1. Owners
  2. Spring 2022

OFERTA SPECIALE SHËRBIME DHE AKSESOARËT

PRANVERË/VERË 2022

HAPENI SEZONËN TË GATSHËM

Në pranverë dhe verë ne jemi të lumtur të tregojmë formë të shkëlqyer. Prandaj, ne veçanërisht kujdesemi për gjendjen tonë. Pikërisht kështu ne sigurojmë qëndrueshmëri dhe kënaqësi afatgjate.

Servisi Toyota ju ofron të gjitha pajisjet më të dobishme, aksesorët, paketa e produkte dhe shërbime të tjera për t'ju ndihmuar në përmbushjen e të gjitha kërkesave dhe dëshirave tuaja.

Toyota juaj le të jetë gati edhe për këtë vit për të gjitha ekskursionet dhe udhëtimet.


RIFRESKIM I PAISJES SË A/C

Aroma në brendësi te TOYOTA-së suaj, me ndihmën e filterave origjinal, mbahet për një kohë më të gjatë e pastër dhe e freskët.


PAISJE SHTESË ORIGJINALE

Për stilin tuaj aktiv të jetesës, Toyota ka përgatitur një risi në solucionet e sistemeve të kulmit dhe pajisjeve të tjera shtesë, të cilat do ta bëjnë udhëtimin tuaj të këndshëm. Të gjithë aksesorët origjinal Toyota përfshijnë cmimin me garancion 1-vjeçar.


MBRONI TOYOTA-N TUAJ

Për stilin tuaj aktiv të jetesës, Toyota ka përgatitur një risi në solucionet e sistemeve të kulmit dhe pajisjeve të tjera shtesë, të cilat do ta bëjnë udhëtimin tuaj të këndshëm. 


Toyota ProTect

Një mbrojtje revolucionare që ka origjinën nga agjensioni NASA për eksplorim të hapësirës siguron një nivel të lartë të mbrojtjës së ngjyrës së automjeteve.


Toyota Relax

Pas skadimit të garancionit të fabrikës ju ofrojmë mundësinë e përfshirjës së automjetit tuaj në programin Toyota Relax.

QË TOYOTA JUAJ TË MBETET TOYOTA

Vetëm tek partneri i autorizuar, mund të pranoni shërbim cilësor, pjesë origjinale dhe paisje shtesë të konstruktuara në Toyota për Toyota.

toyota proljece

KUJDESI
Siguria juaj për ne është në rendin e parë. Shërbimi jonë dhe procedurat sigurojnë riparim “nga e para” me qëllim të riparimit dhe kthimit të shpejtë në rrugë.
toyota proljece

KUALITET
Toyota njeh veturen tuaj më së miri. Vetëm për ketë , pjesët origjinale janë pjesë të cilat janë prodhuara nga Toyota për Toyota.
toyota proljece

TRANSPARENCA
Besimi juaj për ne është gjëja më e vlefshme. Të gjitha që i bëjmë i bëjmë me shkëmbim të dyanshëm të informatave, duke garantuar kualitetin e sherbimeve dhe produkteve tona.
toyota proljece

VLERA E PARAVE
Kujdesemi për vlerën e investimeve tuaja. Personeli ynë, është I vetmi profesional për mirembajtjën dhe servisimin e TOYOTA-së suaj. Në këtë mënyrë ju mbani vlerën e veturës suaj edhe me kalimin e kohës.