1. Owners
 2. Parts & Accessories
 3. Interior care
Zgjidhni

KUJDESI I BRENDSHËM

Produktet e Toyotas për kujdes të brendshëm ju ndihmojnë ta mbroni dhe pastroni brendësinë e automjetit tuaj dhe ta mbani pikërisht ashtu si ju pëlqen juve. Relaksohu dhe kënaqu me ngasje.
 • Pastrues i tapicerisë

  Shkumë pastrimi me veprim të shpejtë për ulëse dhe pëlhura të brendshme

  • E formuluar veçanërisht për t’i hequr njollat ​​dhe shenjat. 
  • Pastron pëlhurën, vinilin dhe tapiceritë e lëkurës. 
  • Ideal për tapiceritë e dyerve dhe për shtroja.

  Pastrues i tapicerisë

  Shkumë pastrimi me veprim të shpejtë për ulëse dhe pëlhura të brendshme

  • E formuluar veçanërisht për t’i hequr njollat ​​dhe shenjat. 
  • Pastron pëlhurën, vinilin dhe tapiceritë e lëkurës. 
  • Ideal për tapiceritë e dyerve dhe për shtroja.
 • Pastrues dhe kondicioner i lëkurës

  I formuluar për ta mirëmbajtur pamjen luksoze dhe ndjenjën e lëkurës së brendshme të Toyotas.

  • Përmban sapun natyror për pastrim të butë, por efektiv.
  • Rinovon lëkurën dhe ndihmon në zvogëlimin e thatësisë dhe plasaritjes.
  • Largon papastërtitë e shtresuara.
  • I pasuruar me lanolin.
 • Spërkatësi për kabinë

  Spërkatës për shumë qëllime për pastrimin e sipërfaqeve të brendshme të veturës.

  • Tabelën me instrumente, panele të derës, shtroja gome dhe sipërfaqe tjera plastike apo vinili.
  • Rinovon, lustron dhe mbron.
  • Formulë me bazë silikoni.
  • Largon papastërtitë dhe parandalon shtresimin e pluhurit.