1. New Cars
 2. Yaris
Zgjidhni

Trajta të jashtëzakonshme të ofruara si standard

Ecni përpara me Yaris-in e ri dinamik. I prerë për qytet e më larg, me karakteristika të jashtëzakonshme në të gjitha klasat.

arrow right
arrow left
 • Dizajn verbues urban

  Fitojeni vëmendjen me detajet e theksuara të jashtme që nuk kalojnë pa u vënë re.

 • Moderniteti i dizajnuar për komoditetin tuaj

  Udhëtoni me lehtësi në një enterier elegant, të mbushur me veçori inovative

 • Lidhje pa kompromis

  Yaris i ri e vë ndërlidhjen krejt të rrjedhshme në zemër të secilës ngasje

 • Siguria e ngasjes më të sigurt

  Funksionet e jashtëzakonshme të sigurisë T-mate ju mbrojnë ju dhe përdoruesit e tjerë të rrugës

 • Përjetoni fuqinë duale hibride

  Një linjë duale Hybrid, fuqizuar me një motor të ri të avancuar Hybrid 130

 • Model urban i prerë për qytetin

  Hyni në dimensione të reja me Yaris-in që është efikas në hapësirë

 • Udhëtoni në një kabinë të rehatshme dhe të gjerë

  Përjetoni hapësirën e gjerë të kabinës në një dizajn kompakt

 • Garanci gjithëpërfshirëse, mbrojtje e plotë

  Mbajeni Yaris-in tuaj të sigurt me pakon gjithëpërfshirëse mbrojtëse

Cilin Yaris do të zgjidhni?

Çmimet dhe kostoja

Petrol
Hybrid

Yaris Sol

Yaris Sol
Pikat kryesore
 • Privacy glass on rear windows
 • Automatic air conditioning
Petrol

1.5 TNGA 15P-

4X2, 6 Speed Manual

Kombinuar (l/100km)

5.3 l/100 km

CO2 Kombinuar (g/km)

124 g/km
 • Privacy glass on rear windows
 • Automatic air conditioning

Pamja e jashtme

Disqet
 • Not available

  15" steel wheels with wheel caps (8-spoke)

 • Not available

  17" black machined-face alloy wheels (10-double-spoke)

 • Not available

  18" black machined-face alloy wheels (10-spoke)

Stili
 • Included

  Privacy glass on rear windows

Siguria
 • Not available

  Rear parking sensors

Pamja e brendshme

Multimedia
 • Not available

  10.5" multimedia display

Komoditeti
 • Not available

  Automatic air conditioning

 • Not available

  Dual-zone automatic air conditioning

 • Not available

  Coloured Head Up Display

 • Not available

  12.3" screen for information display

Petrol

1.5 TNGA 15P-

4X2, 6 Speed Manual

Kombinuar (l/100km)

5.3 l/100 km

CO2 Kombinuar (g/km)

124 g/km
Hybrid

Yaris Style

Yaris Style
Pikat kryesore
 • 17" black machined-face alloy wheels (10-double-spoke)
 • Privacy glass on rear windows
 • 10.5" multimedia display
Hybrid

1.5 TNGA HEV 15HV

4X2, Continuously Variable Transmission

Kombinuar (l/100km)

4.2 l/100 km

CO2 Kombinuar (g/km)

95 g/km
 • 17" black machined-face alloy wheels (10-double-spoke)
 • Privacy glass on rear windows
 • 10.5" multimedia display

Pamja e jashtme

Disqet
 • Not available

  15" steel wheels with wheel caps (8-spoke)

 • Included

  17" black machined-face alloy wheels (10-double-spoke)

 • Not available

  18" black machined-face alloy wheels (10-spoke)

Stili
 • Included

  Privacy glass on rear windows

Siguria
 • Not available

  Rear parking sensors

Pamja e brendshme

Multimedia
 • Included

  10.5" multimedia display

Komoditeti
 • Not available

  Automatic air conditioning

 • Included

  Dual-zone automatic air conditioning

 • Optional

  Coloured Head Up Display

 • Included

  12.3" screen for information display

Hybrid

1.5 TNGA HEV 15HV

4X2, Continuously Variable Transmission

Kombinuar (l/100km)

