1. Owners
  2. Spring 2022
  3. Protect

MBRONI TOYOTA-N TUAJ

SHTROJA GOME

Funksionale në kohëra me shi për shkak të pastrimit shumë të thjeshtë. Relaksohuni dhe kënaquni me pranverën, mirëpo paraprakisht mbroni TOYOTËN tuaj me cmime të vecanta.

YARIS CROSS 55€
NOVI YARIS 55€
COROLLA SD 55€
COROLLA TS 55€
COROLLA HB 55€
C-HR 55€
RAV4 65€
HILUX 58€
PROACE CITY VERSO 46€
*HIGHLANDER 127€

SHTOJË GOME BAGAZHI

Plastike rezistente jo-rrëshqitëse me skajet e ngritura për mbrojtje nga papastërtia ose derdhja fluideve. E bën të pamundur lëvizjën e ngarkesave dhe bagazhit gjatë transportit.

YARIS CROSS 65€
NOVI YARIS 35€
COROLLA SD 40€
COROLLA TS 40€
COROLLA HB 40€
C-HR 45€
RAV4 45€
PROACE CITY VERSO 35€

QË TOYOTA JUAJ TË MBETET TOYOTA

Vetëm tek partneri i autorizuar, mund të pranoni shërbim cilësor, pjesë origjinale dhe paisje shtesë të konstruktuara në Toyota për Toyota.

toyota proljece

KUJDESI
Siguria juaj për ne është në rendin e parë. Shërbimi jonë dhe procedurat sigurojnë riparim “nga e para” me qëllim të riparimit dhe kthimit të shpejtë në rrugë.
toyota proljece

KUALITET
Toyota njeh veturen tuaj më së miri. Vetëm për ketë , pjesët origjinale janë pjesë të cilat janë prodhuara nga Toyota për Toyota.
toyota proljece

TRANSPARENCA
Besimi juaj për ne është gjëja më e vlefshme. Të gjitha që i bëjmë i bëjmë me shkëmbim të dyanshëm të informatave, duke garantuar kualitetin e sherbimeve dhe produkteve tona.
toyota proljece

VLERA E PARAVE
Kujdesemi për vlerën e investimeve tuaja. Personeli ynë, është I vetmi profesional për mirembajtjën dhe servisimin e TOYOTA-së suaj. Në këtë mënyrë ju mbani vlerën e veturës suaj edhe me kalimin e kohës.