Provoni Toyota-n pa pagesë
Gjej një përfaqësi shitje
E-risitë
Kërko broshurën
Çmimoret dhe katalogjet

Çmimet dhe kostoja

  • 17" black machined-face alloy wheels
  • Pasqyra të rregullueshme automatike në dyer
  • Ngarkues pa tel i telefonit mobil
  • Timon me ngrohje
Toyota Yaris - Style - Hatchback 5 Doors
  • Night Sky Black with Polar White roof (2ND) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
  • Ash Grey with Polar White roof (2SV) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
  • Cobalt Blue with Polar White roof (2ST) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
  • Platinum Pearl White with Night Sky Black roof 2PU Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
  • Tokyo Red Night Sky Black (2PN) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
Zgjidh motorin
Nga
19,850 €
Kombinuar (l/100km)
5.5 l/100 km
CO2 Kombinuar (g/km)
128 g/km