1. Owners
  2. Maintenance, Servicing, MOT
  3. Hybrid Service
Zgjidhni

SERVISI I HIBRIDIT

Historia jonë Hibrid filloi në vitin 1997, dhe tani më shumë se gjashtë milionë shoferë në mbarë botën janë duke i shijuar përfitimet e Hibridit.

SERVISI I HIBRIDIT

Hibrid në zemrën e saj

Në zemër të gamës sonë Hibrid është teknologjia Hybrid Synergy Drive®, e cila në mënyrë inteligjente kombinon fuqinë e benzinës me dy motorë elektrik që ofruan efikasitet në konsum të karburantit dhe ngasje të qetë dhe pothuajse të heshtur.

Kontroll shëndetësor i veturës hibride

Kontrolli vjetor i shëndetit të veturës Hibrid tek riparuesi lokal i autorizuar nga Toyota është mënyra më e mirë për ta nxjerrë maksimumi nga Hybrid tuaj. Teknikët tanë e testojnë të gjithë sistemin Hibrid dhe përpilojnë një raport me shkrim që ju jep të gjitha informatat që ju duhen për ta kuptuar shëndetin e automjetit tuaj Hybrid.

Kujdesi i zgjatur i kujdesit të baterisë

Nga të rejat, të gjithë komponentët Hybrid përfitojnë nga garancia jonë pesëvjeçare/ 100,000km*. Kur vetura juaj hibride kalon kontrollin Hybrid Health Check, ajo do të kualifikohet për një program Hybrid Battery Extended Care të mëtejshëm njëvjeçar/15,000km*.

Mendoni si hibrid, pyesni Toyotan

Përfaqësuesi lokal i Toyotas është ekspert për servisimin hibrid dhe për mirëmbajtje, për kontrollin shëndetësor vjetor Hibrid dhe ekstra-kujdes të baterive Hibrid. Madje është një gamë e aksesorëve të specializuara hibride Toyota. Çkado që ju duhet, bisedoni me Toyotan per qetesi të mendjes për hibrid.