1. Owners
 2. Winter 2022

DIMRI PO AFROHET

ME KENAQESI SIGURONI VETËS
# SIGURI # KUALITET # PJESE ORIGJINALE

JENI GATI PER VOZITJE DIMËORE?

Për shumë prej nesh dimri është stina më e bukur sepse na sjell përvoja të paharrueshme. Për t'u përgatitur në kohë për sfidat në rrugë, ne kemi krijuar mundësi të shumta me ndihmën e të cilave ju mund ta Përgatitni Toyota-n për kushtet e dimrit.

Oferta jonë speciale edhe këtë dimër përfshin oferta te paisjeve shtesë dhe pajisje mbrojtese, fluide, por edhe diçka për ju ose shoqëruesit tuaj, dashamirët e Toyota-s.

Na kontaktoni me besim sepse servisi juaj i autorizuar i Toyota-s ju ofron shërbim superior, pjesë origjinale dhe pajisje të dizajnuara vetëm për modelin e Toyotes tuaj.

Ju mirepresim në të gjitha qendrat e autorizuara të servisit Toyota nga data 15.10.2022 deri 31.12.2022

PAKO GOMA

 • KOMPLETI DIMOR NË OFERTË SPECIALE PËRFSHIN:

  • 4 goma dimri të brendeve të njohura
  • 4 rrotë origjinale të homologuara Toyota*
  • 4 sensora me sistem monitorimi presioni (Për vetura të cilat kanë TPMS sistemin)

  *Për informata shtesë mbi sasinë, kohën e liferimit dhe përshtatshmëirnë me automjetin tuaj, ju lutemi kontaktoni përfaqësinë e autorizuar të Toyota-s.

  Udhëtoni me siguri të plotë të cilat mund të ju sigurojnë gomat tona të dimrit në të gjitha kushtet e rrugës.

  Me katër goma dimri nga prodhuesit e njohur Bridgestone, Continental ose Semperit, ju mund të zgjidhni rrota origjinale Toyota të çelikut ose aluminit.

  Oferta vlen vetëm në rrjetin e autorizuar të TOYOTA Sasia e limituar deri në shitjën e stoqeve. Fotot janë simbolike.

SIGURONI VETËS

PAKETËN DIMËRORE

Ne do të kontrollojmë Toyota-n tuaj në 6 pika, rregullësia e të cilave ju garanton siguri ne vozitje gjate muajve te vjeshtës dhe dimrit.

PAKETA E KONTROLLES DIMËRORE PËRFSHIN:                                                                                                                            

 • Ndërrimi i fshisave të para
 • Ujë xhami origjinal Toyota deri në -50 °C (1l) 
 •  Kontrollimi i baterisë
 • Kontrollimi i ftohësit
 • Inspektimi i gomave
 • Kontrollimi i sinjalizimit

SIGURONI VETEN PAJISJE SHTESË

Mbroni Toyota-n tuaj me çmime konkuruese, me pajisjet shtesë origjinale që do ta bëjnë më të lehtë dhe më komod kalimin e kohës tuaj të lirë.
 • PAKETA MBROJTJE

  MODEL / VITI
   

  AYGO X / 2022/03 Në dispozicion vetëm shtroja gome

  YARIS / 2020/05- 170 €

  YARIS CROSS / 2021/07- 145 €

  COROLLA CROSS / 2022/05- 145 € 

  COROLLA (SD) / 2019/01- Në dispozicion vetëm shtroja gome  

  COROLLA (HB,TS)2019/11  145 €

  C-HR / 2017/07-  150 €

  RAV4 / 2018/11-  Mbulese mbrojtëse e mbrojtësit të pasëm

  HILUX / 2015/04- Në dispozicion vetëm shtroja gome 

   HIGHLANDER / 2020/02-  Në dispozicion vetëm shtroja gome

AKSESORËT DHE MALLRAT TJERA

 • PAKETA KULMI

  SHINA KULMI* + QANTË PËR SHINA KULMI + DRITË SIGURIE
   

  MODELI / VITI

  YARIS / 2020/05- 325 €

  YARIS CROSS / 2021/07- 315 €

  COROLLA CROSS / 2022/05- 385 €

  COROLLA (SD, HB) / 2019/01- 300 €

  COROLLA (TS) / 2019/11 300 €

  C-HR / 2017/07- 305 €

  RAV4 / 2018/11- 315 €

  HILUX / 2015/04- 375 €

  HIGHLANDER / 2020/02- 275 €

 • MBAJTËS PËR 4 PALË SKI / 2 SNOWBOARD

  110 €
 • KUTI KULMI THULE 800 BLACK

  735 €
*Montim i thjeshtë, të prodhuar nga alumini i fortë dhe i lehtë me mundësi mbylljeje jane anë ideale në çifte me kuti kulmi, mbajtës skis apo biçikletash. Çmimi i rekomanduar me pakicë duke përfshirë TVSH-në. PAKETA DIMËRORE vlen për të gjitha modelet Toyota. Nëse automjeti juaj nuk është në listë, kontaktoni përfaqësuesin tuaj të autorizua të Toyota-s.

