Provoni Toyota-n pa pagesë
Gjej një përfaqësi shitje
E-risitë
Kërko broshurën
Çmimoret dhe katalogjet

Yaris Premiere - Hatchback 5 Doors

 • Monitoruesi i Këndit të Vdekur (BSM)
 • Ndriçimi lehtë i kaltër i dyerve të përparme
 • 10" coloured Head Up Display
 • Light blue ambient foot lamp
Krahaso
Toyota Yaris - Premiere - Hatchback 5 Doors
  • Tokyo Fusion/Night Sky Black (2SW) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
Nga
22,690 €
Kombinuar (l/100km)
4.3 l/100 km
CO2 Kombinuar (g/km)
97 g/km
Nga
19,790 €
Kombinuar (l/100km)
5.5 l/100 km
CO2 Kombinuar (g/km)
128 g/km

Pse të ndalesh?

Veturë e përkryer urbane, dizajnuar për jetë urbane, Yaris-i i ri përbashkon teknologjinë progresive Hibrid me dizajnin e plotë, "çelës në dorë"

Pikat kyçe të Toyota Yaris të re

 • Dizajnuar me pasion, vozitur me obsesion

  Çdo milimetër i Yaris-it të ri është trajtuar. I fuqishëm e i dallueshëm, qëndrimi i hapur e kompakt e përqafon rrugën me një forcë siguruese, e cila qëndron prapa natyrës së tij agjile e dinamike

 • Hibridi, forca e elektrifikimit

  Yaris-i i ri paraqet motorin krejtësisht të ri, 1.5 l me benzinë, si dhe sistemin e avancuar hibrid të gjeneratës 4, për një kombinim të pashembullt të performancës që të angazhon dhe ekonomisë që përfiton.

 • Elegancë e përditshmërisë

  Me brendinë moderne, tërheqëse e me stil, Yaris-i i ri kombinon veshjet cilësore dhe ndriçimin e ambientit* për të krijuar një mjedis të pastër ndijor, që asnjëherë nuk humb ndjenjën e argëtimit.

  * Gjendet tek edicioni Premiere Edition.