1. New Cars
Zgjidhni

Çfarë do të doje të bëje më pas?

I njëjti emër, ikonë e re

Ndryshuar aq sa nuk mund të njihet më, Prius Plug-in Hybrid i ri sfidon pritshmëritë. Me stil të guximshëm dhe më efikas se kurrë, Prius i ri është pionier dhe pa frikë. Ai mishëron frymën e përparimit. 

Pa kufi
Prania e pamohueshme
Stili praktik Coupé
Emri ikonë, stil i ri:
Çati solare
Rikarikimi

Pa kufi

Asgjë më e mirë nuk e ilustron ndërveprimin artistik të dizajnit dhe inxhinierisë së Prius-it të ri sesa çatia e tij panoramike Skyview*, e cila vërshon hapësirën e brendshme me dritë të këndshme dielli. *Ofrohet me klasa më të larta

Prania e pamohueshme

Prius i ri është një pionier në çdo aspekt, me një estetikë të re emocionuese që tërheq vëmendje. Prania e tij e theksuar rrugore nënvizohet nga rrotat e fuqishme 19 inç në çdo cep.

Stili praktik Coupé

Funksioni shpesh komprometon formën. Por jo këtu. Prius i ri fsheh dorezat e dyerve të tij të pasme në shtyllat C në mënyrë që stili i tij i rrjedhshëm coupe të mbetet i pa korruptuar.

Emri ikonë, stil i ri:

Prius. Ju ia dini emrin. Por nuk e keni parë asnjëherë të këtillë më parë, të shfaqur me krenari dhe të nënvizuar nga dukja dramatike e dritës së pasme me gjerësi të plotë të Prius Plug-in Hybrid të ri.

Çati solare

Çatia solare* kthen rrezet e diellit në karikim të baterisë, duke ju vënë në lëvizje pa pagesë. Mund të prodhojë deri në 8 km ngarkesë elektrike në ditë - ose 1200 km në vit. *Ofrohet si standard në klasa më të larta

Rikarikimi

Çlironi potencialin e plotë të Prius Plug-in Hybrid me karikim të rregullt, në shtëpi ose në lëvizje. Karikimi i shpeshtë optimizon motorin, duke reduktuar konsumin e karburantit dhe duke ofruar më shumë kohë të drejtimit në regjimin EV.

Dinamik sipas dizajnit

Fryma inovative e Priusit të ri pasqyrohet në dizajnin e tij pa kompromis. Prius Plug-in Hybrid i ri i avancuar, dramatik dhe aerodinamikisht i optimizuar, definohet nga linja e ulët e çatisë dhe përmasat e frymëzuara nga coupe. Dinamik dhe emocional, ky është Prius ashtu siç nuk e keni parë kurrë më parë.

Në kontroll
Hapësira për t'u çlodhur
Arti i elegancës
Ndriçim inteligjent

Në kontroll

Konzola qendrore kombinon dizajnin e rregullt me funksionalitetin e zërit. Përveç levës ergonomike të kambios, do të gjeni porte karikimi, mbajtëse të gotave dhe një vend për telefonin tuaj.

Hapësira për t'u çlodhur

Prius i ri është luksoz në thjeshtësinë e vet. Me bazën e tij më të gjatë të rrotave, komoditetin e shtuar dhe strukturën tërësisht të rimenduar të brendshme, është thjesht vendi ku mund të shtriheni.

Arti i elegancës

Detajet e harmonizuara të dizajnit me pultin dhe ulëset e skalitura në mënyrë ergonomike krijojnë një estetikë të brendshme kohezive dhe freskuese, pa qenë të tepërt.

Ndriçim inteligjent

Ndriçimi i brendshëm i ambientit të New Prius krijon një atmosferë qetësuese dhe funksionale. Duke qenë se është i lidhur me sigurinë e makinës dhe me sistemet e asistencës për drejtim, mund të pulsojë për të paralajmëruar rrezik të mundshëm.

Home. Wherever you are

Spacious and refined, with intelligent design that feels good to the touch, new Prius is progressive inside and out. You sit low in a dynamic yet comfortable driving position, while the clean cockpit architecture and sensuous materials underline new Prius’ premium character.

