Provoni Toyota-n pa pagesë Gjej një përfaqësi shitje E-risitë Kërko broshurën Çmimoret dhe katalogjet

Yaris BI-TONE BLUE

Çmimorja
Motori dhe transmisioni Lloji i shasisë Çmimi me TVSH Konfiguro
1.5 Benzin 15P- (111 KF) Manual 6 Shpejtësi Hatchback 5 Dyer 16,180 €
Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.