Provoni Toyota-n pa pagesë
Gjej një përfaqësi shitje
E-risitë
Kërko broshurën
Çmimoret dhe katalogjet

Veçoritë dhe specifikimet

 • 17" black machined-face alloy wheels
 • Pasqyra të rregullueshme automatike në dyer
 • Ngarkues pa tel i telefonit mobil
 • Timon me ngrohje
Toyota Yaris - Style - Hatchback 5 Doors
 • Night Sky Black with Polar White roof (2ND) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Ash Grey with Polar White roof (2SV) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Cobalt Blue with Polar White roof (2ST) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Platinum Pearl White with Night Sky Black roof 2PU Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Tokyo Red Night Sky Black (2PN) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
Zgjidh motorin
Nga
19,850 €
Kombinuar (l/100km)
5.5 l/100 km
Numri i ulëseve
5 ulëseve

Pajisje standarde

Që nga sistemet inteligjente të sigurisë deri tek veçoritë intuitive të brendshme, çdo Toyota del nga fabrika me një mori pajisjesh thelbësore si standarde. Mësoni më shumë rreth pajisjeve standarde të disponueshme në automjetin tuaj Toyota më poshtë:

Yaris Style Hatchback 5 Doors
 • Disqet
 • Stili
 • Komoditeti
 • Siguria
 • Multimedia
 • Transporti
 • Mbrojtja
 • Packs

Pajisje opsionale

Cilido të jetë stili i jetesës suaj, Toyota ofron një gamë të gjerë të pajisjeve opsionale për të përfituar më së shumti nga makina juaj. Që nga aksesorët stilizues e teknologjia inteligjente, e deri tek tiparet praktike të dizajnuara për të gjitha kushtet e vozitjes, jeni i pajisur për udhëtim të sigurt dhe të rehatshëm. Lista e plotë e pajisjeve opsionale që janë dizajnuar dhe ndërtuar posaçërisht për automjetin tuaj Toyota, mund të shihen më poshtë:

 • Disqet
 • Stili
 • Transporti
 • Mbrojtja
 • Siguria
 • Packs
Toyota Yaris - Style - Hatchback 5 Doors

Pajime shtesë

Zbuloni numrin e aksesorëve të dizajnuar enkas për Yaris Style si dhe ndërtoni Toyota-n tuaj me pak hapa të lehtë.

Teknologji e avancuar

Që nga motorrët e heshture e efikasë hibridë, e deri tek sistemet e sigurisë dhe pajisjet teknologjike, Yaris është përplot inovacion.

 • Zgjedh hibrid për një të ardhme më efikase

  Si rrjedhojë e teknologjisë së motorrit hybrid, kemi vendosur standart të ri, duke vazhduar të zhvillojmë mënyra innovative për udhëtime efikase, në qytete moderne e më larg.

 • Veturë që lidhet me botën tuaj

  Që nga gjurmimi i veturës e deri tek planifikimi i udhëtimit, MyT është tërësi e shërbimeve digjitale të lidhura. Përmes aplikacionit MyT, mund të qëndroni në kontakt me veturën tuaj, duke hapur një botë mundësish, që e bëjnë jetën më të rehatshme

 • Shumësi e mundësive multi-mediale

  Me integrimin e telefonit me Bluetooth, përputhshmërinë me MP3/WMA, si dhe programin Toyota Real Time Traffic, fuqizuar nga Tomtom, Toyota Touch 2 vë të gjitha informatat dhe mediumet që ju duhen në maje gishti. Me integrimin e telefonit të mençur përmes Apple CarPlay™ dhe Android Auto™, mund të përdorni edhe aplikacionet e preferuara, si Spotify, WhatsApp, Audible, Google Maps dhe Waze, të gjitha të qasshme përmes sistemit zanor Siri dhe Ok Google.

Ju mban të sigurtë

Yaris përfshin Toyota Safety Sense, tërësi e sistemeve të avancuara të ndihmës për ngasësin.

 • Ndjehuni të sigurt dhe të qetë me Toyota Safety Sense

  Toyota Safety Sense është një tërësi teknologjish për ndihmën e ngasësit, të cilat ndihmojnë me çdo gjë, që nga identifikimi i ndeshjeve të mundshme e deri tek monitorimi i shenjave të trafikut, që t'ju mbajë të sigurt.

Hapësirë për të gjitha gjërat themelore

Yaris ofron deri në 286 litra kapacitet bagazhi - mjaftueshëm për të futur gjitha gjërat më esenciale të jetesës.

 • 2560
 • 3940
 • 1521
 • 1745
 • 1514
 • 1745
 • 1500
 • Numri i dyerve

  4
 • Gjatësia e boshtit (mm)

  2560 mm
 • Gjatësia (mm)

  3940 mm
 • Gjerësia (mm)

  1745 mm
 • Lartësia (mm)

  1500 mm
 • Shtrirja e përparme (mm)

  1521 mm
 • Shtrirja e pasme (mm)

  1514 mm
Toyota Yaris - Style - Hatchback 5 Doors
Toyota Yaris - Style - Hatchback 5 Doors
 • Numri i ulëseve

  5 ulëseve