1. Owners
  2. Parts & Accessories

AKSESORËT DHE MALLRAT TJERA

ANTENA TOYOTA SHARK FIN DORA E FUNDIT PËR VETURËN TUAJ TOYOTA

Ne jetojmë në një botë ku teknologjia është duke u bërë gjithnjë e më e integruar, tërheqëse si dhe funksionale. 

KUJDESI I BRENDSHËM

Produktet e Toyotas për kujdes të brendshëm ju ndihmojnë ta mbroni dhe pastroni brendësinë e automjetit tuaj dhe ta mbani pikërisht ashtu si ju pëlqen juve. Relaksohu dhe kënaqu me ngasje.

KUJDESI I JASHTËM

Produktet e Toyotas për kujdes të jashtëm i japin veturës suaj edhe më shumë dukje. Jo vetëm që e ruajnë dukjen e mirë të veturës suaj por edhe e mbrojnë mjedisin dhe ju - ka formulime të veçanta për dritare për ngasje të sigurt.

KUJDESI NDAJ NGJYRËS

Ngjyra e plasaritur nga gurët dhe gërvishtjet aksidentale ndodhin shumë shpesh në rrugët e ngarkuara dhe në autoparkingje. Për fat të keq, madje edhe dëmtimi më i vogël mund të shndërrohet në problem të madh nëse nuk trajtohet. Produktet Toyota të kujdesit të ngjyrës ofrojnë zgjidhje. Përdoren lehtë për ofrojnë një mënyrë të përshtatshme për riparimin e dëmeve të vogla.

Pastruesi për sistemin e karburantit

Motori në veturën tuaj Toyota është prodhuar me shumë kujdes me shkallë të larta të tolerancës për t’ju siguruar shumë vite automobilistike të besueshme dhe me performancë të përgjegjshme. 

SISTEMI NDIHMËS PËR PARKING

Sistemi ndihmës i parkimit Toyota është ndihmë e madhe në shmangien e gërvishtjeve gjatë e parkimit në qytet ose kur parkon në afërsi të objekteve të ulëta.

TOYOTA HOTSPOT

Ndriteni internetin në nivelin më të lartë. Kjo është vërtetë një WiFi për makinën tuaj - më të shpejtë dhe më të besueshme se lidhja standarde e të dhënave në telefonin tuaj celular dhe ju lejon ta shfrytëzoni potencialin e plotë të pajisjeve që kanë vetëm WiFi, por nuk ka lidhje 3G.

TOYOTA STICKERFIX™ RREGULLOJE VETË

Kur një gërvishtje e vogël në ngjyrë prek shtresën përfundimtare lustruese të veturës suaj Toyota, tani ka një mënyrë të thjeshtë për ta rregulluar atë vetë me Toyota stickerfix™ të ri.

Toyota ProTect

Asgjë nuk krahasohet me shkëlqimin e veturës së re. Të mbahet shkelqimi kurr nuk ishte lehtë. Deri me tani…