4.2 l/100 km

CO2 Kombinuar (g/km)

95 g/km
Hybrid

Yaris PREMIERE

Yaris PREMIERE
Pikat kryesore
 • Privacy glass on rear windows
 • 10.5" multimedia display
 • Dual-zone automatic air conditioning
Hybrid

1.5 TNGA HEV 15HV

4X2, Continuously Variable Transmission

Kombinuar (l/100km)

4.2 l/100 km

CO2 Kombinuar (g/km)

95 g/km
 • Privacy glass on rear windows
 • 10.5" multimedia display
 • Dual-zone automatic air conditioning

Pamja e jashtme

Disqet
 • Not available

  15" steel wheels with wheel caps (8-spoke)

 • Not available

  17" black machined-face alloy wheels (10-double-spoke)

 • Not available

  18" black machined-face alloy wheels (10-spoke)

Stili
 • Included

  Privacy glass on rear windows

Siguria
 • Not available

  Rear parking sensors

Pamja e brendshme

Multimedia
 • Included

  10.5" multimedia display

Komoditeti
 • Not available

  Automatic air conditioning

 • Included

  Dual-zone automatic air conditioning

 • Included

  Coloured Head Up Display

 • Included

  12.3" screen for information display

Hybrid

1.5 TNGA HEV 15HV

4X2, Continuously Variable Transmission

Kombinuar (l/100km)

4.2 l/100 km

CO2 Kombinuar (g/km)

95 g/km
Hybrid

Yaris GR-SPORT

Yaris GR-SPORT
Pikat kryesore
 • 18" black machined-face alloy wheels (10-spoke)
 • Privacy glass on rear windows
 • 10.5" multimedia display
Hybrid

1.5 TNGA HEV 15HV

4X2, Continuously Variable Transmission

Kombinuar (l/100km)

4.2 l/100 km

CO2 Kombinuar (g/km)

96 g/km
 • 18" black machined-face alloy wheels (10-spoke)
 • Privacy glass on rear windows
 • 10.5" multimedia display

Pamja e jashtme

Disqet
 • Not available

  15" steel wheels with wheel caps (8-spoke)

 • Not available

  17" black machined-face alloy wheels (10-double-spoke)

 • Included

  18" black machined-face alloy wheels (10-spoke)

Stili
 • Included

  Privacy glass on rear windows

Siguria
 • Not available

  Rear parking sensors

Pamja e brendshme

Multimedia
 • Included

  10.5" multimedia display

Komoditeti
 • Not available

  Automatic air conditioning

 • Included

  Dual-zone automatic air conditioning

 • Optional

  Coloured Head Up Display

 • Included

  12.3" screen for information display

Hybrid

1.5 TNGA HEV 15HV

4X2, Continuously Variable Transmission

Kombinuar (l/100km)

4.2 l/100 km

CO2 Kombinuar (g/km)

96 g/km
Petrol
Hybrid

Yaris LUNA

Yaris LUNA
Pikat kryesore
 • 15" steel wheels with wheel caps (8-spoke)
 • Automatic air conditioning
Petrol

1.5 TNGA 15P-

4X2, 6 Speed Manual

Kombinuar (l/100km)

5.2 l/100 km

CO2 Kombinuar (g/km)

122 g/km
 • 15" steel wheels with wheel caps (8-spoke)
 • Automatic air conditioning

Pamja e jashtme

Disqet
 • Included

  15" steel wheels with wheel caps (8-spoke)

 • Not available

  17" black machined-face alloy wheels (10-double-spoke)

 • Not available

  18" black machined-face alloy wheels (10-spoke)

Stili
 • Not available

  Privacy glass on rear windows

Siguria
 • Not available

  Rear parking sensors

Pamja e brendshme

Multimedia
 • Not available

  10.5" multimedia display

Komoditeti
 • Not available

  Automatic air conditioning

 • Not available

  Dual-zone automatic air conditioning

 • Not available

  Coloured Head Up Display

 • Not available

  12.3" screen for information display

Petrol

1.5 TNGA 15P-

4X2, 6 Speed Manual

Kombinuar (l/100km)

