1. New Cars

Land Cruiser (150 SERIES)

Unrivalled strength. Legendary character.

Nga

49300.0

Nga
¤ 49.300,00
(Incl. VAT)

9.3 l/100 km

Kombinuar (l/100km)

245 g/km

CO2 Kombinuar (g/km)

Të gjitha shifrat për mpg dhe CO2 të përmendura janë nxjerrë nga rezultatet e testeve laboratorike të rregulluara zyrtarisht nga BE-ja. Këto ofrohen për të mundësuar krahasimet midis automjeteve dhe mund të mos reflektojnë përvojën tuaj të saktë në vozitje.

1. Zgjedhni motorin tuaj
1. Zgjedhni motorin tuaj

2 Opsionale

2 Opsionale

 • 2.8L Dizel 28D- (177 KF) Diesel

  6 shpejtësi, manual | 4X4

  Ky motor dizel me 2.8 Litra D-4D maksimizon fuqinë dhe efikasitetin në karburant, derisa ul në masë të konsiderueshme nivelet e zhurmës. Kjo prodhon moment rrotullimi maksimal në një gamë më të madhe të shpejtësisë, me performancë të paparë të përshpejtimit.

  Më shumë informata Palosje

  9.5 (l/100 km)

  Kombinuar (l/100km)

  249 (g/km)

  CO2 Kombinuar (g/km)

  Më shumë informata Palosje

  Zgjedh Zgjedh
 • 2.8L Dizel 28D- (177 KF) Diesel

  6 Shpejtësi Automatik | 4X4

  Ky motor dizel me 2.8 Litra D-4D maksimizon fuqinë dhe efikasitetin në karburant, derisa ul në masë të konsiderueshme nivelet e zhurmës. Kjo prodhon moment rrotullimi maksimal në një gamë më të madhe të shpejtësisë, me performancë të paparë të përshpejtimit.

  Më shumë informata Palosje

  9.3 (l/100 km)

  Kombinuar (l/100km)

  245 (g/km)

  CO2 Kombinuar (g/km)

  Më shumë informata Palosje

  Zgjedh Zgjedh
2. Zgjedheni variantin
2. Zgjedheni variantin

13 Opsionale

13 Opsionale

 • ACTIVE

  SUV SWB 3 dyer

  € 49300.0

  • Fellge aliazh argjend 17'' (6 cepa)
  • Sistemi i Mençur i Hyrjes dhe Ndezjes
  Eksploroni
 • ACTIVE

  MPV 5 dyer (LWB)

  € 51500.0

  • Fellge aliazh argjend 17'' (6 cepa)
  • Sistemi i Mençur i Hyrjes dhe Ndezjes
  Eksploroni
 • LIMITED

  SUV SWB 3 dyer

  € 51200.0

  • Fellge aliazh argjend 17'' (6 cepa)
  • Sistemi multimedia Toyota Touch® 2
  • Sistemi i Mençur i Hyrjes dhe Ndezjes
  • Timon drejtues i lëkurës, 4 cepa

  Më shumë informata Palosje

  Eksploroni
 • LIMITED

  MPV 5 dyer (LWB)

  € 54000.0

  • Fellge aliazh argjend 17'' (6 cepa)
  • Sistemi multimedia Toyota Touch® 2
  • Sistemi i Mençur i Hyrjes dhe Ndezjes
  • Timon drejtues i lëkurës, 4 cepa

  Më shumë informata Palosje

  Eksploroni
 • EXECUTIVE

  SUV SWB 3 dyer

  € 58110.0

  • Fellge 19'' dy-nuanca, hirtë e mbylltë dhe aliazh i lëmuar (6 cepa dyshe)
  • Sistemi i zërimit premium JBL
  • Sistemi i Mençur i Hyrjes dhe Ndezjes
  • Sistemi multimedia Toyota Touch® 2
  • Toyota Touch® 2 me sistemin e navigacionit Go
  • Timon drejtues i lëkurës, 4 cepa
  • Timon drejtues me nxemje

  Më shumë informata Palosje

  Eksploroni
 • EXECUTIVE

  MPV 5 dyer (LWB)