PJESË ORIGJINALE

Pjesët Toyota ruajnë cilësinë dhe garantojnë performancë të gjatë për veturën tuaj Toyota.
 • FSHISAT UNIBLADE DHE UJI XHAMAVE TOYOTA

  MODELI / VITI

  AYGO X / 2022/03 68 € 

  YARIS / 2020/05- 68 € 

  YARIS CROSS / 2021/07- 69 €

  COROLLA (SD) / 2019/01- 55 €

  COROLLA (HB, TS) / 2019/01- 71 €

  C-HR / 2017/07- 69 €

  RAV4 / 2018/11- 70 €

  CAMRY / 2017/09- 91 €

  HILUX / 2015/04-  46 €

  HIGHLANDER / 2020/02- 100 €

 • PËRPARËSITË E FLUIDIT (Ujë xhamave) ORIGJINAL TOYOTA:

  • Mbron gominat e fshirëseve në temperatura të ulëta 
  • Pastron xhamin në të gjitha kushtet e motit 
  • I përshtatshëm për temperaturat e jashtme nga -20 °C > -50 °C 
  • Vjen në dy pako

   

  UJË I XHAMAVE TOYOTA (1LTR)  3 €

AKUMULATORËT ORIGJINAL TE TOYOTA-S

Një automjet modern Toyota është i pajisur me sisteme të shumta elektronike të cilat sigurojnë një udhëtim të sigurt, më të lehtë dhe më të rehatshëm. Shumë funksione dhe paisje si navigimi satelitor, Bluetooth®, sistemet për asistencë parkimi dhe sistemet audiovizuale të argëtimit kërkojnë energji elektrike të besueshme.
 • AKUMULATORËT ORIGJINAL TE TOYOTA-S

  MODELI / VITI / KAPACITETI

  AYGO X / 2022/03 / 60 Ah 122 €

  YARIS / 2020/05- / 35 Ah 122 €

  YARIS CROSS / 2021/07- / 60 Ah 122 €

  COROLLA (SD, HB, TS) / 2019/01- / 52 Ah 125 €

  C-HR / 2017/07- / 45 Ah 110 €

  RAV4 / 2018/11- / 45 Ah 125 €

  CAMRY / 2017/09- / 60 Ah 130 €

  HILUX / 2015/04- / 77 Ah 185 €

  HIGHLANDER / 2020/02- / 70 Ah 146 €

PAISJE PËR KUJDESJE TË VETURËS (TOYOTA CAR CARE)

Mbajeni Toyotën tuaj të pastër në çdo sezon. Linja e re e produkteve të kujdesit të automjeteve do t'i ofrojnë Toyota-s tuaj një shkëlqim dhe pastërti të jashtëzakonshme. Siguroni paketën tuaj sot!
 • PAISJE PËR KUJDESJE TË VETURËS (TOYOTA CAR CARE)

  TOYOTA CAR CARE

  CAR CARE PAKET 35 €

  PRODUKT PËR POLIRIM TË VETURËS 9 €

  PRODUKT PËR KUJDESJE TË INSTRUMENT TABELËS 8 €

  PRODUKT PËR PASTRIM TË XHAMAVE 8 €

  PRODUKT PËR PASTRIM NGA INSEKTET 8,5 €

 • TOYOTA PASTRUES I SISTEMIT TË KARBURANTIT (FUEL SYSTEM CLEANER)

  BENZIN 18 €

  DIZEL 18 €

 • PASTRUES MOTORI ORIGJINAL TOYOTA (TOYOTA GENIUNE ENGINE FLUSH - TGEF)

  BENZIN 18 €

  DIZEL 18 €

SIGURONI VETËS

TOYOTA STIL

 • SHALL SHUMËFUNKSIONAL YARIS CROSS

  Shami tubë shumëfunksionale e zezë bërë nga poliesteri me logo të printuar mbi të gjithë sipërfaqen. Përmasat 50 x 25 cm.

  7 €

 • SHISHE/TERMOS UJI 550 ML

  Shishe/termos uji me kapak rrotullues vëllimi deri në 550 ml, ideale për pije të nxehta ose të ftohta.

  20 €

 • BATANIJE COROLLA CROSS

  Batanije me çantë mbajtëse. Madhësia e batanijes 1200×1500 mm.

  40 €

 • BLUZË ME KAPELE TGR 19

  Bluzë sportive e zezë me kapuç dhe xhep të madh pwr duar S, M, L, XL, XXL, XXXL

  75 €

 • BLUZË PËR FEMRA ME KAPELË

  Bluzë sportive (duks) gri dhe dy xhepa të mëdhenj dhe me patente Madhësitë: XS, S, M, L, XL

  85 €

 • TERMOQANTË COROLLA CROSS

  Termoqantë shpine ftohëse, vëllimi deri në 10 L me xhep përpara me zinxhir dhe dy xhepa rrjete anësore. Përmasat: 280 x 340 x 140 mm

  30 €

 • KAPELË E THURUR WRC 19

  Kapelë dimërore me tufe të bardhë dhe logon e TOYOTA GAZOO Racing.

  27 €