Provoni Toyota-n pa pagesë
Gjej një përfaqësi shitje
E-risitë
Kërko broshurën
Çmimoret dhe katalogjet

Toyota

Toyota

Vlasnicima Toyota automobila u našoj zemlji koji koriste smartfon uređaje sa Android ili iOS operativnim sistemom od sada je na raspolaganju nova aplikacija - "Moja Toyota".

Aplikacija vam omogućava:
  • Informisanje vlasnika vozila o terminu predstojećeg servisa
  • Komunikaciju sa odabranim servisom preko mobilne aplikacije
  • Obaveštavanje o aktuelnim ponudama i uslugama
Aplikacija omogućava uvid u osnovne informacije o vašem vozilu, kao što je sledeći planirani servis, datum do kojeg traje garancija i sl. Pomoću aplikacije je moguće na jednostavan i brz način doći do ažurnih kontakt informacija vašeg servisera. 
 
Sa serviserom se može direktno komunicirati pomoću intergrisanog sistema za razmenu poruka koji vam omogućava da zakažete termin za servis, prijavite problem ili postavite bilo kakvo pitanje. 
 
Osim toga, aplikacija će vas u redovnim vremenskim intervalima podsećati na približavanje termina za redovni servis vozila kako bi bezbrižno koristili vozilo u budućem periodu. 
 
Aplikacija "Moja Toyota" može se preuzeti na servisu Google Play (Android) ili App Store (iOS). Aplikaciju možete da preuzmete i direktno sa vašeg Apple (iPhone, iPad, iPod) uređaja tako što ćete u polje za pretragu upisati „Moja Toyota Servis“ ili preko Andorid uređaja upisom  „Moja Toyota“.
 
Po aktivaciji aplikacije potrebno je izabrati zemlju, a zatim ovlašćeni servis. Unosom podataka o vozilu (broj šasije, datum poslednjeg izvršenog servisa), aplikacija počinje sa radom.

Pročitajte više o Toyoti

Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.