TOYOTA PROTECT

Asgjë nuk krahasohet me shkëlqimin e veturës së re. Të mbahet shkelqimi kurr nuk ishte lehtë. Deri me tani…

Shkëlqim i veturës “sikur i ri” nuk është cështje dukje. Toyota Protect ju ofron mbrojte e cila ju ndihmon të mbani veturën tuaj në menyrën më të mirë të mundshme gjatë viteve të përdorimit.

Toyota ProTect kursen kohën, parat dhe ujin:
  • Larja e veturës është shumë më e lehtë
  • Mjafton larja me shampon i cili nuk përmban dyll
  • Nuk ka nevojë për dyll 5 vite
  • Mban vlerën e veturës suaj
/
Mbrojtje e jashtme - 175 €
/
Mbrojtje e interierit - 95 €
/
Mbrojtje e alu rroteve - 40 €

LEXONI MË SHUMË

Asistenca në rrugë Asistenca në rrugë Si pjesë e angazhimit të saj për kënaqësinë e klientit, Toyota me kënaqësi i siguron klientëve shërbimet Toyota Euro Care për 3 vjet. Toyota Garancia Garancia Veturat tona janë ndërtuar me standarde të jashtëzakonshme, por për t’ia siguruar qetësinë e mendjes të klientit, ne ofrojmë garanci 3 vjeçare për tërë veturën në komponente mekanike (me përjashtim të konsumit dhe vjetrimit) dhe 12 vjet anti-korrozion (nuk vlen për automjetet komerciale).