5.2 l/100 km

CO2 Kombinuar (g/km)

122 g/km
Petrol
Hybrid

Yaris STELLA

Yaris STELLA
Pikat kryesore
 • Automatic air conditioning
Petrol

1.5 TNGA 15P-

4X2, 6 Speed Manual

Kombinuar (l/100km)

5.2 l/100 km

CO2 Kombinuar (g/km)

122 g/km
 • Automatic air conditioning

Pamja e jashtme

Disqet
 • Not available

  15" steel wheels with wheel caps (8-spoke)

 • Not available

  17" black machined-face alloy wheels (10-double-spoke)

 • Not available

  18" black machined-face alloy wheels (10-spoke)

Stili
 • Not available

  Privacy glass on rear windows

Siguria
 • Not available

  Rear parking sensors

Pamja e brendshme

Multimedia
 • Not available

  10.5" multimedia display

Komoditeti
 • Not available

  Automatic air conditioning

 • Not available

  Dual-zone automatic air conditioning

 • Not available

  Coloured Head Up Display

 • Not available

  12.3" screen for information display

Petrol

1.5 TNGA 15P-

4X2, 6 Speed Manual

Kombinuar (l/100km)

5.2 l/100 km

CO2 Kombinuar (g/km)

122 g/km

POST https://aph-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/grade-selector/xk/sq?modelId=09a6531a-c3f1-4d2d-b4d3-eb45cbb35478

Pyetjet më të shpeshta

Fuqia e elektrizuar: përgjigjet e pyetjeve tuaja

Toyota filloi revolucionin hibrid më shumë se 25 vjet më parë dhe vazhdon të nxisë për një botë me emetime më të ulëta. Hibridet kombinojnë lëvizjen elektrike me motorët e fuqishëm me benzinë për performancë dhe komoditet pa ngarkesë.

Duke kaluar pa probleme ndërmjet një motori me djegie të brendshme dhe një motori efikas EV, automjetet hibride përfshijnë dy burime energjie: një motor të benzinës dhe një motor elektrik.

Hibridet mund të përdorin energji elektrike për të filluar lëvizjen dhe madje për të lundruar me shpejtësi deri në 50 km/h. Duke qenë se shumica e Toyota Hybrid janë vetë-karikuese, kur bateria mbaron, fuqia e tepërt nga motori e ngarkon atë përsëri.

Hibridet kanë teknologji pioniere të baterive vetë-karikuese. Këto njihen si automjete 'elektrike hibride' sepse kanë dy burime energjie. Kjo do të thotë që, për dallim nga automjetet e pastra elektrike dhe hibridet Plug-in, ju nuk keni nevojë t'i kyçni ato në prizë për të rimbushur bateritë e tyre.

Teknologjia pioniere e baterive në një Toyota Hybrid është projektuar që të zgjasë gjatë gjithë jetës së makinës. Në fakt, disa elementë mekanikë si fraksioni, alternatori dhe starteri i motorit hiqen plotësisht, duke ulur më tej rrezikun e kostove të paparashikuara në të ardhmen. Jo vetëm kaq, por të gjitha komponentët Hibrid, përfshirë baterinë Hibride, vijnë me garancinë 5-vjeçare/100,000 km* të Toyota-s nga e reja. *Cilado të paraqitet së pari.

Ekzistojnë tre lloje të automjeteve elektrike hibride: makina hibride të buta, hibride të plota dhe hibride Plug-in. Makinat e buta hibride përdorin vetëm motorët e tyre elektrikë për të mbështetur motorin gjatë përshpejtimit dhe lundrimit pasi motori elektrik nuk mund ta lëvizë vetë makinën. Në Toyota Hybrid të plotë ose me vetë-karikim, ju mund të shijoni energji elektrike të pastër deri në 80% të udhëtimeve tuaja në qytet, me shpejtësi lundrimi deri në 50 km/h. Hibridet plug-in funksionojnë në të njëjtën mënyrë si hibrid, por me një bateri me kapacitet më të lartë për performancë më të madhe elektrike.