë e pastër (040) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
  • Urban Blue (8W2) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Ultra argjend (1F7) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • E zezë qiell nate (209) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • E kuqe e Tokios (3T3) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Oksid bronzi (6X1) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • E Përhitur (1G3) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • E bardhë perle platin (089) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Blu kobalt (8W7) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Night Sky Black with Polar White roof (2ND) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Ash Grey with Polar White roof (2SV) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Oxyde Bronze with Polar White roof (2SU) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Cobalt Blue with Polar White roof (2ST) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
Zgjidh motorin
Nga
18,100 €
Kombinuar (l/100km)
5.3 l/100 km
Numri i ulëseve
5 ulëseve
Toyota Yaris - Sport - Hatchback 5 Doors

Pajime shtesë

Zbuloni numrin e aksesorëve të dizajnuar enkas për Yaris Sport si dhe ndërtoni Toyota-n tuaj me pak hapa të lehtë.

Teknologji e avancuar

Që nga motorrët e heshture e efikasë hibridë, e deri tek sistemet e sigurisë dhe pajisjet teknologjike, Yaris është përplot inovacion.

 • Zgjedh hibrid për një të ardhme më efikase

  Si rrjedhojë e teknologjisë së motorrit hybrid, kemi vendosur standart të ri, duke vazhduar të zhvillojmë mënyra innovative për udhëtime efikase, në qytete moderne e më larg.

 • Veturë që lidhet me botën tuaj

  Që nga gjurmimi i veturës e deri tek planifikimi i udhëtimit, MyT është tërësi e shërbimeve digjitale të lidhura. Përmes aplikacionit MyT, mund të qëndroni në kontakt me veturën tuaj, duke hapur një botë mundësish, që e bëjnë jetën më të rehatshme

 • Shumësi e mundësive multi-mediale

  Me integrimin e telefonit me Bluetooth, përputhshmërinë me MP3/WMA, si dhe programin Toyota Real Time Traffic, fuqizuar nga Tomtom, Toyota Touch 2 vë të gjitha informatat dhe mediumet që ju duhen në maje gishti. Me integrimin e telefonit të mençur përmes Apple CarPlay™ dhe Android Auto™, mund të përdorni edhe aplikacionet e preferuara, si Spotify, WhatsApp, Audible, Google Maps dhe Waze, të gjitha të qasshme përmes sistemit zanor Siri dhe Ok Google.

Ju mban të sigurtë

Yaris përfshin Toyota Safety Sense, tërësi e sistemeve të avancuara të ndihmës për ngasësin.

 • Ndjehuni të sigurt dhe të qetë me Toyota Safety Sense

  Toyota Safety Sense është një tërësi teknologjish për ndihmën e ngasësit, të cilat ndihmojnë me çdo gjë, që nga identifikimi i ndeshjeve të mundshme e deri tek monitorimi i shenjave të trafikut, që t'ju mbajë të sigurt.

Hapësirë për të gjitha gjërat themelore

Yaris ofron deri në 286 litra kapacitet bagazhi - mjaftueshëm për të futur gjitha gjërat më esenciale të jetesës.

 • 2560
 • 3940
 • 1521
 • 1745
 • 1514
 • 1745
 • 1500
 • Numri i dyerve

  4
 • Gjatësia e boshtit (mm)

  2560 mm
 • Gjatësia (mm)

  3940 mm
 • Gjerësia (mm)

  1745 mm
 • Lartësia (mm)

  1500 mm
 • Shtrirja e përparme (mm)

  1521 mm
 • Shtrirja e pasme (mm)

  1514 mm
Toyota Yaris - Sport - Hatchback 5 Doors
Toyota Yaris - Sport - Hatchback 5 Doors
 • Numri i ulëseve

  5 ulëseve