1. New Cars

Corolla Sedan

E DIZAJNUAR PËR QYTET, E NDËRTUAR PËR TË SHKUAR MË TEJ

4.5 l/100 km

Kombinuar (l/100km)

102 g/km

CO2 Kombinuar (g/km)

Të gjitha shifrat për mpg dhe CO2 të përmendura janë nxjerrë nga rezultatet e testeve laboratorike të rregulluara zyrtarisht nga BE-ja. Këto ofrohen për të mundësuar krahasimet midis automjeteve dhe mund të mos reflektojnë përvojën tuaj të saktë në vozitje.

1. Zgjedhni motorin tuaj
1. Zgjedhni motorin tuaj

3 Opsionale

3 Opsionale

 • 1.6L benzin Valvematic 16PV (132 kuaj fuqi) Petrol

  6 Shpejtësi Manual | 4X2

  Më shumë informata Collapse

  6.3 (l/100 km)

  Kombinuar (l/100km)

  143 (g/km)

  CO2 Kombinuar (g/km)

  Më shumë informata Collapse

 • 1.6L benzin Valvematic 16PV (132 kuaj fuqi) Petrol

  Transmision Vazhdimisht Variabël | 4X2

  Më shumë informata Collapse

  6.8 (l/100 km)

  Kombinuar (l/100km)

  153 (g/km)

  CO2 Kombinuar (g/km)

  Më shumë informata Collapse

 • 1.8L (HEV special) 18H- (122 kuaj fuqi) Hybrid Electric

  Transmision Vazhdimisht Variabël | 4X2

  Më shumë informata Collapse

  4.5 (l/100 km)

  Kombinuar (l/100km)

  102 (g/km)

  CO2 Kombinuar (g/km)

  Më shumë informata Collapse

2. Zgjedheni variantin
2. Zgjedheni variantin

10 Opsionale

10 Opsionale

 • TERRA

  Sedan 4 Dyer

  • Grilë e zezë e lartë përpara
  • Dritat më ndiq në shtëpi
  • Ndihma për shenja rrugore
  • Airbag me Sistem të Mbajtjes Shtesë (SRS) - 7 airbag-e

  Më shumë informata Collapse

 • LUNA

  Sedan 4 Dyer

  • Airbag me Sistem të Mbajtjes Shtesë (SRS) - 7 airbag-e
  • Grilë e zezë e lartë përpara
  • Dritat më ndiq në shtëpi
  • Ndihma për shenja rrugore

  Më shumë informata Collapse

 • SOL

  Sedan 4 Dyer

  • Grilë e zezë e lartë përpara
  • Dritat më ndiq në shtëpi
  • Ndihma për shenja rrugore
  • Airbag me Sistem të Mbajtjes Shtesë (SRS) - 7 airbag-e

  Më shumë informata Collapse

 • EXECUTIVE

  Sedan 4 Dyer

  • Grilë e zezë e lartë përpara
  • Dritat më ndiq në shtëpi
  • Ndihma për shenja rrugore
  • Airbag me Sistem të Mbajtjes Shtesë (SRS) - 7 airbag-e

  Më shumë informata Collapse

 • LUNA

  Sedan 4 Dyer

  • Airbag me Sistem të Mbajtjes Shtesë (SRS) - 7 airbag-e
  • Grilë e zezë e lartë përpara
  • Dritat më ndiq në shtëpi
  • Ndihma për shenja rrugore

  Më shumë informata Collapse

 • SOL

  Sedan 4 Dyer

  • Grilë e zezë e lartë përpara
  • Dritat më ndiq në shtëpi
  • Ndihma për shenja rrugore
  • Airbag me Sistem të Mbajtjes Shtesë (SRS) - 7 airbag-e

  Më shumë informata Collapse

 • EXECUTIVE

  Sedan 4 Dyer

  • Grilë e zezë e lartë përpara
  • Dritat më ndiq në shtëpi
  • Ndihma për shenja rrugore
  • Airbag me Sistem të Mbajtjes Shtesë (SRS) - 7 airbag-e

  Më shumë informata Collapse

 • LUNA HYBRID

  Sedan 4 Dyer

  • Grilë e zezë e lartë përpara
  • Dritat më ndiq në shtëpi
  • Ndihma për shenja rrugore
  • Airbag me Sistem të Mbajtjes Shtesë (SRS) - 7 airbag-e

  Më shumë informata Collapse

 • SOL HYBRID

  Sedan 4 Dyer

  • Grilë e zezë e lartë përpara
  • Dritat më ndiq në shtëpi
  • Ndihma për shenja rrugore
  • Airbag me Sistem të Mbajtjes Shtesë (SRS) - 7 airbag-e

  Më shumë informata Collapse

 • EXECUTIVE HYBRID

  Sedan 4 Dyer

  • Grilë e zezë e lartë përpara
  • Dritat më ndiq në shtëpi
  • Ndihma për shenja rrugore
  • Airbag me Sistem të Mbajtjes Shtesë (SRS) - 7 airbag-e

  Më shumë informata Collapse

E dizajnuar për të qëndruar

Corolla Sedan ka një ndjenjë të pamohueshme të fuqisë, të karakterizuar nga linja të rafinuara, të rrjedhura dhe një trup të gjërë e të racionalizuar. Pamja e jashtme e saj e dallueshme shoqërohet me një mori të hollësive bashkëkohore, duke përfshirë llambat LED, akcentët e kromit dhe 18 rrota aliazh dy rrota.

Cakto një vozitje provuese

I rafinuar, i gjerë dhe i rehatshëm

Ofrimi i teknologjisë së zhytur në mendime dhe rehati klasike për çdo udhëtar, brendësia është aq e relaksuar sa është e përshtatshme. Me hapësira të zgjuara magazinimi, hapësirë të mjaftueshme të legroom dhe premium, ju do të gjeni udhëtimin tuaj aq të këndshëm sa edhe destinacioni.

Një ikonë për epokën moderne

E ndërtuar duke përdorur platformën Toyota New Generation Architecture (TNGA), Corolla Sedan sjell një makinë të përparuar të gjithanshme. Nga pezullimi i përmirësuar dhe trajtimi dinamik në qendër të ulët të gravitetit dhe 1.8 litra benzinë hibrid - Corolla Sedan është çdo pjesë e një ikone moderne.

COROLLA SEDAN GALERIA