Provoni Toyota-n pa pagesë Gjej një përfaqësi shitje E-risitë Kërko broshurën Çmimoret dhe katalogjet

Yaris BI-TONE GREY HIBRID

Çmimorja
Motori dhe transmisioni Lloji i shasisë Çmimi me TVSH Konfiguro
1.5 l Benzin Hibrid (73 KF) Transmision vazhdimisht i ndryshueshëm Hatchback 5 Dyer 19,550 €
Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.