1. Owners
  2. Spring 2022
  3. Acessories

PAISJE SHTESË ORIGJINALE

SHINAT E KULMIT

Aerodinamike, të prodhuara nga alumini i fortë dhe bi lehtë, ato janë të lehta për t'u vendosur në automjet. Janë ideale në çift me ski box, mbajtëse për ski ose biçikletë.

YARIS 207€
YARIS I RI 207€
COROLLA SD 199€
COROLLA TS 199€
COROLLA HB 199€
C-HR 201€
RAV4 199€
HILUX 272€
PROACE VERSO 170€
PROACE CITY VERSO 106€
HIGHLANDER 177€

MBAJTËS KULMI PËR BIÇIKLETË

Shinat e kulmit janë të lehta dhe aerodinamike në të cilat mund të instalohet një gamë e gjerë aksesoarve shtesë të Toyota-s. Mbajtës kulmi për biçikletë plotëson normat e “City Crash”.

MBAJTËS KULMI PËR BIÇIKLETË

PREJ 165 €

KUTI KULMI

Shinat e kulmit TOYOTA janë zgjedhja ideale për të transportuar bagazhe ose pajisje për aktivitetet tuaja të kohës së lirë. Kjo do të lërë më shumë hapësirë për pasagjerët për një rehati dhe vozitje të sigurt të gjithë pasagjerëve.

KUTI KULMI

PREJ 735 €

QË TOYOTA JUAJ TË MBETET TOYOTA

Vetëm tek partneri i autorizuar, mund të pranoni shërbim cilësor, pjesë origjinale dhe paisje shtesë të konstruktuara në Toyota për Toyota.

toyota proljece

KUJDESI
Siguria juaj për ne është në rendin e parë. Shërbimi jonë dhe procedurat sigurojnë riparim “nga e para” me qëllim të riparimit dhe kthimit të shpejtë në rrugë.
toyota proljece

KUALITET
Toyota njeh veturen tuaj më së miri. Vetëm për ketë , pjesët origjinale janë pjesë të cilat janë prodhuara nga Toyota për Toyota.
toyota proljece

TRANSPARENCA
Besimi juaj për ne është gjëja më e vlefshme. Të gjitha që i bëjmë i bëjmë me shkëmbim të dyanshëm të informatave, duke garantuar kualitetin e sherbimeve dhe produkteve tona.
toyota proljece

VLERA E PARAVE
Kujdesemi për vlerën e investimeve tuaja. Personeli ynë, është I vetmi profesional për mirembajtjën dhe servisimin e TOYOTA-së suaj. Në këtë mënyrë ju mbani vlerën e veturës suaj edhe me kalimin e kohës.