Provoni Toyota-n pa pagesë
Gjej një përfaqësi shitje
E-risitë
Kërko broshurën
Çmimoret dhe katalogjet

Yaris Style - Hatchback 5 Doors

 • 17" black machined-face alloy wheels
 • Pasqyra të rregullueshme automatike në dyer
 • Ngarkues pa tel i telefonit mobil
 • Timon me ngrohje
Krahaso
Toyota Yaris - Style - Hatchback 5 Doors
 • Night Sky Black with Polar White roof (2ND) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Ash Grey with Polar White roof (2SV) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Cobalt Blue with Polar White roof (2ST) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Platinum Pearl White with Night Sky Black roof 2PU Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Tokyo Red Night Sky Black (2PN) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
Nga
23,350 €
Kombinuar (l/100km)
4.3 l/100 km
CO2 Kombinuar (g/km)
97 g/km
Nga
19,850 €
Kombinuar (l/100km)
5.5 l/100 km
CO2 Kombinuar (g/km)
128 g/km

Pse të ndalesh?

Veturë e përkryer urbane, dizajnuar për jetë urbane, Yaris-i i ri përbashkon teknologjinë progresive Hibrid me dizajnin e plotë, "çelës në dorë"

Pikat kyçe të Toyota Yaris të re

 • Dizajnuar me pasion, vozitur me obsesion

  Çdo milimetër i Yaris-it të ri është trajtuar. I fuqishëm e i dallueshëm, qëndrimi i hapur e kompakt e përqafon rrugën me një forcë siguruese, e cila qëndron prapa natyrës së tij agjile e dinamike

 • Hibridi, forca e elektrifikimit

  Yaris-i i ri paraqet motorin krejtësisht të ri, 1.5 l me benzinë, si dhe sistemin e avancuar hibrid të gjeneratës 4, për një kombinim të pashembullt të performancës që të angazhon dhe ekonomisë që përfiton.

 • Elegancë e përditshmërisë

  Me brendinë moderne, tërheqëse e me stil, Yaris-i i ri kombinon veshjet cilësore dhe ndriçimin e ambientit* për të krijuar një mjedis të pastër ndijor, që asnjëherë nuk humb ndjenjën e argëtimit.

  * Gjendet tek edicioni Premiere Edition.