1. New Cars

Corolla Hatchback

FILLIMI I NJË EPOKE TË RE EMOCIONUESE PËR MAKINËN MË TË SHITUR NË BOTË.

4.5 l/100 km

Kombinuar (l/100km)

101 g/km

CO2 Kombinuar (g/km)

Të gjitha shifrat për mpg dhe CO2 të përmendura janë nxjerrë nga rezultatet e testeve laboratorike të rregulluara zyrtarisht nga BE-ja. Këto ofrohen për të mundësuar krahasimet midis automjeteve dhe mund të mos reflektojnë përvojën tuaj të saktë në vozitj

1. Zgjedhni motorin tuaj
1. Zgjedhni motorin tuaj

4 Opsionale

4 Opsionale

 • 1.2L Turbo 12PT (116 HP) Petrol

  6 shpejtësi, manual | 4x2

  Motori 1.2 l Turbo kombinon kapacitetin e vogël me fuqinë e madhe dhe rezultatin e momentit rrotullues përgjatë një spektri të gjerë xhirimi motori. Duke iu falënderuar kombinimit të turbinës, marmitës me ftohje uji me ndarje të shumëfishtë dhe afatizimit të valvulave VVT-iW, motori është jashtëzakonisht efikas, duke mundësuar edhe konsum të ulët të karburantit.

  Më shumë informata Palosje

  6.2 (l/100 km)

  Kombinuar (l/100km)

  142 (g/km)

  CO2 Kombinuar (g/km)

  Më shumë informata Palosje

 • 1.2L Turbo 12PT (116 HP) Petrol

  Transmision me variabilitet të vazhdueshëm | 4x2

  Motori 1.2 l Turbo kombinon kapacitetin e vogël me fuqinë e madhe dhe rezultatin e momentit rrotullues përgjatë një spektri të gjerë xhirimi motori. Duke iu falënderuar kombinimit të turbinës, marmitës me ftohje uji me ndarje të shumëfishtë dhe afatizimit të valvulave VVT-iW, motori është jashtëzakonisht efikas, duke mundësuar edhe konsum të ulët të karburantit.

  Më shumë informata Palosje

  6.6 (l/100 km)

  Kombinuar (l/100km)

  150 (g/km)

  CO2 Kombinuar (g/km)

  Më shumë informata Palosje

 • 1.8L (HV special) 18H- (122 HP) Hybrid Electric

  Transmision me variabilitet të vazhdueshëm | 4x2

  Tipi 1.8-litërsh Hibrid me benzinë kombinon motorin 1.8-litërsh me benzinë VVT-i me dy elektro-motorë për të siguruar konsumin e ulët të karburantit, emisione të ulëta të CO2, si dhe përvojën e fuqishme e të qetë të vozitjes.

  Më shumë informata Palosje

  4.5 (l/100 km)

  Kombinuar (l/100km)

  101 (g/km)

  CO2 Kombinuar (g/km)

  Më shumë informata Palosje

 • 2.0L HEV 20H- (178 HP) Hybrid Electric

  Transmision me variabilitet të vazhdueshëm | 4x2

  Motori 2.0 Hibrid me Forcë Dinamike kombinon motorin VVT-i me benzinë 2.0 litrash me dy elektro-motorë për të prodhuar fuqi më të madhe, përshpejtim pa mund të madh, konsum të ulët karburanti, si dhe emisione të ulëta të CO2.

  Më shumë informata Palosje

  4.9 (l/100 km)

  Kombinuar (l/100km)

  110 (g/km)

  CO2 Kombinuar (g/km)

  Më shumë informata Palosje

2. Zgjedheni variantin
2. Zgjedheni variantin

18 Opsionale

18 Opsionale

 • TERRA

  Hatchback 5 dyer

  • Drita të përparme 'Më ndiq'
  • Pasqyra dyersh me nxemje
  • Grila e përparme e sipërme e Zezë Piano
  • Dritat konstante të ditës (LED)
  • Sistem para-ndeshje me gjurmim të këmbësorëve dhe çiklistëve

