1. New Cars

Hilux

THJESHT DITË TJETËR ME HILUX

Të gjitha shifrat për mpg dhe CO2 të përmendura janë nxjerrë nga rezultatet e testeve laboratorike të rregulluara zyrtarisht nga BE-ja. Këto ofrohen për të mundësuar krahasimet midis automjeteve dhe mund të mos reflektojnë përvojën tuaj të saktë në vozitje.

1. Zgjedhni motorin tuaj
1. Zgjedhni motorin tuaj

3 Opsionale

3 Opsionale

2. Zgjedheni variantin
2. Zgjedheni variantin

11 Opsionale

11 Opsionale

 • Country

  Kabinë njëshe

  • Dritat kryesore më përcjellni-mua-në shtëpi
  • Asist Kontrolli për Start në Kodrinë (HAC)
 • Comfort

  Kabinë njëshe

  • Dritat kryesore më përcjellni-mua-në shtëpi
  • Asist Kontrolli për Start në Kodrinë (HAC)
 • Comfort

  Kabinë ekstra (4 dyer)

  • Dritat kryesore më përcjellni-mua-në shtëpi
  • Asist Kontrolli për Start në Kodrinë (HAC)
 • Comfort

  Kabinë e dyfishtë

  • Dritat kryesore më përcjellni-mua-në shtëpi
  • Asist Kontrolli për Start në Kodrinë (HAC)
 • City

  Kabinë ekstra (4 dyer)

  • 17" rrotë alumini (6-brinjësh)
  • Kamera me pamje nga pas
  • Sistemi multimedia Toyota Touch® 2
  • Krom në grillën e epërme të parakolpit përpara
  • Dritat kryesore më përcjellni-mua-në shtëpi
  • Asist Kontrolli për Start në Kodrinë (HAC)

  Më shumë informata Palosje

 • City

  Kabinë e dyfishtë

  • 17" rrotë alumini (6-brinjësh)
  • Kamera me pamje nga pas
  • Sistemi multimedia Toyota Touch® 2
  • Krom në grillën e epërme të parakolpit përpara
  • Dritat kryesore më përcjellni-mua-në shtëpi
  • Asist Kontrolli për Start në Kodrinë (HAC)

  Më shumë informata Palosje

 • City Plus

  Kabinë e dyfishtë

  • Rrota të zinkuara 18 " dy-ton gri dhe të zinkuara me rrema (6-brinjësh)
  • Sistemi start dhe stop
  • Krom në grillën e epërme të parakolpit përpara
  • Dritat kryesore më përcjellni-mua-në shtëpi
  • Asist Kontrolli për Start në Kodrinë (HAC)
  • Drita kryesore LED
  • Kamera me pamje nga pas
  • Paisja per frenim automatik ne raste te rrezkut nga aksidenti (PCS)

  Më shumë informata Palosje

 • Executive MLM

  Kabinë e dyfishtë

  • Rrota të zinkuara 18 " dy-ton gri dhe të zinkuara me rrema (6-brinjësh)
  • Kondicioner ajri automatik
  • Dritat kryesore më përcjellni-mua-në shtëpi
  • Sistemi start dhe stop
  • Asist Kontrolli për Start në Kodrinë (HAC)
  • Drita kryesore LED
  • Kamera me pamje nga pas
  • Paisja per frenim automatik ne raste te rrezkut nga aksidenti (PCS)

  Më shumë informata Palosje

 • City

  Kabinë e dyfishtë

  • 17" rrotë alumini (6-brinjësh)
  • Kamera me pamje nga pas
  • Sistemi multimedia Toyota Touch® 2
  • Krom në grillën e epërme të parakolpit përpara
  • Dritat kryesore më përcjellni-mua-në shtëpi
  • Asist Kontrolli për Start në Kodrinë (HAC)

  Më shumë informata Palosje

 • City Plus

  Kabinë e dyfishtë

  • Rrota të zinkuara 18 " dy-ton gri dhe të zinkuara me rrema (6-brinjësh)
  • Sistemi start dhe stop
  • Krom në grillën e epërme të parakolpit përpara
  • Dritat kryesore më përcjellni-mua-në shtëpi
  • Asist Kontrolli për Start në Kodrinë (HAC)
  • Drita kryesore LED
  • Kamera me pamje nga pas
  • Paisja per frenim automatik ne raste te rrezkut nga aksidenti (PCS)

  Më shumë informata Palosje

 • Executive MLM

  Kabinë e dyfishtë

  • Rrota të zinkuara 18 " dy-ton gri dhe të zinkuara me rrema (6-brinjësh)
  • Kondicioner ajri automatik
  • Dritat kryesore më përcjellni-mua-në shtëpi
  • Sistemi start dhe stop
  • Asist Kontrolli për Start në Kodrinë (HAC)
  • Drita kryesore LED
  • Kamera me pamje nga pas
  • Paisja per frenim automatik ne raste te rrezkut nga aksidenti (PCS)

  Më shumë informata Palosje

Pamje e fuqishme, në secilin ambient.

Pak kamioneta janë aq krenare të bartin baltën apo rërën mbi karroceri si Hilux-i. Dizajni i tij i ashpër është krijuar që të duket më së miri në çdo punë, sfidë apo shëtitje - flakë e nxehtë ose mot me akull, asgjë nuk mund ta befasojë Hilux-in.

Mjeshtri i rrotullimeve

Hilux sfidon perceptimin e fuqisë me 2.4 litra D-4D që performon shkëlqyeshëm, falë teknologjisë së re të momentit rrotullues, i cili rrit në masë dramatike momentin rrotullues në shpejtësi të ulëta dhe të mesme, bashkë me një përshpejtim të paparë.

I ashpër jashtë, i rehatshëm brenda

Kjo kamionetë vlen për mbështjelljen cilësore, por edhe materiale atraktive e të qëndrueshme, të kombinuara me teknologjinë më të fundit për të maksimizuar rehatinë tuaj. Një kontroll elektronik i klasit të parë për të reduktuar shtrirjen dhe përdredhjen e shasisë që siguron ngasje aq të rrjedhshme si në një SUV premium.

VËSHTRIM NGA AFËR