Provoni Toyota-n pa pagesë
Gjej një përfaqësi shitje
E-risitë
Kërko broshurën
Çmimoret dhe katalogjet

Çmimet dhe kostoja

  • Monitoruesi i Këndit të Vdekur (BSM)
  • Ndriçimi lehtë i kaltër i dyerve të përparme
  • 10" coloured Head Up Display
  • Light blue ambient foot lamp
Toyota Yaris - Premiere - Hatchback 5 Doors
    • Tokyo Fusion/Night Sky Black (2SW) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
Zgjidh motorin
Nga
19,790 €
Kombinuar (l/100km)
5.5 l/100 km
CO2 Kombinuar (g/km)
128 g/km