  Më shumë informata Palosje

 • LUNA

  Hatchback 5 dyer

  • Grila e përparme e sipërme e Zezë Piano
  • Drita të përparme 'Më ndiq'
  • Pasqyra dyersh me nxemje
  • Dritat konstante të ditës (LED)
  • Sistem para-ndeshje me gjurmim të këmbësorëve dhe çiklistëve

  Më shumë informata Palosje

 • SOL

  Hatchback 5 dyer

  • Fellge aliazh të zeza, sipërfaqe e lëmuar 17'' (10 cepa)
  • Grila e përparme e sipërme e Zezë Piano
  • Drita të përparme 'Më ndiq'
  • Pasqyra dyersh me nxemje
  • Dritat konstante të ditës (LED)
  • Sistem para-ndeshje me gjurmim të këmbësorëve dhe çiklistëve

  Më shumë informata Palosje

 • SPORT

  Hatchback 5 dyer

  • Grila e përparme e sipërme e Zezë Piano
  • Drita të përparme 'Më ndiq'
  • Pasqyra dyersh me nxemje
  • Dritat konstante të ditës (LED)
  • Sistem para-ndeshje me gjurmim të këmbësorëve dhe çiklistëve

  Më shumë informata Palosje

 • EXECUTIVE

  Hatchback 5 dyer

  • Grila e përparme e sipërme e Zezë Piano
  • Drita të përparme 'Më ndiq'
  • Pasqyra dyersh me nxemje
  • Dritat konstante të ditës (LED)
  • Sistem para-ndeshje me gjurmim të këmbësorëve dhe çiklistëve

  Më shumë informata Palosje

 • LUNA

  Hatchback 5 dyer

  • Grila e përparme e sipërme e Zezë Piano
  • Drita të përparme 'Më ndiq'
  • Pasqyra dyersh me nxemje
  • Dritat konstante të ditës (LED)
  • Sistem para-ndeshje me gjurmim të këmbësorëve dhe çiklistëve

  Më shumë informata Palosje

 • SOL

  Hatchback 5 dyer

  • Fellge aliazh të zeza, sipërfaqe e lëmuar 17'' (10 cepa)
  • Grila e përparme e sipërme e Zezë Piano
  • Drita të përparme 'Më ndiq'
  • Pasqyra dyersh me nxemje
  • Dritat konstante të ditës (LED)
  • Sistem para-ndeshje me gjurmim të këmbësorëve dhe çiklistëve

  Më shumë informata Palosje

 • SPORT

  Hatchback 5 dyer

  • Grila e përparme e sipërme e Zezë Piano
  • Drita të përparme 'Më ndiq'
  • Pasqyra dyersh me nxemje
  • Dritat konstante të ditës (LED)
  • Sistem para-ndeshje me gjurmim të këmbësorëve dhe çiklistëve

  Më shumë informata Palosje

 • EXECUTIVE

  Hatchback 5 dyer

  • Grila e përparme e sipërme e Zezë Piano
  • Drita të përparme 'Më ndiq'
  • Pasqyra dyersh me nxemje
  • Dritat konstante të ditës (LED)
  • Sistem para-ndeshje me gjurmim të këmbësorëve dhe çiklistëve

  Më shumë informata Palosje

 • TERRA hibrid

  Hatchback 5 dyer

  • Grila e përparme e sipërme e Zezë Piano
  • Drita të përparme 'Më ndiq'
  • Pasqyra dyersh me nxemje
  • Dritat konstante të ditës (LED)
  • Sistem para-ndeshje me gjurmim të këmbësorëve dhe çiklistëve

  Më shumë informata Palosje

 • LUNA hibrid

  Hatchback 5 dyer

  • Grila e përparme e sipërme e Zezë Piano
  • Drita të përparme 'Më ndiq'
  • Pasqyra dyersh me nxemje
  • Dritat konstante të ditës (LED)
  • Sistem para-ndeshje me gjurmim të këmbësorëve dhe çiklistëve

  Më shumë informata Palosje

 • SOL hibrid

  Hatchback 5 dyer

  • Fellge aliazh të zeza, sipërfaqe e lëmuar 17'' (10 cepa)
  • Drita të përparme 'Më ndiq'
  • Grila e përparme e sipërme e Zezë Piano
  • Pasqyra dyersh me nxemje
  • Dritat konstante të ditës (LED)
  • Sistem para-ndeshje me gjurmim të këmbësorëve dhe çiklistëve