Hulumtoni Prius Plug-in Hybrid të ri

Klikoni në automjetin më poshtë për të përjetuar Prius Plug-in Hybrid të ri në 360°

 • ADN-ja e dyfishtë, një qëllim: liria

  Plug-in Teknologjia hibride është energji pa kompromis. Në qytet, Prius i ri është një automjet elektrik pothuajse i heshtur me zero emetime dhe rreze prej më shumë se 72 km* vetëm me energji elektrike nga bateria. Por me motorin e tij të integruar prej 2.0 litra benzine, Prius Plug-in Hybrid nuk njeh kufij kur doni të bredhni larg e gjerë.

  * Ngasje e kombinuar, në varësi të kushteve të drejtimit dhe modelit.

   

Një makinë magjepsëse

Pse të zgjidhni ndërmjet efikasitetit dhe performancës? Prius Plug-in Hybrid i ri kombinon fuqinë elektrike dhe motorin në një përjetim ngazëllyes të drejtimit. Performanca e fuqishme mbështetet nga një pozicion sportiv i ngasjes, manovrim agjil dhe stabilitet që frymëzon besim.
 • Fuqi e përmirësuar, përshpejtim më i fuqishëm Me 223 kf, Prius i ri jep përshpejtim mbresëlënës sapo ta kërkoni. Përtej qytetit, Prius i ri mund të shkojë prej momentit të qetësisë në 100 km/h për vetëm 6.8 sekonda.
 • Drejtoni me zgjuarsi me udhëzim hibride Funksioni Hybrid Coaching i aplikacionit MyToyota analizon të dhënat për t'ju ndihmuar të drejtoni në mënyrë më efikase. Funksionon duke maksimizuar sasinë e kohës së shpenzuar në regjimin EV me bateri elektrike, duke përmirësuar konsumin e karburantit.
 • Regjim për çdo disponim Me regjimet e ndërrueshme të drejtimit, Prius i ri përshtatet për t’ju përshtatur juve. Eco rrit efikasitetin ndërsa Sport ofron një makinë më dinamike dhe më të përgjegjshme. Regjimi Normal është baraspeshë ndërmjet të dyjave. Mund të zgjidhni gjithashtu Regjimin EV për të vozitur plotësisht elektrike.
 • Teknologji e fuqishme, e integruar pa probleme

  Prius Plug-in Hybrid i ri ju vë në kontroll. Që prapa timonit, qasiuni mediave tuaja duke përdorur ekranin e shpejtë dhe me prekje prej 12,3 inçëve. Në të njëjtën kohë, monitoroni informatat kryesore mbi ngasjen  nëpërmjet ekranit shumëfunksional të drejtuesit digjital TFT 7 inç.

Karikimi

Fuqia e zgjedhjes 

 • Çatia solare

  Prius Plug-in Hybrid i ri mund ta kthejë energjinë e diellit në fuqi lëvizëse. Çatia solare konverton rrezet e diellit në ngarkesë baterie, duke gjeneruar deri në 8 km distancë vozitje në ditë.

 • Karikoni në shtëp

  Kutia e murit është më e shpejtë se karikimi nga rrjeti elektrik dhe siguron që Prius Plug-in Hybrid të jetë gjithmonë gati për aksion. Monitoroni gjendjen e karikimit të makinës suaj përmes aplikacionit MyToyota.

 • Karikimi publik

  Në regjimin e pastër elektrik EV Prius Plug-in i ri Hybrid është ideal për përdorim urban. Gjatë lëvizjes, përdorni stacione të fuqishme të karikimit publik për ngasje të lehtë, praktike me emetim zero..

Merrni kontroll nga telefoni juaj

Me aplikacionin MyToyota, ju dhe Prius-i juaj jeni gjithmonë të lidhur. Përdoreni atë për të ftohur më herët kabinën në ditë të ngrohtë, për shembull, ose për të kontrolluar nëse makina është e mbyllur dhe e sigurt nga distanca. Aplikacioni MyToyota ju ndihmon gjithashtu të monitoroni gjendjen e karikimit të baterisë dhe të përfitoni nga rritja e kapacitetit elektrik të Prius-it të ri.
Zbuloni më shumë

Toyota T-mate. Me ju për një udhëtim më të sigurt

Për funksionet e sigurisë më të mira në këtë klasë, Prius Plug-in Hybrid është ndërtuar me T-Mate - partnerin tuaj të dobishëm të vozitjes. T-Mate është një seri e sistemeve të krijuara për t'ju mbështetur juve dhe për ta bërë më të sigurt vozitjen pavarësisht nëse jeni në autostradë, në qytet apo në parking. T-Mate sigurohet që të jeni gjithmonë në duar të sigurta. Më poshtë janë dhënë thekset më kryesore, zbuloni përmbajtjen e plotë të T-Mate për Prius Plug-in Hybrid në konfiguruesin e makinës.
 • Sistemi para përplasjes (PCS)

