Provoni Toyota-n pa pagesë
Gjej një përfaqësi shitje
E-risitë
Kërko broshurën
Çmimoret dhe katalogjet

Përditësimet e hartave

Toyota

Kudo që të jeni duke shkuar, mbajtja e Toyota Navigation System të përditësuar është thelbësore për qetësinë e vërtetë të mendjes. Në këtë mënyrë, ju mund të jeni të sigurt se rruga që jeni duke ndjekur përdor të dhënat më të fundit të hartave, kështu që ju nuk do të befasoheni nga sistemet e reja rrugore apo ndryshime të tjera.

Përfitimet nga përditësimi i hartave
  • Kurseni stresin. Rreth 15%* e rrjetit rrugor ndryshon çdo vit, kështu që përditësimi i Toyota Navigation System tuaj ndihmon për të siguruar që ju jeni duke ndjekur hartat më të sakta në dispozicion - dhe kjo do të thotë më pak stres kur jeni në rrugë.
  • Kurseni karburantin. Me të dhënat më të fundit të hartave, ju mund të ndiqni rrugën më efikase për në destinacionin tuaj. Kjo do të thotë më pak milje, më pak bredhje rreth e përqark, dhe konsum më efikas të karburantit. Është për të mirën e planetit dhe për të mirën e portofolit tuaj gjithashtu.
  • Kurseni kohën. Një Toyota Navigation System i përditësuar ju lejon që të zgjedhni rrugën tuaj - ashtu që të mund të përcaktoheni për rrugëtimin më të shpejtë apo më të shkurtër varësisht nga ajo se sa kohë keni.

Sa najnovijim ažuriranjima Toyotinog navigacionog sistema, takođe ćete moći da uživate i u novim funkcijama kao što je poboljšan pregled raskrsnica, tačnije vreme dolaska i nove tačke interesa, čime će celokupna vaša vožnja biti lakša i prijatnija.

Veçoritë dhe përmirësimet e reja

Përditësimet e hartave nga pranvera e vitit 2013 përfshijnë veçori të reja dhe përmirësime të tjera të cilat do të zgjerojnë përvojën tuaj të navigacionit me Toyota. Kjo nënkupton: lidhshmëri më të mirë (Bluetooth, karikim USB...), kartografi më të lartë (zoom automatik, pamje të tuneleve dhe udhëkryqeve, kalkulime më të sakta të rrugës...) apo integrim me aplikacionet e mediave shoqërore.**

Sa e vjetër është harta juaj?

Krahasoni versionin më të fundit me hartën tuaj të tanishme.

Pranvera 2012Vjeshta 2012Pranvera 2013Rrit (1 vit)
Mbulueshmëria e hartës (1)12.445.006 km12.675.032 km12.918.431 km+ 473.425 km
POI (2)4.248.7124.696.5395.018.320+ 769.608 POIs

Lexoni më shumë për Toyota-n

Relli suedez: dita e katërt Relli suedez: dita e katërt Latvala fitoi në rellin suedez dhe udhëheqë në kampionat Ekspedita Toyota EverTest: Misioni i realizuar Ekspedita Toyota EverTest: Misioni i realizuar Projekti i madh dhe ambicioz Toyota EverTest përfundoi me sukses. Projekti është realizuar nga prilli deri në qershor të vitit 2016 dhe mblodhi rreth vetes SUV-në legjendare Toyota Land Cruiser, njerëz të guximshëm dhe majen më të lartë të botës Mount Everest. Ridizajnimi i pjesërishëm i modelit Toyota '86' Ridizajnimi i pjesërishëm i modelit Toyota '86' Më 1 gusht të këtij viti, Toyota Motor Corporation do ta prezantojë modelin pjesërisht të ri-dizajnuar të Toyota-s “86” te të gjithë partnerët e autorizuar të Toyota-s, Toyopet, Toyota Corolla dhe Netz. WWF dhe Toyota - mbështetja për kalim të përshpejtuar global në qëndrueshmëri. WWF dhe Toyota - mbështetja për kalim të përshpejtuar global në qëndrueshmëri. WWF dhe korporata Toyota sapo kanë nënshkruar kontratën pesë vjeçare me qëllim të përshpejtimit të procesit të tranzicionit kah qëndrueshmëria.
Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.