Dobitë e ngasjes së veturës hibride

Toyota Hibrid

Qoftë nëse jeni duke kërkuar një mënyrë më të këndshme dhe më të qetë të ngasjes, ose dëshironi një veturë që maksimizon efiçencën e karburantit duke minimizuar emisionet - është një listë e gjatë e mënyrave se si brezi ynë prej shtatë modeleve hibride mund të luajnë rol për të mirë në jetën tuaj.

Jeta është e lehtë në një hibrid, vetëm futesh brenda dhe e nget

Ndoshta tingëllojnë si të komplikuara, por në fakt veturat tona hibride janë dizajnuar për të qenë sa më të lehta që është e mundur për ngasje. Kur ju e prekni butonin për ndezje nuk ka asnjë zhurmë, vetëm një sinjal që jeni gati! Dhe pasi sistemi hibrid e kontrollon vetveten, dhe të gjitha veturat hibride janë automatike, ju vetëm e vendosni ndërruesin e shpejtësive në Drive dhe gëzoni fuqi ngasjeje të patrazuar në çdo udhëtim.

/
Fuqi e patrazuar, e qetë dhe e përgjegjshme

Gjatë udhëtimit me veturat tona hibride ju do të mund të kënaqeni duke dëgjuar më shumë nga ajo që është e rëndësishme gjersa fuqia e tyre e qetë elektrike ju shpie rreth e përqark qytetit. Ky hit elektrik shkrihet në mënyrë të pavërejtshme me fuqi efiçente për nga karburanti në shpejtësi më të mëdha dhe, në momentin kur iu duhet më së shumti, dy bëhen një - pasi që të dy motorët punojnë së bashkur - për t’ju dhënë hov përpara.

dy motorë
Bateri të cilat kurrë nuk duhet të karikohen

Nuk ka nevojë për t'u shqetësuar rreth asaj se sa larg duhet të udhëtoni në veturat tona hibride, vetëm mbushni me karburant dhe vazhdoni rrugën tuaj, ashtu si do të bënit në çdo veturë konvencionale. Dhe kur bateria fillon të zbrazet, fuqia e tepërt nga motori e karikon atë përsëri. Dhe kjo nuk është e gjitha, sa herë që të frenoni, energjia riciklohet për ta karikuar edhe baterinë - kështu që asgjë nuk shkon kot.

hibrid i karikuar
E lehtë për portofolin tuaj edhe për mjedisin

Jo vetëm do t’ju pëlqejë të rrini pas timonit të një veture hibride, ju me të vërtetë do të çmoni atë se sa jeni duke kursyer. Veturat tona hibride ju bëjnë që në qytet të ndjeheni rehat si në shtëpi - duke shkyçur motorët e tyre sa herë që të munden për t’ju kursyer karburant dhe të holla.

Dhe me të nivel të ulët të shpenzimit të karburantit vijnë emisionet e ulëta; veturat tona hibride mburren me disa nga emisionet më të ulëta të CO2 në klasat e tyre dhe, ndryshe nga makinat me naftë, nivele shumë të ulëta të oksideve të dëmshme të azotit (NOx).

e lehtë për portofol
Ka një veturë hibride për çdokënd

Historia jonë e veturave hibride filloi në vitin 1997 me novatorin e sektorit: Prius. Që atëherë familja jonë e veturave hibride është rritur dhe, me shtatë modele të ndryshme për të zgjedhur, ne jemi të sigurt që kemi një përgjigje hibride për ju. Nëse ju jeni një njeri qyteti në kërkim të rrotave urbane, e keni Yaris Hybrid. Nëse jeni një familje në zgjerim e sipër qe e keni të vështirë për t’i shtrydh të gjithë në një veturë, e keni Auris Touring Sports. Shkurt, ne mendojmë se ekziston një veturë hibride për çdokënd.

veturë hibride për të gjithë

Zbuloni më shumë rreth veturave hibride

Toyota Prius e re Toyota Prius e re Ashtu si Prius origjinal rishkroi librin e rregullave në vitin 1997, modeli krejtësisht i ri lartëson veturën hibride pioniere aty ku i takon: në ballë të dizajnit, efiçencës dhe inovacionit avangard. Rav4 Hybrid i ri Rav4 Hybrid i ri Për më shumë se 20 vjet RAV4 — SUV kompakt origjinal — e ka mishëruar shpirtin aventuresk për të shkuar kudo që të duash. Dhe tani, RAV4 i hijshëm i ri përmban teknologji hibride dhe një mori risish të rëndësishme. Programi i servisit për vetura hibride Programi i servisit për vetura hibride Zbuloni brezin e dobive që ju merrni nga programi ynë i servisit për vetura hibride, duke përfshirë kontrollin e shëndetit hibrid dhe kujdesin e zgjeruar për bateri hibride. Toyota Off Road Toyota Off Road Më 11 tetor, Autotrade ka organizuar një trajnim të sigurisë jashtë rrugës pranë liqenit Badovc, që ndodhet pak kilometra nga qyteti i Prishtinës.
Kthimi në shtëpinë e veturës hibride