1. Owners
  2. Winter 2021

VJESHTA/DIMRI 2022

DIMIRI ËSHTË VERE E RE!

Pse? Për shkak të ofertës së nxehtë të produkteve dhe shërbimeve që kemi përgatitur për ju. Dimri, për shumicën kur është fjala për vozitje, është sezona më pak e dashur. Mirëpo me artikujt dhe shërbimet tona të zgjedhura me kujdes ne jemi të sigurt që do të kaloni më së rehatshmi e mundur, sepse do të kënaqeni me secilën kthese me Toyota-n tuaj.

Për disponimin veror këtë dimër nga 15.10.2021 deri me 31.01.2022, ju mund të zgjidhni midis paketave, pajisjeve shtesë, mbrojtje, veshje sportive moderne, transparencë më të madhe dhe besueshmëri, të cilën po ju paraqesim më poshtë.

KONTROLLONI OFERTËN PËR MODELIN TUAJ MJETI TOYOTA

Përfitoni nga mirëmbajtja dhe blerja e aksesorëve dhe pjesëve rezervë origjinale nga një shites i autorizuar i Toyota-s. Për udhëtime të pa brenga, shikoni mundesin per përfitimet e garancisë shtesë përmes programit të besnikërisë Toyota Relax.

PAKETËN DIMËRORE

Ndërsa stinët ndryshojnë, do të hasni shumë sfida në rrugë. Është përgjegjësi e jona t'ju paralajmërojmë mbi to dhe për të përgatitur Toyota-n tuaj për të gjitha sfidat dhe kushtet e rrugës. Kjo është arsyeja pse ju ftojmë të kontrolloni gjendjën e automjetit tuaj në një kontroll dimëror.

  • OFERTA E VECANTË E KONTROLLIT DIMËROR PËRFSHINË:

    • Zëvendësimi i fshisave
    • Ujë xhamave origjinal Toyota deri në -50 ° C (1l)
    • Kontrollë i përgjithshëm i baterisë
    • Kontrollë i antifrizit
    • Inspektimi i gomave
    • Kontrollë i përgjithshëm i sinjalizimit
  • AYGO / 2017-05 RC 40€
    YARIS 
    / 2017-11 MYC 55€
    YARIS I RI
     / 2020-05 FMC 40€
    YARIS CROSS
     2021-07 FMC 55€
    COROLLA HB/TS/SD
     / 2019-01 FMC 30€
    C-HR
     / 2017-10 MYC 35€
    RAV4 
    / 2018-11 FMC 60€

PAKO GOMA

  • PAKO GOMA ALL INCLUSIVE PËRFSHIN:

    • Goma të prodhuesve të mirënjohur BRIDGESTONE, CONTINENTAL dhe SEMPERIT
    • Rrotë origjinal TOYOTA
    • Kapakët e rrotëve (rrotëkapne) dhe bulonat
    • Sensorët e shtypjës së gomave
    + Dhuratë Kapelë dhe dorëza

PAJISJET SHTESË

Për stilin tuaj aktiv të jetesës, Toyota ka përgatitur një risi në solucionet e sistemeve të kulmit dhe pajisjeve të tjera shtesë, të cilat do ta bëjnë udhëtimin tuaj të këndshëm. Të gjithë aksesorët origjinal Toyota përfshijnë cmimin me garancion 1-vjeçar.
  • PAKET MBROJTJE M

    Shtroje gome bagazhi + Shtroja gome këmbëve

    AYGO / 2017-05 RC 85€
    YARIS / 2017-11MYC 90€
    YARIS I RI/ 2020-05 FMC 95€
    YARIS CROSS / 2021-07 FMC 85€
    COROLLA (SEDAN) / 2019-01 FMC 85€
    COROLLA (HB) / 2019-01 FMC 85€
    COROLLA (TS) / 2019-01 FMC 85€
    C-HR / 2017-10 MYC 105€
    RAV4 / 2018-11 FMC 120€

  • PAKET MBROJTJE L

    Shtroje gome bagazhi + Shtroja gome këmbëve + Mbrojtëse balte

    AYGO / 2017-05 RC 175€
    YARIS / 2017-11MYC 185€
    YARIS I RI / 2020-05 FMC 175€
    YARIS CROSS / 2021-07 FMC 155€
    COROLLA (SEDAN) / 2019-01 FMC 170€
    COROLLA (HB) / 2019-01 FMC 170€
    COROLLA (TS) / 2019-01 FMC 170€
    C-HR / 2017-10 MYC 185€
    RAV4 / 2018-11 FMC 235€

AKSESORËT DHE MALLRAT TJERA

All Toyota accessories have been designed and engineered by Toyota to compliment and personalise your vehicle.
  • SHINAT E KULMIT

    Aerodinamike, të prodhuara nga alumini i lehtë, të lehta për t'u instaluar në veturë. Ato janë ideale në çifte me kuti kulmi, mbajtës të skive apo biçikletë.