  Më shumë informata Palosje

 • GR SPORT hibrid

  Hatchback 5 dyer

  • Grila e përparme e sipërme e Zezë Piano
  • Drita të përparme 'Më ndiq'
  • Pasqyra dyersh me nxemje
  • Dritat konstante të ditës (LED)
  • Sistem para-ndeshje me gjurmim të këmbësorëve dhe çiklistëve

  Më shumë informata Palosje

 • EXECUTIVE hibrid

  Hatchback 5 dyer

  • Grila e përparme e sipërme e Zezë Piano
  • Drita të përparme 'Më ndiq'
  • Pasqyra dyersh me nxemje
  • Dritat konstante të ditës (LED)
  • Sistem para-ndeshje me gjurmim të këmbësorëve dhe çiklistëve

  Më shumë informata Palosje

 • LUNA hibrid

  Hatchback 5 dyer

  • Grila e përparme e sipërme e Zezë Piano
  • Drita të përparme 'Më ndiq'
  • Pasqyra dyersh me nxemje
  • Dritat konstante të ditës (LED)
  • Sistem para-ndeshje me gjurmim të këmbësorëve dhe çiklistëve

  Më shumë informata Palosje

 • SOL hibrid

  Hatchback 5 dyer

  • Fellge aliazh të zeza, sipërfaqe e lëmuar 17'' (10 cepa)
  • Drita të përparme 'Më ndiq'
  • Grila e përparme e sipërme e Zezë Piano
  • Pasqyra dyersh me nxemje
  • Dritat konstante të ditës (LED)
  • Sistem para-ndeshje me gjurmim të këmbësorëve dhe çiklistëve

  Më shumë informata Palosje

 • GR SPORT hibrid

  Hatchback 5 dyer

  • Grila e përparme e sipërme e Zezë Piano
  • Drita të përparme 'Më ndiq'
  • Pasqyra dyersh me nxemje
  • Dritat konstante të ditës (LED)
  • Sistem para-ndeshje me gjurmim të këmbësorëve dhe çiklistëve

  Më shumë informata Palosje

 • EXECUTIVE hibrid

  Hatchback 5 dyer

  • Grila e përparme e sipërme e Zezë Piano
  • Drita të përparme 'Më ndiq'
  • Pasqyra dyersh me nxemje
  • Dritat konstante të ditës (LED)
  • Sistem para-ndeshje me gjurmim të këmbësorëve dhe çiklistëve

  Më shumë informata Palosje

E ndërtuar për të ofruar më shumë

Në Toyota, ne jemi të angazhuar për të bërë makina gjithnjë e më të mira. Corolla është ndërtuar në platformën inovative të avancuar të inxhinierisë TNGA, duke ofruar një makinë të vërtetë të kënaqshme. Një trup më i ngurtë dhe një qendër e ulët e gravitetit bashkohen për të zvogëluar rrotullimin e trupit kur shkon në qoshe, ndërkohë që pezullimi i dyfishtë i boshtit përthith goditjet në mënyrë më efektive.

E dizejnuar që të impresionoj

Gjëja e parë që vëreni për Corollën e re është pamja e jashtme e saj, e guximshme dhe dinamike, e cila mund të bëhet edhe më tërheqëse me një përzgjedhje nga opsionet tona të bojës dy-tonale. Një mbulesë e ulët tërheqëse, një grilë të gjërë e të mrekullueshme dhe dritat kryesore, të veçanta e të gjitha LED i jep një profil të lëmuar, i cili rritet nga rrotat sportive të aliazhit 18 ".

Një ndjenjë e stilit

Dizajnuesit tanë kanë zgjedhur një kombinim të materialeve me cilësi të lartë që duken mahnitëse së bashku - dhe gjithashtu ofrojnë një larami të kënaqshme tekstilesh. Një vështrim të zi i jep brendësisë një ndjenjë sportive, ose ju mund të zgjidhni një gri të ftohtë që nënvizon dizajnin e gjerë dhe të zbrazët. Sediljet me stil sportiv e plotësojnë pamjen e përkryer.

COROLLA HATCHBACK GALERIA