1. Owners
 2. Parts & Accessories
 3. Exterior care
Zgjidhni

KUJDESI I JASHTËM

Produktet e Toyotas për kujdes të jashtëm i japin veturës suaj edhe më shumë dukje. Jo vetëm që e ruajnë dukjen e mirë të veturës suaj por edhe e mbrojnë mjedisin dhe ju - ka formulime të veçanta për dritare për ngasje të sigurt.
 • Shampon për veturë

  Formulë e veçantë, miqësore për veturën e cila e pastron dhe shkëlqen pjesën e jashtme të veturës. 

  • I përshtatshëm për përdorim në të gjitha ngjyrat e Toyotas.
  • Përmban dylli për shkëlqim mbrojtës të gjatë e të qëndrueshëm.
  • Formulë e koncentruar për deri 25 larje nga një shishe 500ml. 
  • Kapaku me tapë nuk lejon rrjedhje të lëngut.
 • Lustrim i veturës me shkëlqim të fortë

  Top cilësi të lustrimit me dyll për shkëlqim të lartë dhe mbrojtës.

  • Mbron bojën e veturës.
  • E ruan kundër shenjave të ujit.
  • Shkëlqim i lartë.
  • Lehtëson pastrimin e mëtejmë.
 • Pastruesi i rrotave

  Mënyra më e lehtë për t’i pastruar papastërtitë dhe pluhurin nga rrotat dhe fellnet. 

  • Heq pluhurin e ngurtësuar të frenave dhe shenjat e frenimit.
  • Të përshtatshme për fellne të kromit, me tela, të çelikut dhe të aliazhit me llak.
  • I jep rrotave tuaja pamje të re dhe të pastër.
 • Pastruesi i xhamit

  Ndihmon ngasjes së sigurt duke hequr cipat, yndyrat dhe shenjat nga dritaret. 

  • Për dritare dhe pasqyra të jashtme dhe të brendshme.
  • Pastrim i shpejtë dhe efektiv i cipave të papastërtisë, insekteve, yndyrave dhe mbetjeve të duhanit.
  • Finish pa njolla për shikueshmëri maksimale.
  • Aromë delikate limoni për freski në veturë.
 • Lëng për xhamin e përparmë

  Punon me fshesat e xhamit dhe pastron papastërtitë dhe mbetjet për ngasje më të sigurt gjatë ditës dhe natës.

  • Shkrinë dhe lanë yndyrat, insektet, papastërtitë nga shpezët dhe trafiku.
  • Përmirëson efektin e fshesave. 
  • Vepron but mbi ngjyrë, gomë, plastikë dhe metale.
  • Formulime për temperaturë -10˚C, -20˚C, -40˚C dhe -50˚C për mbrojtje nga ngrirja.
  • Mund të hollohet me ujë për ngasje gjatë verës.
 • Shkrirës akulli

  Spërkatës me veprim të shpejtë për pastrimin e akullit nga dritaret dhe pasqyrat e veturës suaj.

  • Është esencial për dimër dhe për siguri gjatë motit të ftohtë.
  • Përmban antifriz që ndihmon në ruajtjen e dritareve të pastra.
  • Spërkatës që përdoret lehtë dhe jep rezultate të shpejta.