1. Toyota Professional
Zgjidhni

Toyota Professional

Ne u ofrojmë bizneseve produktet dhe shërbimet që iu nevojiten për të qenë në lëvizje. Zbuloni më shumë se si ne mund të ndihmojmë biznesin tuaj.
01

Mbështetni nevojat e biznesit tuaj

Ofrojmë një gamë të veçantë të produkteve, automjeteve komerciale dhe shërbimeve për të mbështetur nevojat e biznesit tuaj me siguri më të madhe.
02

Më shumë se një automjet komercial

Ne i ndërtojmë themelet tona mbi parimet e cilësisë, kujdesit dhe rehatisë së plotë mendore. Toyota Professional është një partner tek i cili mund të mbështeteni.
03

Veglat e duhura për punën e duhur

Gjithmonë do të përpiqemi të gjejmë veglat më të duhura për punën e duhur dhe të ofrojmë një nivel shërbimi që nuk ju zhgënjen kurrë.

Hulumtoni Toyota Professional

Në Toyota Professional, na keni gjithmonë në krah juve. Ne e kuptojmë se automjeti juaj është thelbësor për biznesin tuaj dhe ne gjithmonë do të bëjmë çmos për t'ju mbajtur në lëvizje. Gama jonë e veçantë e produkteve dhe shërbimeve qëndron në dispozicion për të ndihmuar biznesin tuaj duke ofruar performancën më të mirë dhe kapacitet më të madh të ngarkesës për këtë klas të automjeteve

Si mund t'ju ndihmojnë shërbimet tona?

Nëse jeni duke kërkuar furgona për hotelieri, sigurime, shërbime ekspres ose ndihmë rrugore - Toyota Professional është partneri juaj i biznesit për automjete të lehta komerciale (LCV). Gama jonë e plotë e shërbimeve qëndron në dispozicion për t'iu përgjigjur të gjitha nevojave të biznesit tuaj.
 • Toyota Relax

  Garancia Toyota Relax i siguron çdo biznesi rehati që mund t'i besoni. Ne krenohemi për cilësinë dhe besueshmërinë e automjeteve tona, prandaj çdo Toyota e re dhe e përdorur vjen me një garanci 3-vjeçare nga prodhuesi, pasuar nga një garanci shtesë prej 12 muajve / 15.000 km, me çdo shërbim*. Deri në 10 vjet ose 185.000 km, cilado që të vijë e para. Kështu që mund të relaksoheni duke ditur se ju dhe biznesi juaj jeni në duar të sigurta.

 • Ndihma rrugore

  Në Toyota, ne i bëjmë automjetet tona të jenë sa më të besueshme të jetë e mundur. Por prapë mund të paraqiten probleme, posaçërisht kur kemi të bëjmë me mot të keq ose kushtet e këqija në rrugë. Për fat të mirë, Asistenca Rrugore Toyota është në dispozicion për ju dhe biznesin tuaj 24/7 - si brenda ashtu edhe jashtë vendit. Kjo mbulon asistencën në rast të prishjes, rikuperimin e automjetit dhe akomodimin në hotel nëse ju nevojitet.

 • Partneri juaj i sigurimit

  Ne kemi një gamë të zgjidhjeve për sigurimin, të përshtatura për ju dhe për nevojat e biznesit tuaj. Si partneri më i mirë i sigurimit për automjetet komerciale, ne ofrojmë stacion me një ndalesë për trajtimin profesional të dëmeve, riparimeve cilësore dhe më shumë. Shijoni rehatinë e skajshme të mendjes dhe ndërprerjen minimale të biznesit tuaj.

Sigurimi Toyota Professional

Në Toyota Professional, ne e kuptojmë se automjeti juaj është i rëndësishëm për të realizuar veprimtarinë tuaj ditore afariste. Kjo është arsyeja pse Shërbimet Toyota Insurance ofron sigurime motorike të përshtatura posaçërisht për nevojat tuaja. Me sigurimin Toyota Professional, mund të shijoni drejtimin e automjetit tuaj të lehtë komercial duke e ditur që ne e kemi të mbuluar. Ne do t'ju ofrojmë një zgjidhje të personalizuar të sigurimit, riparimet cilësore dhe trajtim profesional. Kjo do të thotë që nëse lëvizshmëria juaj ndërpritet, mund të mbështeteni në rrjetin e madh të ekspertëve të Toyota-s për të ofruar riparime të cilësisë së lartë nga shërbimi Toyota Professional – dhe të vazhdoni lëvizjen me besim të plotë.
 • Një larmi e gjerë e ofertave të sigurimit Shërbimet fleksibile të Toyota Professional ju mundësojnë të gjeni mbulimin e duhur të sigurimit. Mund të zgjidhni sigurimin që i përshtatet më së miri nevojave tuaja. Pavarësisht nëse bëhet fjalë për një detyrim të palës së tretë, mbulesë të pjesshme apo të plotë, ofrohen një sërë opsionesh si për automjetet e reja ashtu edhe për ato të përdorura. Përfaqësuesi juaj i preferuar i autorizuar mund t'ju ofrojë mbulesë më të mirë të sigurimit nëse është një politikë e pavarur ose e grupuar së bashku me ndonjë ofertë të lizingut ose financimit. Nëse ndonjë gjë nuk shkon si duhet me automjetin tuaj - shërbimet tona të thjeshta dhe reaktive do t'ju kthejnë në rrugë në afat shumë të shkurtër me një furgon zëvendësues dhe riparime të standardeve të larta të Toyota-s, duke përdorur vetëm pjesë rezervë origjinale
 • Mbulesa e aksesorëve të personalizuar Për më tepër, ne gjithashtu kujdesemi që çdo pjesë e automjetit tuaj Toyota të ketë mbulesë. Këtu përfshihen aksesorët origjinalë dhe/ose konvertimet që janë instaluar në automjet, si p.sh. raftet e magazinimit dhe instalimet ftohëse. Çfarëdo lloj biznesi që mund të keni, mund t'ju nevojitet një automjet i modifikuar. Shërbimet e Sigurimeve Toyota sigurohet që ju të jeni të mbuluar, përderisa këto modifikime miratohen pas kontrollit teknik.