1. New Cars

5.6 l/100 km

Kombinuar (l/100km)

126 g/km

CO2 Kombinuar (g/km)

Të gjitha shifrat për mpg dhe CO2 të përmendura janë nxjerrë nga rezultatet e testeve laboratorike të rregulluara zyrtarisht nga BE-ja. Këto ofrohen për të mundësuar krahasimet midis automjeteve dhe mund të mos reflektojnë përvojën tuaj të saktë në vozitje.

1. Zgjedhni motorin tuaj
1. Zgjedhni motorin tuaj

5 Opsionale

5 Opsionale

 • 2.0L NA 20P- (167 HP) Petrol

  6 shpejtësi Manual | 4x2

  Më shumë informata Palosje

  7 (l/100 km)

  Kombinuar (l/100km)

  159 (g/km)

  CO2 Kombinuar (g/km)

  Më shumë informata Palosje

 • 2.0L NA 20P- (167 HP) Petrol

  6 shpejtësi Manual | 4x2

  Më shumë informata Palosje

  7.3 (l/100 km)

  Kombinuar (l/100km)

  166 (g/km)

  CO2 Kombinuar (g/km)

  Më shumë informata Palosje

 • 2.0L NA 20P- (167 HP) Petrol

  Transmision vazhdimisht Variabil | 4x2

  Më shumë informata Palosje

  7.1 (l/100 km)

  Kombinuar (l/100km)

  160 (g/km)

  CO2 Kombinuar (g/km)

  Më shumë informata Palosje

 • 2.5l Hybrid Dynamic Force (FWD/218 DIN hp) Hybrid Electric

  Transmision vazhdimisht Variabil | 4x2

  Duke kombinuar përshpejtimin e fuqishëm me efikasitetin më të lartë të karburantit për këtë klasë, motori i ri Fuqia Dinamike prej 2.5 litrash është hibrid nafte vetë-mbushës dhe me katër cilindra, i cili fokusohet në kënaqësinë e vozitësit. Me injektim direkt dhe indirekt, ai siguron gjenerimin e rrotullimeve të plota në të gjitha shpejtësitë, duke siguruar edhe emetime të ulëta dhe vozitje të qetë për të gjithë përdoruesit.

  Më shumë informata Palosje

  5.6 (l/100 km)

  Kombinuar (l/100km)

  126 (g/km)

  CO2 Kombinuar (g/km)

  Më shumë informata Palosje

 • 2.5l Hybrid Dynamic Force (FWD/218 DIN hp) Hybrid Electric

  Transmision vazhdimisht Variabil | Hibrid AWD-i

  Duke kombinuar përshpejtimin e fuqishëm me efikasitetin më të lartë të karburantit për këtë klasë, motori i ri Fuqia Dinamike prej 2.5 litrash është hibrid nafte vetë-mbushës dhe me katër cilindra, i cili fokusohet në kënaqësinë e vozitësit. Me injektim direkt dhe indirekt, ai siguron gjenerimin e rrotullimeve të plota në të gjitha shpejtësitë, duke siguruar edhe emetime të ulëta dhe vozitje të qetë për të gjithë përdoruesit.

  Më shumë informata Palosje

  5.6 (l/100 km)

  Kombinuar (l/100km)

  128 (g/km)

  CO2 Kombinuar (g/km)

  Më shumë informata Palosje

2. Zgjedheni variantin
2. Zgjedheni variantin

19 Opsionale

19 Opsionale

 • KOMFORT

  MPV 5 dyer (LWB)

  • Disqe aliazh argjendi 17" (5 rreze)
  • Ndihma për shenja rrugore
  • Sistemi i para-ndeshjes me zbulimin e këmbësorëve dhe çiklistëve
  • Sistemi multimedial Toyota Touch® 2

  Më shumë informata Palosje

 • I LIMITED

  MPV 5 dyer (LWB)

 • ELEGANT

  MPV 5 dyer (LWB)