    YARIS / 2017-11MYC 150€
    YARISI I RI / 2020-05 FMC 190€
    YARIS CROSS / 2021-07 FMC 170€
    COROLLA (SEDAN) / 2019-01 FMC 180€
    COROLLA (HB) / 2019-01 FMC 180€
    COROLLA (TS) / 2019-01 FMC 180€
    C-HR / 2017-10 MYC 185€
    RAV4 / 2018-11 FMC 185€

  • KUKË PËR TËRHEQJE

    Kuka tërheqëse Toyota ju ofron mundësinë shtesë për transport. Ato janë ideale për lidhje të rimorkios apo mbajtës biçikletash në pjesen e pasme të automjetit.

    YARIS / 2017-11MYC 520€
    YARISI I RI / 2020-05 FMC 550€
    YARIS CROSS / 2021-07 FMC 580€
    COROLLA (SEDAN) / 2019-01 FMC 630€
    COROLLA (HB) / 2019-01 FMC 650€
    COROLLA (TS) / 2019-01 FMC 650€
    C-HR / 2017-10 MYC 660€
    RAV4 / 2018-11 FMC 670€

  • SENSORT E PARKIMIT – PAS

    Parkimi me sensorë është më i lehtë dhe e thjeshtë. Edhe në vendet ku parkimi është i vështirë ju do të ruani automjetin tuaj nga gërvishtjet e padëshiruara dhe dëmtimet të tjera të mundshme.

    AYGO / 2017-05 RC 215€
    YARIS / 2017-11MYC 270€
    COROLLA (HB) / 2019-01 FMC 310€
    COROLLA (TS) / 2019-01 FMC 310€
    RAV4 / 2018-11 FMC 310€

  • NAVIGACIONI

    Rifreskimi i pajisjes suaj Toyota Touch ju siguron lehtësime teknologjike dhe informacione të dobishme. Hartat mbulojnë të gjithë Evropën, duke përfshirë edhe Kosovën.

    AYGO / 2017-05 RC 500€
    YARIS / 2017-11MYC 690€
    COROLLA (SEDAN) / 2019-01 FMC 1.000€
    COROLLA (HB) / 2019-01 FMC 1.000€
    COROLLA (TS) / 2019-01 FMC 1.000€
    RAV4 / 2018-11 FMC 1.000€

PJESË ORIGJINALE

Pjesët Toyota ruajnë cilësinë dhe garantojnë performancë të gjatë për veturën tuaj Toyota.
  • UJË PËR LARJËN E XHAMAVE TOYOTA

    Ujë i ri për larjën e xhamave TOYOTA ka një aromë delikate citrusi dhe nuk ngrin deri në temperaturë -50 ° C , nuk dëmton pjesët plastike, të gomës dhe metalike të automjeteve. Është e testuar me të gjitha fshisat origjinale TOYOTA.

    -20°C / 1LIT. 2.05 €
    -20°C / 3LIT. 5.80 €
    -50°C / 250ML 1.50 €
    -50°C / 1LIT. 2.80 €

  • BATERITË TOYOTA

    35Ah 145€
    45Ah 175€
    52Ah 100€
    60Ah 110€
    70Ah 130€
    77Ah 140€
    80Ah 170€

  • POQAT TOYOTA OPTIWHITE

    Dritat e bardha të makinave Optiwhite të kujton ksenon, jep kontrast dhe reflektim më të madh dhe me të mirë të objekteve dhe shenjave rrugore, dhe për këtë arsye ofrojnë shikueshmëri dhe siguri më të mirë. Poqat Toyota Optiwhite më vetë karakteristikat i tejkalojnë të gjitha poqat të krahasueshme që mund të gjenden në treg.

    SIJALICE OPTIWHITE

    H11 OPTIWHITE 65 €
    H4 OPTIWHITE 35 €
    H7 OPTIWHITE 50 €
    HB4 OPTIWHITE 65 €
    HIR2 OPTIWHITE 80 €

  • PASTRUES INJEKTORVE

    Hudheni pastruesin e injektorëve Toyota në një rezervuar të plotë të karburantit cdo 15,000 km për të ruajtur performancën optimale të motorit, dhe hiqni vështërsitë që mund të ndodhin nga depozitimi i papastërtive nga karburanti.

    PASTRUES I INJEKTORËVE 15 €

TOYOTA PROTECT

Një mbrojtje revolucionare që ka origjinën nga agjensioni NASA për eksplorim të hapësirës siguron një nivel të lartë të mbrojtjës së ngjyrës së automjeteve. Me vetëm një aplikim, ju mbroni ngjyrën e automjetit tuaj me shkëlqim rrezatues për plot 5 vite.

PËRPARËSITË:

  • Larje dhe pastrim më i lehtë i automjeteve
  • Mjafton të lahet me shampo që nuk përmban dylli
  • Nuk ka nevojë të aplikoni përsëri për pesë vjet të plota
  • Mban vlerën e automjetit tuaj
  • MBROJTJE E JASHTME

    215 €

  • MBROJTJE E MBRENDSHME

    70 €

  • MBROJTJE E ALU RROTËVE

    35 €