My Toyota

Çdo gjë që ju duhet e gjeni në maje të gishtave


Mund të jetë sfidë të gjesh kohë për gjithçka në jetën moderne dhe gjërat e vogla gjithnjë e më shumë duket se po bëjnë dallimin. Për këtë arsyeje me kënaqësi po e prezantojmë My Toyota, një mënyrë të re për ta menaxhuar jetën me My Toyota.

Pavarësisht se jeni pronar afatgjatë ose rishtazi keni blerë Toyota, My Toyota ju jep rehatinë e gjithçkaje që ju nevojitet në dispozicion të lehtë.

Me udhëzime që ndiqen lehtë dhe me veçori të cilat ia kursejnë kohën pronarit të cilat janë në dispozicion kudo që jeni, do të fitoni shumë nga Toyota juaj duke kursyer kohën e çmuar, ndërsa ju jeni brenda saj.

Ja disa nga veçori të rëndësishme në të cilat do të keni qasje nëse na bashkoheni:

/
Vetura ime Caktoni përkujtuesit e gjithë-rëndësishme për automjetin (duke përfshirë servisin dhe sigurimin), qasuni shënimeve të historikut të serviseve, bleni aplikacione multimediale (përfshirë parkingun, motin dhe Twitter) dhe eksploroni doracakun e pronarit online.
/
Planifikuesi i udhëtimit Vendoseni në hartë udhëtimin tuaj të ardhshëm, ruani një rrugë të preferuar ose shtoni një vend me interes, pastaj dërgoni atë direkt në sistemin e navigacionit të veturës tuaj Toyota nga kudo që të jeni.
/
e-Store Menaxhoni sistemit multimedial të veturës suaj Toyota me opsion për të zbuluar aplikacione të reja ngazëllyese, ripërtërini hartat e navigacionit dhe shkarkoni përditësimet më të fundit të software.
/
Manuali i pronarit Gjeji përgjigjet që po i kërkon duke shfletuar menjëherë ose shkarkoni e-manualin për Toyota.

Kurrë nuk ka qenë më lehtë për të filluar. Vizitoni my.toyota.eu për ta krijuar llogarinë tuaj, pastaj ndiqni disa hapa të thjeshtë për të siguruar se të dhënat tuaja janë të përditësuara, nga adresa juaj e gjer tek përfaqësia më afërt e shitjes, për ta nxjerrë maksimumin e My Toyota.

Nëse udhëtoni gjatë për çdo ditë të ditës, doni të kaloni fundjavë rekreative duke eksploruar, apo diçka tjetër, My Toyota është projektuar që t’ju lehtësojë jetën.

Bashku me My Toyota sot.

*Vetëm në dispozicion në Toyota Touch dhe Touch 2 me sistemet multimediale GO. Kërkon telefon celular kompatibil me plan interneti dhe tethering të aktivizuar.

Lexoni më shumë

Ekspedita Toyota EverTest: Misioni i realizuar Ekspedita Toyota EverTest: Misioni i realizuar Projekti i madh dhe ambicioz Toyota EverTest përfundoi me sukses. Projekti është realizuar nga prilli deri në qershor të vitit 2016 dhe mblodhi rreth vetes SUV-në legjendare Toyota Land Cruiser, njerëz të guximshëm dhe majen më të lartë të botës Mount Everest. Ridizajnimi i pjesërishëm i modelit Toyota '86' Ridizajnimi i pjesërishëm i modelit Toyota '86' Më 1 gusht të këtij viti, Toyota Motor Corporation do ta prezantojë modelin pjesërisht të ri-dizajnuar të Toyota-s “86” te të gjithë partnerët e autorizuar të Toyota-s, Toyopet, Toyota Corolla dhe Netz. WWF dhe Toyota - mbështetja për kalim të përshpejtuar global në qëndrueshmëri. WWF dhe Toyota - mbështetja për kalim të përshpejtuar global në qëndrueshmëri. WWF dhe korporata Toyota sapo kanë nënshkruar kontratën pesë vjeçare me qëllim të përshpejtimit të procesit të tranzicionit kah qëndrueshmëria. Fedor Konyukhov filloi fluturimin e vet me balon rreth botës më 12 korrik Fedor Konyukhov filloi fluturimin e vet me balon rreth botës më 12 korrik Fedor Konyukhov filloi me një përpjekje për të vendosur një rekord të ri botëror për fluturim me balonë rreth botës pa ndërprerje.