  • Disqe aliazh argjendi 18" (5 rreze)
  • Sensorë të përparmë parkimi
  • Sensorë të pasëm të parkimit
  • Sistemi i mençur hyrjes dhe nisjes
  • Kamera e pamjes së pasme
  • Ndihma për shenja rrugore
  • Sistemi i para-ndeshjes me zbulimin e këmbësorëve dhe çiklistëve
  • Sistemi multimedial Toyota Touch® 2

  Më shumë informata Palosje

 • I LIMITED

  MPV 5 dyer (LWB)

 • ELEGANT

  MPV 5 dyer (LWB)

  • Disqe aliazh argjendi 18" (5 rreze)
  • Sensorë të përparmë parkimi
  • Sensorë të pasëm të parkimit
  • Sistemi i mençur hyrjes dhe nisjes
  • Kamera e pamjes së pasme
  • Ndihma për shenja rrugore
  • Sistemi i para-ndeshjes me zbulimin e këmbësorëve dhe çiklistëve
  • Sistemi multimedial Toyota Touch® 2

  Më shumë informata Palosje

 • PREMIUM

  MPV 5 dyer (LWB)

  • Sistemi zërimi Premium JBL
  • Alarm i trafikut të pasëm kryqëzues me ndihmës frenimi (RCTAB)
  • Sistemi i mençur hyrjes dhe nisjes
  • Kamera e pamjes së pasme
  • Monitor i Pikës së Vdekur (BSM)
  • Monitor Panoramik
  • Ndihma për shenja rrugore
  • Sensorë të pasëm të parkimit

  Më shumë informata Palosje

 • I LIMITED

  MPV 5 dyer (LWB)

 • ELEGANT

  MPV 5 dyer (LWB)

  • Disqe aliazh argjendi 18" (5 rreze)
  • Sensorë të përparmë parkimi
  • Sensorë të pasëm të parkimit
  • Sistemi i mençur hyrjes dhe nisjes
  • Kamera e pamjes së pasme
  • Ndihma për shenja rrugore
  • Sistemi i para-ndeshjes me zbulimin e këmbësorëve dhe çiklistëve
  • Sistemi multimedial Toyota Touch® 2

  Më shumë informata Palosje

 • PREMIUM

  MPV 5 dyer (LWB)

  • Sistemi zërimi Premium JBL
  • Alarm i trafikut të pasëm kryqëzues me ndihmës frenimi (RCTAB)
  • Sistemi i mençur hyrjes dhe nisjes
  • Kamera e pamjes së pasme
  • Monitor i Pikës së Vdekur (BSM)
  • Monitor Panoramik
  • Ndihma për shenja rrugore
  • Sensorë të pasëm të parkimit

  Më shumë informata Palosje

 • HIBRID KOMFORTI

  MPV 5 dyer (LWB)

  • Disqe aliazh argjendi 17" (5 rreze)
  • Sistemi multimedial Toyota Touch® 2
  • Ndihma për shenja rrugore
  • Sistemi i para-ndeshjes me zbulimin e këmbësorëve dhe çiklistëve

  Më shumë informata Palosje

 • HIBRID ELEGANT

  MPV 5 dyer (LWB)

  • Disqe aliazh argjendi 18" (5 rreze)
  • Sistemi i mençur hyrjes dhe nisjes
  • Kamera e pamjes së pasme
  • Ndihma për shenja rrugore
  • Sensorë të pasëm të parkimit
  • Sensorë të përparmë parkimi
  • Sistemi i para-ndeshjes me zbulimin e këmbësorëve dhe çiklistëve
  • Sistemi multimedial Toyota Touch® 2

  Më shumë informata Palosje

 • HIBRID STIL

  MPV 5 dyer (LWB)

  • Disqe aliazh të lyera me të zezë 18" (5 rreze)
  • Sistemi i mençur hyrjes dhe nisjes
  • Kamera e pamjes së pasme
  • Ndihma për shenja rrugore
  • Sensorë të pasëm të parkimit
  • Sensorë të përparmë parkimi
  • Sistemi i para-ndeshjes me zbulimin e këmbësorëve dhe çiklistëve
  • Sistemi multimedial Toyota Touch® 2

