Provoni Toyota-n pa pagesë
Gjej një përfaqësi shitje
E-risitë
Kërko broshurën
Çmimoret dhe katalogjet

Çmimet dhe kostoja

 • 17" black machined-face alloy wheels
 • Pasqyra të rregullueshme automatike në dyer
 • Ngarkues pa tel i telefonit mobil
 • Timon me ngrohje
Toyota Yaris - Elegant - Hatchback 5 Doors
  • E bardhë e pastër (040) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
  • Urban Blue (8W2) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Ultra argjend (1F7) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • E zezë qiell nate (209) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • E kuqe e Tokios (3T3) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Oksid bronzi (6X1) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • E Përhitur (1G3) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • E bardhë perle platin (089) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
Zgjidh motorin
Nga
19,100 €
Kombinuar (l/100km)
5.5 l/100 km
CO2 Kombinuar (g/km)
128 g/km