  Sistemi para përplasjes (Pre-collision system - PCS) mund të zbulojë dhe t'ju ndihmojë të shmangni përplasjet me automjete të tjera, këmbësorë, çiklistë dhe motoçikleta. Funksionon duke paralajmëruar shoferin me paralajmërime audio dhe vizuale dhe ofron ndihmë me frenim. Nëse shoferi nuk arrin të frenojë në kohë, frenat aktivizohen automatikisht për të parandaluar ose zbutur një përplasje. Për më tepër, Mbështetja për Shmangien e Përplasjeve në Kryqëzim dhe Ndihma me drejtim Emergjent gjatë ditës, teksa bëni kthesa në kryqëzime dhe bëni manovra evazive.

 • Vozitja Proaktive (PDA) - Ndihma në drejtim (SA)

  Ky funksion ndihmon vozitësin të parandalojë devijimin nga korsia e drejtimit. Sistemi zbulon kthesën përpara dhe rregullon forcën ndihmëse të drejtimit të timonit për të lehtësuar kthimin e duhur të timonit. Mund të mbështesë gjithashtu përmirësimin e stabilitetit të drejtimit në vijë të drejtë.

 • Ndihma për dalje të sigurt (SEA)

  Ky sistem përdor radarin Monitorues i këndit të vdekur (Blind Spot Monitor) për të ndihmuar në parandalimin e një përplasjeje ndërmjet derës së hapur së ndonjë pasagjeri dhe ndonjë automjeti ose çiklisti që afrohet nga pas. Nëse ekziston rreziku i një përplasjeje, treguesit ndizen në pasqyrat e jashtme dhe në ekranin me shumë informacione, së bashku me një sinjalizues zanor për të alarmuar pasagjerët.

 • Kamera e monitorimit të shoferit (DMC)

  Ky sistem përdor një kamerë të vendosur mbi timon për të monitoruar vigjilencën dhe gjendjen e shoferit. Jepet paralajmërim nëse sistemi zbulon ndonjë gjendje jonormale, si lodhje. Këto të dhëna përdoren për të përmirësuar performancën e Sistemit Emergjent të Ndalimit të drejtimit (EDSS) përmes zbulimit të hershëm të mos vëmendjes.

 • Sistemi emergjent i ndalimit të drejtimit (EDSS)

  Nëse sistemi nuk zbulon asnjë veprim të drejtuesit për kohë të caktuar, paralajmërimet zanore do ta lajmërojnë drejtuesin. Nëse nuk zbulohen veprime të mëtejshme, EDSS e ndalon automjetin gradualisht, teksa e mban të sigurt në korsi. Aktivizohen dritat emergjente për të paralajmëruar përdoruesit e tjerë të rrugës dhe dyert zhbllokohen për të lejuar shërbimeve të urgjencës qasje të lehtë nëse kërkohet.

 • Azhurnimet e Toyota Safety Sense përmes valëve

  Azhurnimet e softuerit përmes valëve (OTA) kujdesen që Toyota Safety Sense (TSS) të jetë e përditësuar me veçoritë dhe përmirësimet më të fundit.

 • Tele dirigjimi i avancuar i parkimit

  Ky sistem i mundëson drejtuesit të kontrollojë parkimin e automjetit nga telefoni i tij i mençur teksa qëndron jashtë makinës. I thjeshtë dhe i lehtë për t'u përdorur, ai mbështet të gjitha llojet e manovrave të parkimit. Për siguri të shtuar, nëse përdoruesi heq gishtin nga telefoni inteligjent, automjeti ndalon menjëherë.

Gati për të filluar? Zgjidhni shkallën dhe motorin tuaj

3 Opsionale

 • Prius Plug-in - Premium - Hatchback 5 Doors

  Prius Plug-in Premium

  Hybrid
  Hatchback 5 Doors

  Zgjedhni motorin tuaj


  Transmision Vazhdimisht Variabël | 4X2
 • Prius Plug-in - Executive - Hatchback 5 Doors

  Prius Plug-in Executive

  Hybrid
  Hatchback 5 Doors

  Zgjedhni motorin tuaj


  Transmision Vazhdimisht Variabël | 4X2
 • Prius Plug-in - Elegant - Hatchback 5 Doors