  Më shumë informata Palosje

 • HIBRID PREMIUM

  MPV 5 dyer (LWB)

  • Disqe aliazh argjendi 18" (5 rreze)
  • Sistemi zërimi Premium JBL
  • Monitor i Pikës së Vdekur (BSM)
  • Alarm i trafikut të pasëm kryqëzues me ndihmës frenimi (RCTAB)
  • Sistemi i mençur hyrjes dhe nisjes
  • Kamera e pamjes së pasme
  • Monitor Panoramik
  • Ndihma për shenja rrugore

  Më shumë informata Palosje

 • HIBRID KOMFORTI

  MPV 5 dyer (LWB)

  • Disqe aliazh argjendi 17" (5 rreze)
  • Sistemi multimedial Toyota Touch® 2
  • Ndihma për shenja rrugore
  • Sistemi i para-ndeshjes me zbulimin e këmbësorëve dhe çiklistëve

  Më shumë informata Palosje

 • HIBRID ELEGANT

  MPV 5 dyer (LWB)

  • Disqe aliazh argjendi 18" (5 rreze)
  • Sistemi i mençur hyrjes dhe nisjes
  • Kamera e pamjes së pasme
  • Ndihma për shenja rrugore
  • Sensorë të pasëm të parkimit
  • Sensorë të përparmë parkimi
  • Sistemi i para-ndeshjes me zbulimin e këmbësorëve dhe çiklistëve
  • Sistemi multimedial Toyota Touch® 2

  Më shumë informata Palosje

 • HIBRID STIL

  MPV 5 dyer (LWB)

  • Disqe aliazh të lyera me të zezë 18" (5 rreze)
  • Sistemi i mençur hyrjes dhe nisjes
  • Kamera e pamjes së pasme
  • Ndihma për shenja rrugore
  • Sensorë të pasëm të parkimit
  • Sensorë të përparmë parkimi
  • Sistemi i para-ndeshjes me zbulimin e këmbësorëve dhe çiklistëve
  • Sistemi multimedial Toyota Touch® 2

  Më shumë informata Palosje

 • HIBRID PREMIUM

  MPV 5 dyer (LWB)

  • Disqe aliazh argjendi 18" (5 rreze)
  • Sistemi zërimi Premium JBL
  • Monitor i Pikës së Vdekur (BSM)
  • Alarm i trafikut të pasëm kryqëzues me ndihmës frenimi (RCTAB)
  • Sistemi i mençur hyrjes dhe nisjes
  • Kamera e pamjes së pasme
  • Monitor Panoramik
  • Ndihma për shenja rrugore

  Më shumë informata Palosje

Një pasqyrë e fuqishme e dizajnit.

I fuqishëm me prani të vërtetë në rrugë, trupi i fortë i RAV4 e tërheqë syrin nga dritat e përparme elegante LED, përgjatë siluetës së profilit të guximshëm dhe gjer tek dritat unike të pasme LED - duke e prodhuar një pamje që është individuale dhe e rafinuar.

Cakto një vozitje provuese Kërko ofertën RAV4

Një interier i dizajnuar rreth jush.

I dallueshëm dhe i sofistikuar me hapësirën për t’u zgjatur. RAV4 ka interier që është bashkëkohor, i pajisur mirë dhe i mbushur me teknologji kuptimplote.

RAV4, si asnjë SUV tjetër.

Falë platformës inovative TNGA*, pesha e veturës dhe qendra e gravitetit janë ulur, ndërsa fortësia e shasisë dhe dukshmëria e shoferit janë rritur. Rezultati është një SUV tepër i aftë me të cilin mund të shkosh kudo me stili dhe me siguri.

*Toyota arkitekturë e re globale.

RAV4 GALERIA