1. Owners
  2. Parts & Accessories
  3. Stickerfix

TOYOTA STICKERFIX™ RREGULLOJE VETË

Kur një gërvishtje e vogël në ngjyrë prek shtresën përfundimtare lustruese të veturës suaj Toyota, tani ka një mënyrë të thjeshtë për ta rregulluar atë vetë me Toyota stickerfix™ të ri.
  • Toyota stickerfix™ është një set i arnave të paraprera ngjitëse të cilat thjesht mund të vendosen mbi gërvishtje dhe çjerrjet për një riparim të lëmuar, të qëndrueshëm, pothuajse të padukshëm. Toyota stickerfix™ fletët, të cilat mund të blihen nga qendra juaj lokale Toyota, janë në dispozicion në çdo ngjyrë të veturave Toyota. Dhe me 33 arna të ndryshme në çdo paketë, ju me lehtësi do të gjeni madhësinë e duhur.