1. Owners
  2. Klima 2023

SHIJONI FRESKINË E TOYOTA-S

Rifresko kondicionerin dhe filtrat e kabinës dhe përgatituni për të gjitha udhëtimet

Shikoni ofertën speciale dhe rezervoni një termin me këshilltarin tuaj të servisit

PSE MIRËMBAJTJA E RREGULLT E KONDICIONERIT?

Pastrimi dhe dezinfektimi i njësive të brendshme të kondicionerit dhe zëvendësimi i rregullt i filtrave të ajrit është jashtëzakonisht i rëndësishëm për shëndetin tuaj.

Ajri që hyn në veturën tuaj përmes sistemit të ventilimit sjell me vete grimca të shumta të papastërta, por falë filtrave të Toyota-s ju mund të merrni frymë lirshëm në kabinën e veturës suaj.

Me këshilltarin tuaj të servisit caktoni një termin për dezinfektimin e paisjës së kondicionerit dhe zëvendësimin e filtrit të kabinës për të hequr mikro papastërtitë, bakteret dhe viruset nga makina juaj.

Ndrroni me rregull filtrat për të siguruar ruajtjen e performancës së lartë të sistemit të kondicionerit të makinës suaj. Toyota rekomandon ndërrimin e filtrit çdo 15,000 km.

DEZINFEKTIM KLIME + FILTER KLIME:*

65 € - Dezinfektim klime + standard filter

80 € - Dezinfektim klime + filter i avansuar

90 € - Dezinfektim klime + filter i avansuar me karbon aktiv

*Cmimi i rekomanduar i shitjës me pakicë, përfshin koston e instalimit dhe TVSH -së (jo e vlefshme për modelin (Proace Verso dhe City).

TOYOTA FILTER KLIME

FILTER KLIME STANDARD

Filterat e ajrit janë të prodhuara nga pëlhurat e pashkëputura, të cilat i eliminojnë papastëritë para se të hyjn në TOYOTA tuaj.

prej 30 €

*Cmimi i rekomanduar i shitjës me pakicë, përfshin koston e instalimit dhe TVSH -së (jo e vlefshme për modelin (Proace Verso dhe City).

FILTER I PËRMIRËSUAR AJRI TOYOTA

Bërë nga pëlhura të larta jo të endura cilësitë me një shtresë karboni aktiv, hiqni 25% më shumë papastërti se pastruesit standardë, duke përfshirë alergjenët dhe tymrat e shkarkimit.

prej 45 €

*Cmimi i rekomanduar i shitjës me pakicë, përfshin koston e instalimit dhe TVSH -së (jo e vlefshme për modelin (Proace Verso dhe City).

FILTER KLIME I AVANSUAR (CARBON) ME VETI ANTIALERGJENE

Filterat e ajrit janë të prodhuar nga pëlhurat e pashkëputura të kualitetit të lartë me shtresë të karbonit aktiv, të cilat i eliminojnë 25% më shumë papastëri nga filteri i zakonshëm, përfshi alergjenet dhe gazëra

prej 55 €

*Cmimi i rekomanduar i shitjës me pakicë, përfshin koston e instalimit dhe TVSH -së (jo e vlefshme për modelin (Proace Verso dhe City).

 

QË TOYOTA JUAJ TË MBETET TOYOTA

Vetëm tek partneri i autorizuar, mund të pranoni shërbim cilësor, pjesë origjinale dhe paisje shtesë të konstruktuara në Toyota për Toyota.

toyota proljece

KUJDESI
Siguria juaj për ne është në rendin e parë. Shërbimi jonë dhe procedurat sigurojnë riparim “nga e para” me qëllim të riparimit dhe kthimit të shpejtë në rrugë.
toyota proljece

KUALITET
Toyota njeh veturen tuaj më së miri. Vetëm për ketë , pjesët origjinale janë pjesë të cilat janë prodhuara nga Toyota për Toyota.
toyota proljece

TRANSPARENCA
Besimi juaj për ne është gjëja më e vlefshme. Të gjitha që i bëjmë i bëjmë me shkëmbim të dyanshëm të informatave, duke garantuar kualitetin e sherbimeve dhe produkteve tona.
toyota proljece

VLERA E PARAVE
Kujdesemi për vlerën e investimeve tuaja. Personeli ynë, është I vetmi profesional për mirembajtjën dhe servisimin e TOYOTA-së suaj. Në këtë mënyrë ju mbani vlerën e veturës suaj edhe me kalimin e kohës.