Provoni Toyota-n pa pagesë
Gjej një përfaqësi shitje
E-risitë
Kërko broshurën
Çmimoret dhe katalogjet

Çmimet dhe kostoja

 • 16" black machined-face alloys wheels
 • Drita të mesme LED
 • Llambat e përparme të mjegullës (lloji LED)
 • Pasqyrë retrovizore elektro-kromatike
Toyota Yaris - Sport - Hatchback 5 Doors
  • E bardhë e pastër (040) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
  • Urban Blue (8W2) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Ultra argjend (1F7) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • E zezë qiell nate (209) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • E kuqe e Tokios (3T3) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Oksid bronzi (6X1) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • E Përhitur (1G3) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • E bardhë perle platin (089) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Blu kobalt (8W7) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Night Sky Black with Polar White roof (2ND) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Ash Grey with Polar White roof (2SV) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Oxyde Bronze with Polar White roof (2SU) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Cobalt Blue with Polar White roof (2ST) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
Zgjidh motorin
Nga
18,100 €
Kombinuar (l/100km)
5.3 l/100 km
CO2 Kombinuar (g/km)
125 g/km