1. New Cars
 2. Toyota C-HR
Zgjidhni

Veçoritë e jashtëzakonshme të përfshira si standard

E bërë për qytetin dhe më gjerë, Toyota C-HR krenohet me tipare thelbësore mbresëlënëse të gatshme për çdo gjë.

arrow right
arrow left
 • Një makinë koncept për rrugë

  E guximshme por kompakte dhe e pamundur për t'u harruar

 • Një përjetim i personalizuar i përdoruesit

  E bërë për qytetin, e përshtatur për stilin tuaj

 • Një pionier mjedisor

  Një hibrid që është i qëndrueshëm nga brenda jashtë

 • E elektrizuar - dhe elektrizuese

  Performanca frymëzuese takohet me agjilitetin e jashtëzakonshëm

 • Teknologjitë inovative të sigurisë

  Sistemet gjithëpërfshirëse të sigurisë ndihmojnë për t'ju mbajtur ju dhe të tjerët më të sigurt

 • Dimensionet që i përshtaten qytetit

  L 4362 mm W 1832 mm H 1564 mm

 • Kabinë e bollshme për stilin e jetesës urbane

  Vendosni ulëset e pasme në pozitë të rrafshtë për të rritur volumin e ngarkesës në 1076 m3 (VDA)

 • Sistemet gjithëpërfshirëse të sigurisë ndihmojnë për t'ju mbajtur ju dhe të tjerët më të sigurt

  Toyota C‑HR juaj është e sigurt në duart tona

POST https://aph-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/grade-selector/xk/sq?modelId=6c193d6b-514c-436f-ab43-654d97e601d8

Read timed out

Pyetjet më të shpeshta

Fuqia e elektrizuar: përgjigjet e pyetjeve tuaja

Toyota filloi revolucionin hibrid më shumë se 25 vjet më parë dhe vazhdon të nxisë për një botë me emetime më të ulëta. Hibridet kombinojnë lëvizjen elektrike me motorët e fuqishëm me benzinë për performancë dhe komoditet pa ngarkesë.

Automjetet hibride dhe hibride Plug-in përfshijnë teknologji shumë të ngjashme – por me një dallim kryesor. Të dy mund të kalojnë pa probleme nga njëri tek tjetri burim i energjisë, nga motori efikas me benzinë tek bateria hibride vetë-karikuese, mirëpo automjetet hibride plug-in kanë një bateri me kapacitet më të lartë për të ofruar performancë më të madhe elektrike

Toyota C-HR Plug-in Hybrid i ri mund të ekskluzivisht në regjimin modalitetin elektrik deri në 66 km* – pa emetim. Nëse udhëtoni për distanca më të gjata dhe bateria shpenzohet, automjeti juaj pa probleme kalon në funksionin e një makine hibride, duke kombinuar benzinën dhe fuqinë e rigjeneruar të baterisë për t'ju çuar sigurt deri në destinacionin tuaj. 

*Të dhënat WLTP

Hibridet plug-in kursejnë paratë e shoferëve në shumë mënyra. Me bateri plotësisht të karikuar, një Hybrid Plug-in mund të udhëtojë deri në 100 km me vetëm 1 litër karburant. Emetimet e ulëta të CO2 në Hibridet Plug-in shpesh rezultojnë në ulje të taksave rrugore dhe marrin zbritje si makina të kompanive, si dhe përjashtohen nga tarifat e qendrës së qytetit. Dhe për shkak të konsumit më të vogël të pjesëve siç janë paknat e frenave dhe disqet, ato gjithashtu mund të jenë më të lira për t'u mirëmbajtur.

Bateritë hibride Plug-in Toyota janë krijuar të qëndrojnë gjatë gjithë jetës së makinës. Për më shumë qetësi, çdo bateri vjen me një garanci pesëvjeçare/100,000 km*, e cila – me Kontrollin vjetor të Shëndetit të Hibridit – zgjat mbulimin e baterisë deri në 10 vjet. Kur një bateri arrin fundin e jetës së saj, skema e Toyota-s për kthim të tyre mundëson që ajo të trajtohet në mënyrë të sigurt dhe me përgjegjësi.

*Cilado të paraqitet së pari

Pyetjet më të shpeshta

Fuqia e elektrizuar: përgjigjet e pyetjeve tuaja

Toyota filloi revolucionin hibrid më shumë se 25 vjet më parë dhe vazhdon të nxisë për një botë me emetime më të ulëta. Hibridet kombinojnë lëvizjen elektrike me motorët e fuqishëm me benzinë për performancë dhe komoditet pa ngarkesë.

Duke kaluar pa probleme ndërmjet një motori me djegie të brendshme dhe një motori efikas EV, automjetet hibride përfshijnë dy burime energjie: një motor të benzinës dhe një motor elektrik.

Hibridet mund të përdorin energji elektrike për të filluar lëvizjen dhe madje për të lundruar me shpejtësi deri në 50 km/h. Duke qenë se shumica e Toyota Hybrid janë vetë-karikuese, kur bateria mbaron, fuqia e tepërt nga motori e ngarkon atë përsëri.

Hibridet kanë teknologji pioniere të baterive vetë-karikuese. Këto njihen si automjete 'elektrike hibride' sepse kanë dy burime energjie. Kjo do të thotë që, për dallim nga automjetet e pastra elektrike dhe hibridet Plug-in, ju nuk keni nevojë t'i kyçni ato në prizë për të rimbushur bateritë e tyre.

Teknologjia pioniere e baterive në një Toyota Hybrid është projektuar që të zgjasë gjatë gjithë jetës së makinës. Në fakt, disa elementë mekanikë si fraksioni, alternatori dhe starteri i motorit hiqen plotësisht, duke ulur më tej rrezikun e kostove të paparashikuara në të ardhmen. Jo vetëm kaq, por të gjitha komponentët Hibrid, përfshirë baterinë Hibride, vijnë me garancinë 5-vjeçare/100,000 km* të Toyota-s nga e reja. *Cilado të paraqitet së pari.

Ekzistojnë tre lloje të automjeteve elektrike hibride: makina hibride të buta, hibride të plota dhe hibride Plug-in. Makinat e buta hibride përdorin vetëm motorët e tyre elektrikë për të mbështetur motorin gjatë përshpejtimit dhe lundrimit pasi motori elektrik nuk mund ta lëvizë vetë makinën. Në Toyota Hybrid të plotë ose me vetë-karikim, ju mund të shijoni energji elektrike të pastër deri në 80% të udhëtimeve tuaja në qytet, me shpejtësi lundrimi deri në 50 km/h. Hibridet plug-in funksionojnë në të njëjtën mënyrë si hibrid, por me një bateri me kapacitet më të lartë për performancë më të madhe elektrike.