  Prius Plug-in Elegant

  Hybrid
  Hatchback 5 Doors

  Zgjedhni motorin tuaj


  Transmision Vazhdimisht Variabël | 4X2

Rehati e plotë me Toyota Kanzen

Punojmë për të siguruar që çdo aspekt i përvojës suaj Prius Plug-in Hybrid të jetë pa probleme, i këndshëm dhe i përshtatshëm. Toyota Kanzen mundëson pikërisht këtë. Një pako gjithëpërfshirëse që ofron qetësi të plotë, përfshin të gjithë elementet thelbësore* për t'ju ndihmuar të shijoni Toyota-n tuaj Hybrid Electric Plug-in dhe të përfitoni sa më shumë prej saj. *Disponueshmëria e produkteve vijuese mund të ndryshojë varësisht prej vendit dhe ofertat lokale mund të jenë të ndryshme në secilin treg. Klientët këshillohen të kontrollojnë tek qendra e tyre lokale Toyota.
 • Sigurim i Plotë Hibrid

  Teknologjia inovative kërkon sigurim inovativ. Me shpërblime për drejtimin në modalitetin EV me emetim zero, sigurimi Full Hybrid i Toyota-s ofron rehati të plotë.

 • Personalizojeni Toyota-n tuaj me aksesorë origjinalë

  Përmirësoni stilin, praktikalitetin dhe mbrojtjen e Prius-it tuaj me gamën e plotë të aksesorëve të Toyota-s.

 • Shërbimet në distancë me MyToyota

  Përfitoni më të mirën nga Prius Plug-In Hybrid me aplikacionin intuitiv dhe të fuqishëm MyToyota, çelësi juaj për një botë të funksioneve të ndërlidhura me telefonë të mençur.

 • Shkëmbim i pjesërishëm për një Prius Plug-In Hybrid të ri

  Përfitimi i një Prius Plug-In Hybrid nuk ka qenë kurrë më e lehtë. Dorëzoni makinën tuaj aktuale, pavarësisht markës dhe modelit të saj, dhe modernizohuni me një Toyota të re.

Galeria e Toyota Prius Plug-in

Prius i ri duket i mirë nga secili kënd. I konceptuar si një dizajn mono-formë me një çiltërsi të qëllimit, ai të bie në sy, pavarësisht nëse e sheh kalimthi në rrugë ose nëse e vështron nga një ndërtesë e lartë e zyreve. Çatia Skyview është me pamje të pandërprerë vizuele me xhamin e përparmë dhe të pasëm, duke theksuar stilin e ri të frymëzuar nga Coupé të Prius.

Pyetjet më të shpeshta për Hybrid Plug-in

Edhe Makinat Hybrid dhe Plug-in Hybrid përdorin të njëjtën teknologji të dëshmuar të Toyota Hybrid Synergy Drive, por me një dallim të dukshëm. Toyota Plug-in Hybrid kanë një bateri me kapacitet dukshëm më të lartë dhe një distancë më të madhe në regjimin elektrik vetëm  – më shumë se 72 km* në rastin e Prius Plug-in Hybrid.

 

Plug-in mund gjithashtu të karikohen nga një burim i jashtëm i energjisë elektrike, si p.sh. ndonjë prizë shtëpiake, një kuti e veçantë e murit ose ndonjë karikues publik. Edhe pse karikimi sa më i shpeshtë do të mundësojë efikasitet maksimal, Toyota Plug-in Hibridet funksionojnë në regjimin hibrid edhe kur nuk janë të karikuar.

 

 Kur janë në regjimin hibrid, të gjitha Toyota Hybrid kalojnë pa probleme nga njëri regjim në tjetrin - motor efikas me benzinë dhe bateri hibride inteligjente vetë-karikuese. Kjo ofron një shkallë të lartë fleksibiliteti, veçanërisht në udhëtime më të gjata.

 

 * Ngasje e kombinuar, në varësi të kushteve të drejtimit dhe modelit.

Prius i ri është i përgjegjshëm dhe i fuqishëm, dhe ofron një përvojë dinamike dhe të këndshme të drejtimit. Ai mund të përshpejtojë nga 0-100 km/h në vetëm 6,8 sekonda falë tërheqjes mbresëlënëse dhe fuqisë totale të sistemit prej 223 kf (DIN).

 

 Më efikas se një makinë konvencionale, Hybrid Prius Prius Plug-in i Dyfishtë ofron ekonomi më të madhe të karburantit dhe emetime më të ulëta të CO2. Në të njëjtën kohë, Prius Plug-in Hybrid ofron të gjitha përfitimet e lëvizjes elektrike, nga momenti i menjëhershëm i lëvizjes e deri te lëvizja pothuajse e heshtur urbane.