  € 64500.0

  • Fellge 19'' dy-nuanca, hirtë e mbylltë dhe aliazh i lëmuar (6 cepa dyshe)
  • Sistemi i zërimit premium JBL
  • Sistemi i Mençur i Hyrjes dhe Ndezjes
  • Sistemi multimedia Toyota Touch® 2
  • Toyota Touch® 2 me sistemin e navigacionit Go
  • Timon drejtues i lëkurës, 4 cepa
  • Timon drejtues me nxemje

  Më shumë informata Palosje

  Eksploroni
 • ACTIVE

  SUV SWB 3 dyer

  € 51300.0

  • Fellge aliazh argjend 17'' (6 cepa)
  • Sistemi i Mençur i Hyrjes dhe Ndezjes
  Eksploroni
 • ACTIVE

  MPV 5 dyer (LWB)

  € 53500.0

  • Fellge aliazh argjend 17'' (6 cepa)
  • Sistemi i Mençur i Hyrjes dhe Ndezjes
  Eksploroni
 • LIMITED

  SUV SWB 3 dyer

  € 53200.0

  • Fellge aliazh argjend 17'' (6 cepa)
  • Sistemi multimedia Toyota Touch® 2
  • Sistemi i Mençur i Hyrjes dhe Ndezjes
  • Timon drejtues i lëkurës, 4 cepa

  Më shumë informata Palosje

  Eksploroni
 • LIMITED

  MPV 5 dyer (LWB)

  € 56000.0

  • Fellge aliazh argjend 17'' (6 cepa)
  • Sistemi multimedia Toyota Touch® 2
  • Sistemi i Mençur i Hyrjes dhe Ndezjes
  • Timon drejtues i lëkurës, 4 cepa

  Më shumë informata Palosje

  Eksploroni
 • EXECUTIVE

  SUV SWB 3 dyer

  € 61110.0

  • Fellge 19'' dy-nuanca, hirtë e mbylltë dhe aliazh i lëmuar (6 cepa dyshe)
  • Sistemi i zërimit premium JBL
  • Sistemi i Mençur i Hyrjes dhe Ndezjes
  • Sistemi multimedia Toyota Touch® 2
  • Toyota Touch® 2 me sistemin e navigacionit Go
  • Timon drejtues i lëkurës, 4 cepa
  • Timon drejtues me nxemje

  Më shumë informata Palosje

  Eksploroni
 • EXECUTIVE

  MPV 5 dyer (LWB)

  € 67500.0

  • Fellge 19'' dy-nuanca, hirtë e mbylltë dhe aliazh i lëmuar (6 cepa dyshe)
  • Sistemi i zërimit premium JBL
  • Sistemi i Mençur i Hyrjes dhe Ndezjes
  • Sistemi multimedia Toyota Touch® 2
  • Toyota Touch® 2 me sistemin e navigacionit Go
  • Timon drejtues i lëkurës, 4 cepa
  • Timon drejtues me nxemje

  Më shumë informata Palosje

  Eksploroni
 • PREMIUM

  MPV 5 dyer (LWB)

  € 74990.0

  • Fellge 19'' dy-nuanca, hirtë e mbylltë dhe aliazh i lëmuar (6 cepa dyshe)
  • Toyota Touch® 2 me sistemin e navigacionit Go
  • Kondicionim ajri automatik me tri zona
  • Monitori me Pamje Panoramike
  • Sistemi i Mençur i Hyrjes dhe Ndezjes
  • Kontrolli i zvarritjes
  • Përzgjedhësi Multi-Terren (MTS)
  • Alarmi për lëvizje tërthore prapa (RCTA)

  Më shumë informata Palosje

  Eksploroni

Strength and purpose


Land Cruiser advances its reputation with modern robust exterior styling. Every line serves a purpose. The bonnet is shaped to enhance visibility and headlamps and grille cooling openings are higher to maximise protection and wading depth.

Always protected

From Invincible grade, Toyota Safety Sense 2 is fitted with a set of active safety technologies including Pre-Collision System with Pedestrian Detection; Adaptive Cruise Control; Lane Departure Alert; and Road Sign Assist.

Ready to Conquer

From crawling through a river, to descending a rocky track, Land Cruiser’s ability to overcome the roughest off-road terrain and bring you back safely is legendary thanks to its combination of on- and off-road performance.

VËSHTRIM NGA AFËR