Priusi i ri ofron disa mënyra të ngasjes, ndërsa modaliteti EV ju mundëson të udhëtoni kudo dhe gjithkund vetëm me fuqinë e baterisë me emetim zero. Prius Plug-in Hybrid mund të kalojë një distancë të pastër elektrike prej më shumë se 72 km*. Për më tepër, mund të sprintoni me një shpejtësi të pastër elektrike prej 135 km/h në regjimin EV, edhe me gas (përshpejtim) të plotë**. Për distanca më të larta se distanca që ofrohet nga EV-ja e pastër, Prius Plug-in Hybrid funksionon si një makinë hibride, duke kombinuar energjinë e benzinës dhe karikimin e rigjeneruar të baterisë.

 

* Distanca WLTP elektrike e kombinuar për Klasën e Mesme Plus. Shifrat e distancës për Klasën e Lartë dhe të Lartë Plus janë më të ulëta

**Varaet nga niveli i mjaftueshëm i karikimit (SOC).

Prizë në shtëpi

 

Mund ta rikarikoni Prius Plug-in Hybrid nga një furnizim standard shtëpiak me energji elektrike (10 amper).

 

Wallbox (Priza e Murit)

 

Karikimi i shpejtë dhe i besueshëm është i mundur nëpërmjet një njësie të veçantë karikimi Wallbox*.

 

*Kontaktoni përfaqësuesin tuaj të autorizuar nëse po mendoni të blini një Wallbox së bashku me automjetin tuaj

Prizë në shtëpi

E karikuar plotësisht për 7,5 orë*. Me aftësinë për të planifikuar kohën e karikimit, mund të përfitoni nga kostot e zvogëluara të tarifimit nëse tarifa juaj e energjisë elektrike është më e lirë gjatë natës ose në orët jashtë pikut.

 

Wallbox

Instalimi i një kablloje të veçantë dhe kutisë së murit në shtëpi ofron shpejtësi dhe siguri optimale të karikimit, e aftë për të rikthyer karikimin e plotë në 2,5 orë*. Gjithashtu mund të kontrolloni dhe të monitoroni karikimin në distancë duke përdorur aplikacionin MyToyota.

 

Karikuesit publikë

Lidheni me karikues të qasshëm për publikun. Ashtu si te karikimi përmes njësive të kutisë së murit, bateria do të karikohet plotësisht për 2,5 orë*. Aplikacioni MyT gjithashtu ju mundëson të kontrolloni kohën e mbetur për të arritur karikimin e plotë, gjë që është posaçërisht e dobishme kur të lidheni me një karikues publik.*Nga 0 në 100%

Karikoni shpesh

Karikimi çdo ditë do t'ju ndihmojë të maksimizoni kapacitetin EV të makinës suaj dhe të përfitoni sa më shumë nga ajo.

Vozitje e qetë

Optimizimi i stilit tuaj të drejtimit do të përmirësojë efikasitetin EV të automjetit tuaj, si dhe do të ofrojë performancë të jashtëzakonshme me çdo udhëtim.

 

Frenimi rigjenerues

Kapja e energjisë kinetike nga frenimi e rikarikon baterinë dhe ngadalëson në mënyrë intuitive makinën sa herë që largoni këmbën nga gazi. Prius i ri ju mundëson të vendosni nivelin e frenimit rigjenerues sipas preferencës suaj.

 

Para-ngrohja e kabinës

Shijoni temperaturën e përsosur të brendshme çdo herë me para-përgatitjen nga distanca, pavarësisht nga moti. Ftoheni ose ngrohni makinën tuaj para se ta drejtoni pa kompromentuar rrezen e funksionimit të baterisë.

Karikoni rregullisht dhe do të vini re përfitime të dukshme për drejtimin me EV, përfshirë emetimet më të ulëta dhe kostot. Mirëpo, nëse automjeti është i furnizuar me karburant, Prius juaj mund të lëvizë në regjimin hibrid edhe kur bateria është e zbrazët.

Toyota ndërton çdo bateri për të zgjatur aq sa ka jetëgjatësi edhe automjeti juaj. Çdo bateri vjen me një garanci pesëvjeçare/100,000 km*, e cila, së bashku me Kontrollin vjetor të Shëndetit të Hibridit, zgjat garancinë e baterisë deri në 10 vjet.

*Cilado të paraqitet së pari